reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

hej hej hej
a my chcielismy dzisiaj do kilaloe pojechac.... i lipa :wściekła/y:
a Ty Bozenka znowu eksperymentujesz na bablu ihihihi ten to sie ma... mama mu takie fuj rzeczy wciska....
Martuana wozio super

reklama
noooo zostawic na chwile bez kontroli to nastukacie ze nie wiem:):):) widac ze pogoda do niczego bo wszystkie na kompach siedza:):):)

a ja pranie wstawilam,w kominku sobie napalilam ( od razu jak przytulniej) zjadlam co nieco i teraz odpoczywam:)
moj cukier dzis ponizej normy wrrrrr.......zwariowac mozna.....rece mi sie trzesa nirmalnie bo za niski ten cukier....ech......raz za bardzo wysoki a drugim razem za niski......ja nie wiem co gorsze:(i czy to normalne????????????????bo moge zrozumiec ale jak jest w jedna strone ale takie wachania????????????????????/

Aga ja niestety nie wiem jak to z cukrem w ciazy ale dobrze wiem jak jest z cukrem normalnie bo mam w rodzinie cukrzykow..... uwazaj zebys sie nie odcukszyla bo mozesz zemdlec albo miec zawroty glowy ale tak jest normalnie a nie w ciazy... nie powiedzieli Ci nic w szpitlu??

ja nie bylam w szpitalu tylko u GP...w srode rozmawialam z lekarzem na wizycie i mowilam ze kontroluje ten cukier bo powiedzieli w szpitalu ze dziecko duze i dlatego zaczelam to badac....w rodzinie mamy cukrzykow wiec obciazenie jakies jest....no i GP gada i gada i sprawdzila probke moczu no i oczywiscie cukier wyszedl....dlatego dzis robili mi morfologie....ale nie pilam nic....tylko na czczo mialam byc...zobaczymy co pokaza wyniki bo test poprzedni w szpitalu byl prawidlowy....

docukrzam sie:)wzielam tabliczke czekolady i juz pol zjadlam:) i rece sie przestaly trzesc:)zobacze jaki wynik bedzie po godzinie:)

ech bo ja zawsze mam pod gorke:)
ale to nic...wlasciwie juz niewiele zostalo.....jak dla mnie jeszcze 10 dni( do 20 i bedzie ciaza ksiazkowo donosszona) i moge rodzic.....oby mala tylko chciala wylezc:(
pewnie i tak nie zdaza nic z tym cukrem zrobic.......ech...oby mi minelo po porodzie bo wiecej gratisow od zycia to ja juz nie chce :(:(:(

ech bo ja zawsze mam pod gorke:)
ale to nic...wlasciwie juz niewiele zostalo.....jak dla mnie jeszcze 10 dni( do 20 i bedzie ciaza ksiazkowo donosszona) i moge rodzic.....oby mala tylko chciala wylezc:(
pewnie i tak nie zdaza nic z tym cukrem zrobic.......ech...oby mi minelo po porodzie bo wiecej gratisow od zycia to ja juz nie chce :(:(:(

na bank minie :tak:

Bozenka jak sie nazywa to miejsce nad oceanem gdzie Twoj serfuje?? i tam mozna sprzet do serfowania wypozyczyc tak?? i tak w ogole czy to daleko od limerick?? bo jak bedzie pogoda to chcemy sie wybrac.... a i jest tam ladna plaza ze sie poopalac mozna?? hehhe to takie tysiac pytan do..... :D

Ostatnia edycja:
ech....zjadlam te czekolade tyle czasu temu i teraz cukier ponad norme......
zwariowac mozna....
a jutro poznym wieczorem kuzynka meza z corka przylatuje na 12 dni:)

a natinke dzis jakas cicha.......zastanawiajace

A ja już wróciłam i sprzątanko z przemeblowankiem robie;-)heheh w miejscu nie usiedze:-D Ale kupiłam świetne naklejki i duże na ściane do Mareczka pokoiku ale jestem zadowolona w takie auta zigzapy On przeszczęśliwy jak nie wiem teraz z pokoiku nie wyjdzie hahah a musze się pochwalić że odkąd przyjechałam to Marek nie siusia nawet w nocy hihi także z pampkami sko:-Dńczyliśmy:tak:na dobre :))Tyle że na chwilke bo zaraz od nowa hah:-D Agula a Ty to tego cukru tak nie mierz bo od tego do głowy dostaniesz zrób badania i niech się lekarze wypowiedzą i martwią bo ty głupawki dostaniesz bidulko:no:

reklama
Do góry