reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

reklama
Albo będą nas mieli już tak dosyć że wkońcu nas już nie będą powstrzymywać tylko pozbyć się będą chcieli hihiy żadnych sterydów i powsztrzymaczy skurczów już nie dadzą powiedzą pani Marto nie ma anastazjologa albo co gorsza epidural sę skończył wtedy to sama chyba bym im zitła albo jaki korek se wsadziła heheh :)):-D;-):szok:ale byłby numer:-D

Aguś i ja bez niego ani rusz:D
Pani GP powiedziała, że mała jest gotowa do wyjścia w każdej chwili i ona nie wierzy, że ja mogłabym przenosić i że zapiast jechac na wyznaczoną wizytę do szpitala w przyszły piątek, na pewno dowiozą mnie tam wcześńiej juz na poródm - hmmm oby miała rację ale to czemu nic się nie dzieje:confused: Poza tym chyba ciężko to stwierdzić tylko od ułożenia dziecka....
No i mam dziewczynki że w Dublinie epiduralu nie zabraknie bo będziecie mnie w Limerick słyszały.
Krycha ale bym chciała też teraz sobie lecieć do Polski. Co was tak wzięło, ż akurat teraz kiedy tam najładniejsza pogoda się zapowiada, Ms.Marple też nas zostawia, to chociaż wybawcie się za nas:) A za rok o tej samej porze ja się wybiorę, taką wymianę zrobimy a wy wtedy mozecie rodzić :-D:-D:-D

hejka :) aga ty to masz przezycia1!!!dobrze ,ze wszytsko oki z malutką!!!
ja czekałam dzis na 2 panie ,ktore mialy sie u mnie zjawic,ale chyba zabładzily podrodze???bozenka czy znowu talerz zostal w domku??hehe
mnie nic nie rusza jak na razie..za chwilke wraca mężus to może on cos poradzi,choc u agi nic to nie pomogło...ah do tej srody jakos wytrzymam!!!buziaki
aha krycha udanej podróży i milego urlopu :)

Ostatnia edycja:
no wlasnie i na facebooku tez zniknela.... mam nadzieje ze chociaz maila zachowalas Olcia ??;-)
a ja bylam na lumpkach i w oxfamie kupilam ciuszki z adamsa i name it z metkami orginalnymi nowiuskie..... ale sie ciesze :) bo grosze za nie dalam :):tak:

Aaaaaa, to Olivca konto zamknęła... Właśnie się zastanawiałam który z moich znajomych się "wypisał" hehehehehehehehe... (Nie)dziękuję dziewczynki ;-), mam nadzieję, że wyjazd będzie udany :-D póki co mam pietra na całego :szok::szok::szok:!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Aga_irlandia, cieszę się, że w domku już jesteś choć myślałam, że jednak się już rozpakujesz... No i więcej wiary, mamusie ciężaróweczki, ja mam dalej to przeczucie, że wszystkie cztery na porodówkę pojedziecie w tym samym czasie :-):-D!!!

Aha, Ms.Marple i Drozdusia, po Waszym wyjściu Oliwka z 15 minut siedziała pod drzwiami i buczała, że poszłyście z dzieciaczkami, bo przecież dopiero rozbudziła się do zabaw :-p

EDIT: Żegnam się już z Wami mamusie! Grzeczne bądźcie, dużo piszcie, żebym miała co później czytać hihihihihihihihihihihihi no i uważajcie na siebie :-D!!! Postaram się szybko zaglądnąć, bo ciekawa jestem jak z Wami Kochane Ciężaróweczki ;-)! Pozdrawiam Was serdecznie, buziaki i do klikania :sorry2:, papatki :-)

Ps. JUŻ TĘSKNIE...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Aguś dobrze że już jesteś w domku i że z dzidzią wszystko w porządku.to najważniejsze.
Krycha jeszcze raz udanego pobytu w PL.bycz się i korzystaj z pogody

zmykam zrobić małej jakąś kolacyjkę i położyć ją spać bo coś marudzi

reklama
my dopiero do domku wróciliśmy:-D:-D

natinke wybacz, talerz był ze mną ale martuana nas zatrzymała tak długo, że nawet męża nie zdążyłam odebrać z pracy:szok::-D:-D:-D wstyd mi:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

nie wiem czy widziałaś ale na suwaczku masz info "już urodziłam":-D:-D:-D

aga cieszę się że wszystko dobrze się skończyło:tak:

krycha spokojnej podróży i odpoczywaj ... odpoczywaj

Ostatnia edycja:
Do góry