reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

Witam dziewczyny:)Ja się jeszcze trzymam hahah łóżka bo z niego prawie nie wychodze heheh jakaś zmęczona ostatnio jestem i podgorączkowa:wściekła/y:ale byle do przodu;-) chodzić za dużo nie umiem bo mnie zaraz prze i skurczuje aż mi się wierzyć nie chce że już tyle rodziłam haha ale dokładnie im więcej tym chyba gorzej:-D Ja czuje że Olci wyjdzie najlepiej jak pociśnie to po wszystkim a noe tak jak my ;-):-D Dzięki Bożenka za troske ale jeszcze troche to jakiejś depresji dostane ale tak to jest pod koniec:szok: Justyna mężuś też mnie dziś naciągał właśnie tam ale ja to już się nie ruszam na takie wyprawy za leniwa jestem:-(;-) Bożenko ucałuj Adasia:-D

reklama
ja po wycieczce troche polazilismy ale niestety zaczelo padac i sie nam trochu wycieczka nieudala niestety wiecej w samochodzie spedzilismy niz na spacerkowaniu :-(
nie zazdroszcze wam ciezaroweczki tej koncowki....;-)

my dopiero wróciliśmy z grillowania
justyś pogoda i u nas była taka sobie i grill zlało:-D
aga muszę powiedzieć , że jak na finisz ciąży to wyglądasz super, ja wyglądałam jak kaszalot:-D:-D:-D

dobranoc babki
brzuchatki śpijcie dobrze

Bożena jaki kaszalot?co ty luster w domu nie masz?a może jakieś krzywe zwierciadła?kiedy masz urodziny?to ci kupię prawdziwe lustro w którym zobaczysz całkiem niezłą babeczkę;-)
a Aga rzeczywiście wygląda kwitnąco.no i do końca na pełnych obrotach:-D

też już spadam,obejrzę jeszcze może jeden odcinek housa i spać.dobrej nocki

dzień dobry.pierwsza brzuchatka się melduje:-D ale ja jestem jeszcze w wersji mini a to pewnie chodzi o te finiszujące;-)
malutka dzisiaj dała pospać.obudziła się dopiero o 7,wzięłam ją do siebie i pospała jeszcze do 8.30:tak: marzenie...a ja już się wkurzam że we wtorek w nocy wyjazd.i znowu pakowanie.a dopiero co się rozpakowałam po wakacjach.na szczęście to tylko 5 dni więc jakoś przeżyję:confused2: miłego dzionka

reklama
:-Dja choc nie brzuchata tez sie melduje
powiem wam ze mnie jakies chorobsko zlapalo.... mam zawalony nos i gardlo mnie boli wczoraj wieczorem stan podgoraczkowy.... koszmar najbardziej przez ten katar spac w nocy nie moglam
milego dzionka ;-)

Do góry