reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

witam:-D:-D:-D

Alex ponoc fajne zoo jest w Corku. Nie byłam tam ale znajomi mówili że fajnie tam jest:-)

Dziewczynki wy jeszcze poczekajcie z tym rozpakowaniem:blink:

qrde mojemu Pączusiowi ząbek się wybija:-D:tak: jest taki przezroczysty ale już widać że dziąsełko się "otwiera":-):tak: Teraz już wiem dlaczego on taki ostatnio marudny do spania był:-p I na macie już przekręca sie z brzuszka na plecki i odwrotnie:-D:-) Jezu jakie to super jest:-):-):-):tak:
Ja tam się nie mam zamiaru rozdwajać hehhe dopiero teraz się czuje dobrze a tak to całą ciąże cierpiałam:-pA co do ząbiska to dzieciaczki potrafią dać naprawde czadu gdy im się wybijają:szok:ale każde postępy dają tyle radochy nie? sama przechodziłam przez to 3 razy a zobaczysz jak zacznie chodzić siusiać mówić będziesz pękać z dumy :-);-)Gratulacje dla bąbelka;-):tak:

reklama
Pewnie ze jestem dumna;-) A poniewaz to takie jest fajne planuje wiecej dzieciaczkow:-D
Cieszę się Martuana że dobrze się czujesz;-) Ale odpoczywaj proszę Cię żebyś nas tu nie straszyła tymi skurczami i bólami:happy2: Ale Aga to juz w ogóle straszy:happy2::oo: Wytrzymaj kobieto jeszcze trochę co??:sorry2:;-)

Hej wieczorkiem :-D:-D:-D!!! Camomile, gratulacje dla Igorka :-)! Dawaj zębola na suwaczek, niech no widzimy który Młodemu wychodzi :tak::tak::tak:!!!! To co, mamuśki ciężaróweczki, jednak szykujecie się już do wypakowania? Noooo, ja już niedługo wyjeżdżam, ale może jeszcze zobaczę te Wasze Cudeńka hihihihihihihihihihihihi... Alex2339, ale mi narobiłaś ochoty na wizytę w ZOO!!!! Napewno się wybierzemy jak już będziemy w Polsce :-p!! Chocolate, zapraszamy do klikania, co tak wstydliwie ;-)???

Normalnie załapuje juz stresa przed podróżą, no... Kiedy Drozdusia do nas wraca, która mamusia wie????

Laseczki, przyznac się która ma numer do Natinke18? Potrzebuję się z Nią skontakotwać... Plissssss...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Ms.Marple tez jestem w szoku bo jak kilka dni temu patrzylam to nic nie bylo a tu dzisiaj tTAAAAAKA niespodzianka:-D:tak: Nie wiem tylko ile trzeba czekać aż ten ząb wyjdzie do końca?????

A kiedy się przebije jak już widać taki pod dziąsłem??

Hmm... To pewnie u każdego dziecia inaczej ;-)! Oliwce jeden ząbek się pojawił pod dziąsełkiem a druga wyszła hehehehehehe niespodziewanie i na początku była taka przeźroczysta, ostra kreseczka! Kilka dni później wyszła ta, co myśleliśmy, że właśnie wyłazi hihihihihihihihihi... No, a my teraz czekamy na kolejną górną dwójeczkę (już ją widać, ale nadal w dziąsełku) no i jedynka by się zdała hahahahahahahaha! No to teraz czeka Cię więcej marudnych dni niestety :baffled:...

Śpijcie dobrze mamusie i do jutra, paaaaaaaaaaaaaaa

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Dzień Doberek:-)

Jaka pustka:-)
Czy nasza Aga odpoczywa?? Bo ja od wczoraj mam dziwne wrażenie że.....tfu tfu . Może dlatego że się nie odzywa:confused:
Noc ciężka, prawie nie przespana:baffled: Ale nie przez zębolki:-D Krycha ja mam nadzieję że z tymi zębami nie będzie najgorzej:-) Ale zze mnie optymistka:tak::-D
Dobra zmykam bo zaraz wyjazd do Dublina:baffled: Poczytam później, bo może jakieś dobre wieści będą:-);-)

Do góry