reklama
dobry wieczór
brzuchatki widzę, że w minorowych nastrojach, nawet was nie pocieszam bo wiem, że na nic się to nie zda dopiero dzidziusie w ramionach wam oprawią humory
justysia dzięki za przemiłe popołudniechociaż poprzytulałam sobie maleństwo;-)
natinke jutro będę trzymać kciuki i czekamy na wieści, najpóźniej pojutrze Adusia już będzie przy cycusiu
brzuchatki widzę, że w minorowych nastrojach, nawet was nie pocieszam bo wiem, że na nic się to nie zda dopiero dzidziusie w ramionach wam oprawią humory
justysia dzięki za przemiłe popołudniechociaż poprzytulałam sobie maleństwo;-)
natinke jutro będę trzymać kciuki i czekamy na wieści, najpóźniej pojutrze Adusia już będzie przy cycusiu
aga_irlandia
MAMA PO RAZ PIATY:)
dzien dobry spiochy
melduje sie przed wizytka w szpitalu
jak wroce to zdam relacje
milego dnia
melduje sie przed wizytka w szpitalu
jak wroce to zdam relacje
milego dnia
alex2339
Fanka BB :)
Dzien dobry mamusie
pogoda straszna u mnie za oknem deszcz
Aga, Natinke trzymam kciuki
pogoda straszna u mnie za oknem deszcz
Aga, Natinke trzymam kciuki
dzień dobry melduje sie i ja, kurcze taka mialam noc ze tylko myslalam o tym co napisalam do natki, ze niby to ja nie z takich ktore sie wpychaja w kolejke a jak mnie zlapalo to nie ma szans zeby powstrzymac, cale szczescie nad ranem udalo mi sie zasnac i wszystko zmalalo, ale lada dzien bede gotowa
Natinke trzymam mooocno w kciuki i jestem myslami z Toba
Natinke trzymam mooocno w kciuki i jestem myslami z Toba
natinke18
Fanka BB :)
dzieki dziewczyny!!!po raz ostatni pisze jako ciężarna(przynajmniej na czas jakis)trzymajcie kciuki,napewno dam znac jak juz bede po wszystkim!!!mam lekkiego stracha,ale ciesze sie,ze to juz koniec mam nadzieje,ze wszystko pojdzie szybko i sprawnie...
kaja dzieki za opis swojego porodu przynajmniej wiem mniej wiecej jak to bedzie wygladac.
dobra teraz pod prysznic i powoli sie juz zbieram...
do uslyszenia !!!
a i pozostalym brzuchatym tez zycze powodzonka!!!
kaja dzieki za opis swojego porodu przynajmniej wiem mniej wiecej jak to bedzie wygladac.
dobra teraz pod prysznic i powoli sie juz zbieram...
do uslyszenia !!!
a i pozostalym brzuchatym tez zycze powodzonka!!!
justysia21
Elfikowa mama :D
natinke trzymam kciukasy i daj nam znac jak najszybciej
Agus za ciebie tez kciukasy trzymane ale o tym to ty wiesz.....
no i witam sie
Agus za ciebie tez kciukasy trzymane ale o tym to ty wiesz.....
no i witam sie
Witaski:-) Natinke trzymam kciuki;-)wszystko będzie dobrze No i czas na Oleńkecoby nie było że się wpycham to spieszcie się brzuchatki bo ja też już chce;-) A ja dzisiaj już maraton miasto zaliczony i zaaaakuuuupyyyyyyy superjaki kupiłam Matiemu leżaczek z Fisher price wow i takie melodyjki świecące nad łóżeczko kupiłam dzidzikowi a ja się ciesze hehehh;-)Ale tak to jest z mamai hihi Całuski dla was i do potem
reklama