reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

Krycha ja też już tęsknię ale my w życiu nie zastąpimy pobytu z rodzinką to zrozumiałe, wybaw się więc na całego i oddaj się relaksikowi na poczet rozpieszczenia Oliwki przez babcie ale co tam każdemu w końcu się coś należy.
No dziewczynki zlikwidowałam się z naszej klasy, myślę że nie na długo bo przeciż to też rodzaj uzależnieni ale tym nowym razem będę też już nowa bo pod nowym nazwiskiem:) no i już rozsądniej będę decydowała kto będzie miał dostęp do grona znajomych bo okazuje się że ludzie z któreymi od trzech lat nie zamieniłam ani słowa są bardziej na bieżąco w moim życiu przywatnym niż część rodzinki więc kolejnym razem zdecydowanie stawiam na jakość. Przepraszam was za to, oczywiście do czasu póki nie powstanie nowe konto będę wam zdawała relacje mailowo:)

reklama
hej dziewczynki:-) ja wpadłam, bo zasnęłam o 19:oo i spałam do 1.30, a teraz spać mi się nie chce:-D padnięta bylam po tym calym tygodniu i humorkach małej...Nawet nie slyszlalam,jak ją tatuś karmił, kąpał i usypiał:-)
Krycha, przyjemnego pobytu w PL:-)
Aga nam znowu strachu napędziła-jak zadzwoniłaś wtedy Agula ze szpitala,to aż mi ciarki przeszły, no ale na szczęście już wszystko w porządku! a Ty dzielna jestś kobietka i wszystko będzie lux(podoba mi się to powiedzonko Bożenki:-D).

Olivca, a ty wpadniesz kiedyś do nas?:-)

Muszę się pochwalić dziewczynki fajnymi wieściami. I dodam, że to po części Wasza zasługa:) Otóż od przyjazdu do Dublina pisałam sporo na forum Mamy z Dublina i zachęcałam, żebyśmy stworzyły tutaj taka grupke jak Wy tam:) Dużo o Was opowiadalam-jesteście bardzo popularne wśród mam z Dublina hihihi.Niestety, był mały odzew, sądzę, że z powodu odległości i niemożności zgrania się co do spotkań. Byłam dośc upierdliwa hehe.Zapraszałam w ciemno do siebie do domu, naprawdę chciałam stworzyć taki otwarty dom dla mamuś. Aż w końcu patrzę, a tu jakaś mamusia założyła wątek, który dotyczył mam z najbliższych mi okolic!!! nie myśląc wiele, zaczęłam tam pisać. Poznałam najpierw Olgę, świetną babeczkę, wulkan energii, zaraża tą energią dosłownie wszystkich! spotkałysmy się i polubiłyśmy się bardzo! a dziś u mnie w domku zebrała się całkiem spora grupka pozostałych mamuś z tego wątku-ja chyba mam szczęście, że ciągle spotykam takich świetnych ludzi! nie mogłyśmy się nagadac:-D teraz to już tworzą się kolejki na kolejne spotkania hihihihi.Super dziewczyny, ciekawe osobowości i kochane babeczki:-)chyba ostatni raz się tak fajnie bawiłam, jak Aga z rodzinką u nas gośliła;)
Można powiedzieć, że zaczyna się tu tworzyć taki nasz "Limerick":-)aaaaa, i dodam, że nawet mamy z bardzo dalekich cześci Dublina do nas dołączyły!!! Olivca, może skrobniesz coś i się zadomowisz?;)
Ja Waszego forum oczywiście nie opuszczę, jeśli nadal chcecie znosić moją gadaninę:-D

Ostatnia edycja:
dzień doberek
ja tak z rana na nogach bo my z drozdusią już napadłyśmy NEXT i niezłe zakupki zrobiłyśmy:-D:-D

aine super sprawa, że ci się udało poznać mamuśki, :-D:-D brawo za wytrwałość

dzień dobry.zakupy rzeczywiście udane:-) trzeba teraz wciągnąć jakieś śniadanko bo samymi zakupami nie da się żyć;-)
aine gratuluję uporu.jednak prawdą jest że konsekwencja popłaca

dzien doberek:)

jessssuuuu ja spac nie moge ale ty Bozenko z JUstyna pobijacie mnie na glowe hahahhaha....zakupy w nextcie o takiej godzinie???????????????????a ja myslalam ze to ja lubie sobie po sklepach chodzic......hahahha ale widze ze jestescie lepsze ode mnie:)

a u nas spokojnie:) mala spokojna, i tak sobie mysle coby to nie byla cisza przed burza hahha
aaa a wczoraj lazilismy po crescencie no i oczywiscie spotkalismy i Gosie z mezem i Julcian Natalie z mezem i Bartka od Justynki:)::) nie ma to jak pietek hahaha wszyscy sie szwedaja:)
aaa no i tak poszlam do ubikacji w tym centrum i wiecie co? mialam wilgotne spodnie w kroku ....no ale pozniej juz jakos nic wiecej nie bylo......i sie zastanawiam czy to nie wody .....ale gdyby cos sie mialo saczyc to przeciez by nie przestalo ot tak sobie nie? no nic....zobaczymy co dzis dzien przyniesie;:)
jedziemy do miasta dzisiaj na milk market zobaczyc i tak ogolnie sie poszwedac:)
zycze wszytkim milego dnia):):):)
do pozniej

jessssuuuu ja spac nie moge ale ty Bozenko z JUstyna pobijacie mnie na glowe hahahhaha....zakupy w nextcie o takiej godzinie???????????????????a ja myslalam ze to ja lubie sobie po sklepach chodzic......hahahha ale widze ze jestescie lepsze ode mnie:)

agus to nie było zwykłe łażenie po sklepach to był wypad po zdobycze:-D:-D:-D bo tam wyprzedaż była dzisiaj od 5tej rano już było otwarte:-D:-D

...może to już wody się sączą i niedługo zobaczymy maleństwo:tak::-D:-D

Bozenka TY niedobra jetses ze mnie nie powiadomilas o wyprzedazach i na takie pustki poszlam ze malej tylko 2 pary spodenek kupilam..... mam focha:wściekła/y::-D

a my spedzilismy nocke u mojej friends chlopy grali na playu a my gadalysmy do upadlego.... super bylo ale jakas taka nie wyspana jestem :sorry:

reklama
Do góry