reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

reklama
dobry wieczór
brzuchatki widzę, że w minorowych nastrojach, nawet was nie pocieszam bo wiem, że na nic się to nie zda:tak: dopiero dzidziusie w ramionach wam oprawią humory:tak::-D:-D

justysia dzięki za przemiłe popołudnie:tak:chociaż poprzytulałam sobie maleństwo;-):-D:-D
:-D

natinke jutro będę trzymać kciuki i czekamy na wieści, najpóźniej pojutrze Adusia już będzie przy cycusiu

dzień dobry melduje sie i ja, kurcze taka mialam noc ze tylko myslalam o tym co napisalam do natki, ze niby to ja nie z takich ktore sie wpychaja w kolejke a jak mnie zlapalo to nie ma szans zeby powstrzymac:szok:, cale szczescie nad ranem udalo mi sie zasnac i wszystko zmalalo, ale lada dzien bede gotowa:tak:
Natinke trzymam mooocno w kciuki i jestem myslami z Toba

dzieki dziewczyny!!!po raz ostatni pisze jako ciężarna(przynajmniej na czas jakis)trzymajcie kciuki,napewno dam znac jak juz bede po wszystkim!!!mam lekkiego stracha,ale ciesze sie,ze to juz koniec :) mam nadzieje,ze wszystko pojdzie szybko i sprawnie...
kaja dzieki za opis swojego porodu przynajmniej wiem mniej wiecej jak to bedzie wygladac.
dobra teraz pod prysznic i powoli sie juz zbieram...
do uslyszenia !!!
a i pozostalym brzuchatym tez zycze powodzonka!!!

Witaski:-) Natinke trzymam kciuki;-)wszystko będzie dobrze:tak: No i czas na Oleńke:-Dcoby nie było że się wpycham to spieszcie się brzuchatki bo ja też już chce:-D;-) A ja dzisiaj już maraton miasto zaliczony i zaaaakuuuupyyyyyyy super:szok:jaki kupiłam Matiemu leżaczek z Fisher price wow i takie melodyjki świecące nad łóżeczko kupiłam dzidzikowi a ja się ciesze hehehh;-)Ale tak to jest z mamai hihi Całuski dla was i do potem:)

reklama
Do góry