reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

No ja tez sie witam
moj synus juz wyzdrowial wiec wczoraj zrobilismy sobie wypad do Kilmalock na plac zabaw
swietna sprawa taki wypad dzieciaki mi popadaly nawet nie wiem kiedy

reklama
No to też się melduję, w dwupaku oczywiście, a już myślałam że będę ze szpitala do was pisać, łapały mnie wczraj wieczorem juz skurcyki, nawet poobcinałam paznokcie na prosbę siostry, wzięłam relaksującą kąpiel i tak się zrelaksowałam, że wszystko przeszło:-D:-D:-D
Ja czuje że Olci wyjdzie najlepiej jak pociśnie to po wszystkim a noe tak jak my ;-):-D
Hahaha Marta obyś miała rację że to od wielkości i szerokości zależ to faktycznie szybciutko powinno pójść:rofl2: Rozmawiałam przed chwilka ze znajomym, on jest ginekologiem wiec pytam o sekret, co zrobić żeby wszystko przyspieszyć bo stanęło w mijscu a on ze najgorzej jest leżeć w łóżku a nawet że jest to niezdrowe!!! jak najwięcej chodzić i chodzić, także schodki, górki, pagórki wskazane, oc muszę wymyśleć jakies wspinaczki

Drozdunia a gdzie Ty znowu jedziesz?

Witam:-)

Olivca spojrzałam na Twój suwaczek a tam 4 DNI DO PORODU:sorry: Jak ten czas leci:-) Ostatnio jak patrzyłam to były 28 dni:-D

A ja dopiero wstałam:-) jestem tak zmeczona ze moglabym spac dzis caly dzien:-D

ja tez sie melduje,oczywiscie jeszcze z brzuchem...naszczescie do srody nie daleko!!!caly czas jestem w ruchu,spaceruje,sprzatam biegam za dominikiem i nic..nie wiem chyba ten termin mi zle obliczyli.
pozdrawiam :)

No to też się melduję, w dwupaku oczywiście, a już myślałam że będę ze szpitala do was pisać, łapały mnie wczraj wieczorem juz skurcyki, nawet poobcinałam paznokcie na prosbę siostry, wzięłam relaksującą kąpiel i tak się zrelaksowałam, że wszystko przeszło:-D:-D:-D

Hahaha Marta obyś miała rację że to od wielkości i szerokości zależ to faktycznie szybciutko powinno pójść:rofl2: Rozmawiałam przed chwilka ze znajomym, on jest ginekologiem wiec pytam o sekret, co zrobić żeby wszystko przyspieszyć bo stanęło w mijscu a on ze najgorzej jest leżeć w łóżku a nawet że jest to niezdrowe!!! jak najwięcej chodzić i chodzić, także schodki, górki, pagórki wskazane, oc muszę wymyśleć jakies wspinaczki

Drozdunia a gdzie Ty znowu jedziesz?

tym razem do Polski na wesele siostry mojego M.nie chce mi się jak cholera:no:

Camomile 4 dni wedlug Limericku a tutaj wedlug jednego terminu(16ty) jestem przeterminowana a drugi termin ten najwazniejszy jest jutro. Jedziemy sie wiec gdzies poszwedac zeby mi co moze pomoglo:)
tym razem do Polski na wesele siostry mojego M.nie chce mi się jak cholera:no:
Drozdusia ja od wiekow im bardziej nie chcialam jechac tym byla lepsza zabawa takze juz wiem ze bedzie szampansko, zobaczysz:)
Natinke trzymam w kciuki tak mooocnoo

Olivca chciałabym żeby tak było i rzeczywiście często jest tak że im bardziej ci się nie chce tym lepsza jest potem zabawa.ale nie w tym przypadku.po prostu nie moje towarzystwo.jakby to powiedzieć-ja jestem bardziej prosta i swojska dziewucha.elity i wyższe sfery mnie nie kręcą:confused2: no ale jak mus to mus,jakoś przeboleję:baffled:

drozdusia może pokaż im się powinno bawić:-D:-D

alex a gdzie to tak szaleliście z rodzinką?

olivco ty się nie zamartwiaj, że nie schudniesz:no: ...po porodzie będziesz karmić piersią i samo ci zejdzie:tak::tak: za pół roku będziesz laska nebeska;-):-D:-D
ale rozumiem i pamiętam jak to jest przed porodem:tak: tak samo myślałam i jeszcze po porodzie chodziłam w ciuchach ciążowych aż mnie mdliło:-D:-D:-D
jak chcesz to ci wyślę moje zdjęcie z dnia porodu , na pewno poprawi ci się humor jak zobaczysz takiego kaszalota:-D:-D:-D

reklama
Oleńko z naszymi charakterkami a przedewsztstkim dla takich mężczyzn schudniemy zobaczysz:-Dbędziemy miały co robić hheh;-) A co do Bożenki to jak taka śliczna dziewczyna mogła być kaszalotem hej lustra nie masz??cosik niska samoocena u Ciebie hihih ;-)A ja spotkałam dzisiaj Cytruska naszego tej to się dopiero schudło :szok: Aż sama sie doczekać niemoge naszej dietki:-Di przedewszystkim jej efektów:-D;-)

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry