reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

czesc dziewczynki, odpukac w niemalowane ale piekna pogoda:cool2::cool2: Natinke ja Ci wyslalam smsa bo paczka dotarla zaraz na wtorek takze ekspress. Jeszcze raz dziekuje:-) zaraz jade do maternity wiec ju n dluzej wdepne wieczorkiem. milego dnia

reklama
babki od kiedy można dawać maluchom mussli z orzeszkami?
bo chcę dać małemu na śniadanko a na opakowaniu jest napisane, że od roku:baffled:

babki od kiedy można dawać maluchom mussli z orzeszkami?​

bo chcę dać małemu na śniadanko a na opakowaniu jest napisane, że od roku:baffled:
Witam dziewczynki:) Bożenko piszą od roku ale myśle że tak na wszelki wypadek:);-) Jak bąbelek zle nie reaguje na inne jedzonko a z tego co wiem to nie masz z nim problemu możesz mu wszystko podawać tylko na początku po trochu ja tak robiłam i mam nadzieje że teraz też będe:tak: A u nas dzisiaj mroczna pogoda:)Oliwcia gdzie te słonko? podeślij go troszke:-D A DZIEWCZYNKI JA TEŻ SIĘ POCHWALE ŻE pojazd dla mojego bąbelka a raczej dwóch wczoraj kupiliśmy hura ciesze się:))) choć powiem szczerze że dylemat miałam nieziemski bo zawsze z tych podwójnych był jeden czerwony a teraz wyszedł konkurencyjny czarny a jawsze byłam wrogiem czarnego wózka ale jak go zobaczyłam z Markiem to o niebo lepszy praktyczniejszy bo rączke ma regulowaną i podnóżek i śpiwory z bajerami w kąplecie ale jak posadziłam tam mojego blądyneczka to tak ładniutko w nim wyglądał i to nas przekonało :))A ta rewelacyjna cena to powaliła 300 jurków gdzie w mader 550 super to troche zostało na dodatkowe zak..... hihihiA czy słyszałyście o tych butelkach może anty kolkowych z DR>Browns??bo kupiłam i ciekawa jestem czy faktycznie takie dobre??

Ostatnia edycja:
Ms.Marple, też uważam, że spróbować możesz, po troszkę, a potem obserwuj Bąbelka :tak:!!! Martuana, a gdzie foty wózka, co? Nie mam zielonego pojęcia o jakim piszesz :-(;-)... Doczytałaś, wczoraj, o tej szafce z Lidla???? Właśnie Olivca, podziałkuj się trochę tym słonkiem, bo tu coą kapać zaczyna :baffled:...

dzięki martuana dałam mu trochę na spróbowanie ale nie bardzo mu smakowało:-D więc zobaczę czy nie będzie miał uczulenia i będę dodawać po trochu do zwykłej kaszki

a fotkę byś wkleiła wózeczka:tak:
no i czekam na foty z wakacji na nk:-D:-D

olivco oddawaj słoneczko u gp ci nie potrzebne:cool2:

hejo kobitki:):):)

ja juz po morfologii....chyba jakas inna mi tu beda robic bo napisali mi w karcie fasting glucose ale tylko raz pobrali krwe i nie kazali mi pic lucozada......ale to moze dlatego ze tamten test nic nie wykazal a teraz cukier w moczu mam??? ech....musze poczekac ....bo wyniki po weekendzie beda i GP da mi znac co i jak....i jak trzeba bedzie jednak to wszystko mi pozalatwia.....ja to sie mam:(

wlasnie ,gdzie te sloneczko??? podobno dzis i jutro ma strasznie lac::(:(

JUSTYS nie MA ZA CO DZIEKOWAC:)jak moge to pomoge....jak cos to daj znac:):):)

dobra ide moze na kawke do WErki.....a raczej pojade.....bo pada:(
bede pozniej

Aga_irlandia, to Ty słodka dziewczyna jesteś hihihihihihihihihi... Dobrze, że to kontrolują :-)!!! Camomile, no i nici z naszego spaceru, pogoda jednak nie sprzyja :baffled::dry:...

Hejka.

Krychata pogoda to jakaś złośliwa jest. Niby w tym "buszu" są ścieżki pierwsza klasa ale kawałkami dzisiaj pewnie błotko będzie. Mogłybyśmy zrobić sobie taki mały survival:-D Olivca bądź koleżanką i troszeczkę słoneczka nam pożycz , co????:-)
Ms.Marple Adaś orzeszki już je powiadasz??:-) Taki zdolniacha:-DKilka ząbków ma i już orzeszki łupie:-D
Wczoraj dalam Pączusiowi na spróbowanie marchewki z jablkiem i baaardzo mu posmakowało:happy2: Czekam na jakies reakcje alergiczne i jak wszystko będzie dobrze to już dalej polecimy z jedzonkiem:blink:
Martuana właśnie...gdzie zapodziałaś zdjęcia wózka??Zobacz jakie wszystkie ciekawskie jesteśmy:-D:-D:-D

Krychata pogoda to jakaś złośliwa jest. Niby w tym "buszu" są ścieżki pierwsza klasa ale kawałkami dzisiaj pewnie błotko będzie. Mogłybyśmy zrobić sobie taki mały survival:-D

Camomile, brzmi ciekawie, ale przełóżmy, proszę, to na następny tydzień, co? Super, że Igorkowi smakowało, teraz to już z górki będzie hehehehehehehehe ;-)

reklama
camomile mój fumfel jeszcze nie gryzie orzeszków:-D:-D:-D w muesli są takie zmielone- niestety:no: chciałam kupić takie bez orzeszków tylko suszone owoce ale nie znalazłam:baffled: no i super, że twój mały wcina deserki oby tak dalej:tak:

krycha a ty bez pożegnalnej kawki się waż się wyjeżdżać;-) i tak cię napadnę :-D:-D, już się pakujesz?
ja już niedługo zacznę:-D

beakta szkoda twojego maluszka, dobrze, ze mu przeszło i gratulacje ząbka, u nas z ząbkami zastój idą i idą i wyjść nie mogą:-D

mariazk a ty już masz spakowaną torbę do szpitala?:-D

ale nudy w taką pogodę a dziecię ciągle wisi na nodze i mamuje:dry: drozdusia ma teraz fajnie:-D:-D

Do góry