K
krycha
Gość
Aaaaaa, to Aga_irlandia już od nocy w szpitalu przebywa :-)! Dobrze by było żeby już rozdwojona wyszła co by pustych przebiegów nie było hihihihihihihihihihihi a dzidzia faktycznie okazała już
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
czesc dziewczynki
Aga wylądowała w nocy w szpitalu ale sprawdzili, z dzidzią wszystko dobrze i jest dużaaaaa 3600 ja mam nadzieję że jednak puszczą ją do domku to już wtedy będzie leżała grzecznie i wszystko nam opisze.
Drozdunia ja we włoszech to zakochana jestem, byłam tam 4 razy i mogłabym ciągle jeździć, w ogóle to zawsze myślałam ze będę miała jakiegoś włocha ale oni niestety nie należą do wysokich...hihihi Myślę ze nasze kolejne wakacje też będą we Włoszech Mam nadzieję że duzo zdjątek popstrykaliście