reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

Witam dziewczyny.
faktycznie pogode to dzisiaj mamy do bani ale jak na Irlandie i tak w tym roku nam deszcz az tak nie dokucza.
Nie wiem czy wy tez tak macie ale moje dzidzi ma od polnocy czkawke. No i meczymy sie oboje bo ja przez to spac nie moge. Mam nadzieje ze to normalne :dry:.

SSZep1.png

reklama
krycha a ty bez pożegnalnej kawki się waż się wyjeżdżać;-) i tak cię napadnę :-D:-D, już się pakujesz?
ja już niedługo zacznę:-D

Gdziesz bym śmiała hahahahahahahaha :-D:-D:-D... Jeszcze się nie pakuję, bo nie mam gdzie walizek przed Pyzą schować a znając moje pomysłowie dziecko to pewnie mi wszystkie szmaty będzie wyciągać, ale już myślę nad tym co wezmę! Póki co bardzije skupiłam się nad listą na jutro, bo musimy pare rzeczy dokupić i nawet zrobiłam listę - mąż się załamie :-p;-)... No, ciekawe jak tam Drozdusia, mam nadzieję, że wypocznie i strzaska się na tym wypadzie hihihihihihihihihihi!!!

Mariazk, jak najbardziej normalne! Oliwka też tak miała i czka sobie do dziś, ale już nie z taką częstotliwością jak w czasie ciąży i przez pierwsze miesiące życia :blink:

Laseczki pojazd kupiłam w smythsie tyle tylko że nie umiem fotek wstawić hehe taki podwójny albo inaczej ten piętrowy jedno dziecko w takim leżaczku można go doczepić na górze lub pod spodem a jak Malik wyrośnie to zupełnie odpiąć i zrobić wóz pojedynczy:tak:fajniste rozwiązanie tymbardziej że lekko się prowadzi bo ciężar dzieci na jednym poziomie dlatego lekko się go prowadzi:) mam nadzieje tylko że ta czerń nie spłowieje bo jak narazie to jest taka soczysta hahah musze tylko jakieś dodatki powymyślać żywe i będzie oki;-) Krycha czytałam o tej komódce dzięki za info tyle że jeszcze tam nie dotarłam:)

Laseczki pojazd kupiłam w smythsie tyle tylko że nie umiem fotek wstawić hehe taki podwójny albo inaczej ten piętrowy jedno dziecko w takim leżaczku można go doczepić na górze lub pod spodem a jak Malik wyrośnie to zupełnie odpiąć i zrobić wóz pojedynczy:tak:fajniste rozwiązanie tymbardziej że lekko się prowadzi bo ciężar dzieci na jednym poziomie dlatego lekko się go prowadzi:) mam nadzieje tylko że ta czerń nie spłowieje bo jak narazie to jest taka soczysta hahah musze tylko jakieś dodatki powymyślać żywe i będzie oki;-) Krycha czytałam o tej komódce dzięki za info tyle że jeszcze tam nie dotarłam:)

Oki, to już wiem o jaki pojazd Ci chodzi ;-)! Tak tylko się dopomina, bo zawsze mogłaś nie zauważyć posta hehehehe, a warto sie przyglądnąć, może akurat hihihihihihihi...

O właśnie Bożenko to jeden z tych :-D tyle że konkurencyjna firma pokazał się ponad miesiąc temu i jest bardziej wypaśny bo ma więcej dodatków ale przedewszystkim łatwiej się prowadzi i ma regulowaną rączkę :)Ale śpiworki ma czerwone także wygląda fajniście:)Bożenko jesteś wieeeeeeeeelka dzięki:-D;-)

Oki, to już wiem o jaki pojazd Ci chodzi ;-)! Tak tylko się dopomina, bo zawsze mogłaś nie zauważyć posta hehehehe, a warto sie przyglądnąć, może akurat hihihihihihihi...
Nie to moja wina Ty się starasz a ja wredniasta sorki :no:;-)poprawie się :))A ja jednak w domciu zostałam i chyba przejde się tu blisko do 4home (czy jakoś tak)fajnisty sklep z fajnistymi rzeczami do domciu ma suuuuper wyprzedaże heheh

reklama
Nie to moja wina Ty się starasz a ja wredniasta sorki :no:;-)poprawie się :))A ja jednak w domciu zostałam i chyba przejde się tu blisko do 4home (czy jakoś tak)fajnisty sklep z fajnistymi rzeczami do domciu ma suuuuper wyprzedaże heheh

Heh, spoko! Ja tam się nie gniewam hehehehehehehehe... To udanych zakupów życzę ;-)

Do góry