reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

camomile te sklepy sa na william street:)naprzeciwko sklepu po 2 euro:)tam to sa ciuchy takie dla moich dziewczyn:):):) bo dla mnie to rozmiarow nie ma teraz hahhahaha

a Natalka ok:) w piatek ja widzialam:) w srode beda jej porod wywolywac jesli sie sama nie rozpakuje do tego czasu:)

a u mnie nic......jeszcze nie spie.....wlasciwie czuje tylko jak mala mi sie pcha w dol.....ale nic poza tym.....
ech....no nic....
do jutra:0 a wlasciwie do dzis
wiec dobranoc i dzien dobry za jednym zamachem:)):)
pa

reklama
dzień dobry.dzień jakiś taki pochmurny się zaczął:confused2: ale patrzyłam na pogodę i niby ma się pojawić słońce więc jest nadzieja:sorry:
Aga ty to już chyba naprawdę lada moment się rozpakujesz bo z tego co piszesz to mała jest silna,zwarta i gotowa:-)
Bożenka a jak się czuje Adaś?nie ma już gorączki?

zmykam na jakieś żarełko,do potem i miłej niedzieli
Justyś udanej wycieczki

Witam:-)
Aga dzięki za wyjaśnienie:-) Jak piszesz że tam są ciuchy dla Twoich pociech to w sumie nic tam po mnie:-D
Justyś Killarney to super miejsce na wycieczke. Będzie chodzić i chodzić:-D

Dziewczyny może wiecie gdzie w Limerick można kupić kolczyki dla dziewczynek??Szukałam w centrum ale nie ma nic ciekawego albo same wkręty:baffled:

dzień doberek

drozdusia dzisiaj Bąbel już lepiej wygląda i bawi się i nie ma gorączki:tak: uff wczoraj jeszcze gorączkował cały dzień dopiero wieczorkiem poszliśmy na spacerek

justysia , rzeczywiście mogłam napisać o wyprzedaży w NEXT jakoś nie pomyślałam :zawstydzona/y: sorcio .. miłej wycieczki:tak::tak:może we wtorek pokawkujemy?

camomile a katalogu argosa patrzyłaś?

martuana
jak samopoczucie?

camomile kupisz tam cos dla siebie:):):):):)superanckie ciuchy tam sa:) chodzilo mi o to ze z moim rozmiarem teraz trudno cos lupic ladnego hahhaha ale kto wie....jak sie rozpakuje to moze za jakis czas i i dla mnie sie cos znajdzie

a u mnie nic sie nie dzieje.....szykujemy sie na shopping:):):):) tyle przynajmniej kuzynka zobaczy bo na dalsze wycieczki to ja juz sie nie wybieram:)):):)
zobaczymy co dzis dzien nam przyniesie:)a mala faktycznie moze i gotowa tylko chyba bardzo niezdecydowana hahahhaha....jak to kobieta hahhahahaha....chcialaby ale woli poczekac :)
no nic dziewczynki:) milego dnia zycze:)
zamelduje sie pozniej
milego dnia

reklama
witam się i ja, wczoraj jak tylko preczytałam ze wy w nexcie wyprzedaz macie od razu caly dom na nogi postawilam i pojechalismy na zdobycze-oczywiscie tak jak Aga z torba szpitalna w bagazniku, ale niestety nie przydała się:rofl2:
No i zakupki też tylko kapelusze i bluzeczki dla maleństwa bo jakoś trudno mi sobie wyobrazić że jeszcze będę w życiu szczuplejsza i nic sobie nie kupiłam, za to pochodziłam, pochodziłam i nic, dwa skurcze, takie że fotela się łapałam a siostra mnie ostrzegła ze nikt mnie na porodókę nie zawiezie dopóki paznokci nie poobcinam:)
Aga czekaj na mnie z tym rodzeniem please:happy:
Aine na pewno wpadnę do was na kawkę w końcu co moze być lepszego od naszego kawkowania, ale to już jak się rozdwoję zdecydowanie:) Ale na wątek zerknę.
Ms.Marple trzymam w kciuki za naszego ulubieńca, oj co by mu przeszło przed wakacjami.

Do góry