reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

Aaaaaa, to Aga_irlandia już od nocy w szpitalu przebywa :confused::-)! Dobrze by było żeby już rozdwojona wyszła co by pustych przebiegów nie było hihihihihihihihihihihi :-p a dzidzia faktycznie okazała już :sorry2:

reklama
czesc dziewczynki
Aga wylądowała w nocy w szpitalu ale sprawdzili, z dzidzią wszystko dobrze i jest dużaaaaa 3600 ja mam nadzieję że jednak puszczą ją do domku to już wtedy będzie leżała grzecznie i wszystko nam opisze.
Drozdunia ja we włoszech to zakochana jestem, byłam tam 4 razy i mogłabym ciągle jeździć, w ogóle to zawsze myślałam ze będę miała jakiegoś włocha ale oni niestety nie należą do wysokich...hihihi Myślę ze nasze kolejne wakacje też będą we Włoszech:) Mam nadzieję że duzo zdjątek popstrykaliście:)

no pewnie że mamy całą masę zdjęć.tam gdzie się człowiek nie ruszy to jest co oglą
dać i czemu zdjęcia robić.a ty jak się czujesz?i jak dzidziunia?już się pcha na świat?;-)

drozdusia ja tez Ci zazrdroszcze.... tez uwielbiam wlochy 2 razy juz bylam raz w podrozy poslubnej i wroce tam na bank... mamy tam przyjaciol wlochow i do nich zawsze mozemy pojechac.... maja apartament minute od morza wiec rajjjjj.... w tym roku ze wzgledow finansowych niestety nie pojedziemy ale w przyszlym roku na bank..... wlochy sa cudowne!!!!!!!!!!!:tak::tak::tak:

My z malutka po szczepionce poplakala chwilke i juz jest ok nie marudzi.... :-) pospalysmy sobie 2 godzinki w lozu wtulone w siebie.....:tak:

Mam nadzieje ze u Agi wszystko git :-( biedna ona to sie ma....

Ms Marple kiedy wpadasz na kawke z bablem.... mam nadzieje ze sie jeszcze zobaczymy przed Twoim wyjazdem.....

hej,ja wlasnie wrocilam ze szpitala,gdybym wiedziala,ze aga tam przebywa to bym ja odwiedzila.Mialam badanie ginekologiczne,ale chyba nic mi tam pan doktor nie ruszyl bo żadnych boli nie czuje,moze pozniej...?w kazdym razie jesli nie urodze do srody to mam sie zglosic na wywolanie porodu...takze zostalo mi nie wieciej niz 6dni ciazy :))))
drozdusia,ale ci zazdroszcze tego sloneczka no i tych wlochow heheh!!!witaj spowrotem!!!

Hej dziewczynki:))Rozmawaiłam z Agusią i u niej już lepiej jak do rana się nic nie wyklaruje to wyjdzie do domciu:tak:ale noc jeszcze przeleży :)Mała faktycznie duża rajciu ale będzie rodzenia:-D Natalia to faktycznie ciąży już Ci nie dużo zostało;-)A może samo Cię ruszy:) Drozdusia gratuluje udanej zabawy:)) Oluś a na Ciebie biedaczko też już czas najwyższy co??ale czekamy:-);-):tak: a z tym bieganiem do busa to oczywiście żarcik był mam nadzieje że żadna nie wzieła tego na poważnie:) A nam NST przeszło bez problemu ale się ciesze przynajmniej jeden prpblem z główki;-):-)

Natinke18, może jeszcze Cię coś weźmi ;-)! Mnie ruszyło na dobre dopiero 12 h później hehehehehehehehe... Justysia21, dobrze, że Julcia taka dzielna :-)!!!

zakupy zrobione,obiad się gotuje....muszę jeszcze pościągać firanki bo M wziął się za mycie okien. a potem sprzątanko chałupki:-( chociaż nie wiem czy jeszcze będzie mi się chciało.może odłożę to na potem:-p

wyszłam tylko na spacer a tu dwie strony:cool2:

ja byłam tylko raz króciutko we Włoszech ale bardzo mi się podobało, chętnie pojechałabym tam na dłużej:tak:

drozdusia ja nie widzę, żebyś ty zmęczona wróciła skoro od razu za okna się bierzesz :-D:-D

natinke trzymam kciuki żeby Ada sama zechciała wyjść:tak::tak:, tak czy siak jeszcze usłyszę przed wyjazdem dobre wieści:tak::tak:

justyś
ja nie cierpię tych szczepień i za każdym razem to odkładam aż już muszę iść:nerd: biedna te dzieciaczki
a na kawkę chętnie wpadnę w przyszłym tygodniu

no wiesz z tymi oknami to jest tak że M je myje a ja tylko ściągnęłam firanki:-) następne powieszę pewnie za parę dni bo mam ostatnio lenia:sorry2: a może dopiero po powrocie z PL:-p

reklama
och dziewczynki a ja dziś jakiś niedobry dzień mam, najpierw dostaliśmy rachunek z eircomu jeszcze za limerick i przez to że zgłosiliśmy zamknięcie konta i otworzeni nowego tutaj oni za dwa miesiące wstecz policzyli nam wszystkie rozmowy normalnie, a mieliśmy pakiet 24h darmowe lokalne i ponad 500 minut do meteora, moj N.sie tak wsciekl bo jak nagle moga cofac warunki umowy do tylu? Poza tym nikt nas nie uprzedził a oni ze to bylo w warunkach umowy, tak się wściekliśmy, że już na sobotę zamówiliśmy internet w jakiejś nowej firmie i nie chcemy mieć nic wspólnego z eircomem no i nie zamierzamy płacić tego rachunku, to przecież paradoks jakiś,tym bardziej że to już 4ta przeprowadzka i zmiana adresu a nigdy czegoś takiego nie wymyślili.
Ale to nie najgorsze. :zawstydzona/y::-:)zawstydzona/y:Zbiłam wielkie lustro, nie mam pojęcia jak to się stało, tylko przechodziłam obok ale z moją wagą to musiała lekko podłoga podskoczyć i zanim się obróciłam było już na ziemi, większe ode mnie i w kawałeczkach cholerka... wiem że to zabobony z tymi 7ma latami ale ciągle mam to w głowie.
Bóle raz są raz ich nie ma i widac że małej wcale się nie spieszy, jutro mam gp a w sumie we wtorek mój termin,a oni jak ngdy nic do szpitala na wizyte w piatek... fajnie Natinke że obiecali Ci że do tygodnia i wywołają, tu w coombie czekają do 11tu dni, jeeeedeeeenaaaastuuuu dluuuuuuugasnych dni....:sorry2:

Do góry