justysia21
Elfikowa mama :D
och dziewczynki a ja dziś jakiś niedobry dzień mam, najpierw dostaliśmy rachunek z eircomu jeszcze za limerick i przez to że zgłosiliśmy zamknięcie konta i otworzeni nowego tutaj oni za dwa miesiące wstecz policzyli nam wszystkie rozmowy normalnie, a mieliśmy pakiet 24h darmowe lokalne i ponad 500 minut do meteora, moj N.sie tak wsciekl bo jak nagle moga cofac warunki umowy do tylu? Poza tym nikt nas nie uprzedził a oni ze to bylo w warunkach umowy, tak się wściekliśmy, że już na sobotę zamówiliśmy internet w jakiejś nowej firmie i nie chcemy mieć nic wspólnego z eircomem no i nie zamierzamy płacić tego rachunku, to przecież paradoks jakiś,tym bardziej że to już 4ta przeprowadzka i zmiana adresu a nigdy czegoś takiego nie wymyślili.
Ale to nie najgorsze. :-zawstydzona/y:Zbiłam wielkie lustro, nie mam pojęcia jak to się stało, tylko przechodziłam obok ale z moją wagą to musiała lekko podłoga podskoczyć i zanim się obróciłam było już na ziemi, większe ode mnie i w kawałeczkach cholerka... wiem że to zabobony z tymi 7ma latami ale ciągle mam to w głowie.
Bóle raz są raz ich nie ma i widac że małej wcale się nie spieszy, jutro mam gp a w sumie we wtorek mój termin,a oni jak ngdy nic do szpitala na wizyte w piatek... fajnie Natinke że obiecali Ci że do tygodnia i wywołają, tu w coombie czekają do 11tu dni, jeeeedeeeenaaaastuuuu dluuuuuuugasnych dni....
no to miaolas dzisiaj przeboje co do rachunkow to tu chyba w tej irl to jakies debile siedza w tych biorach my zamykalismy linie na starym mieszkaniu i otwieralismy na nowym a na stare jeszcze przez pol roku przychodzil rachunek za internet gdzie teraz tam mieszka mojego siostra i oni z innej firmy maja neta ale to jeszcze nic od lutego mieszkamy tu gdzie mieszkamy a z gazowni licza nam za 2 domy dostaje na rachunku za to co teraz mieszkamy i za to co mieszkalismy ktos sobie na nasz rachunek z gazu kozysta na starej chatce..... juz 4 razy tam dzwonilam i tak oczywiscie ze maja w kompie ze ja linie zamykalam i ze otwieralam nowa i ze oni to zglosili do miejsca z kad wysylane sa rachunki i ze nastepny rachunek juz bedzie orawidlowy.... iii i po raz 4 dostalam rachunek za dwa domy pokazna sumka 940 euro.... no normalnie cholery mozna dostac.... dzwonilam tam i sie do sluchawki wydzieralam na jakas babe bo juz normalnie nie moglam z nerwow.... jak kolejny rachunek taki przyjdzie to ja nie wiem i co do nich dzwonie to nie kaza mi za gaz placic tylko czekac na prawidlowy rachunek.... i teraz tylko czekam jak mi gaz odlacza i powiedza ze przeciez nie placilam to o co mi chodzi.... normalnie banda kretynow ahhh znowu mi sie cisnienie podnioslo jak se przypomnialam......
Olcia co do malenstwa to sie doczekasz pamietasz jak bylo ze mna ze nie urodze a moja Niunia sie w termin idealnie wpasowala mialam na 20 i prawie 20 urodzilam no prawie bo 2 minutki po 12 wiec byl juz 21....
Natinke dobrze ze Tobie podali date wywolania przynajmniej nie masz sie co martwic....