czesc dziewczynki, odpukac w niemalowane ale piekna pogoda Natinke ja Ci wyslalam smsa bo paczka dotarla zaraz na wtorek takze ekspress. Jeszcze raz dziekuje:-) zaraz jade do maternity wiec ju n dluzej wdepne wieczorkiem. milego dnia
reklama
Witam dziewczynki Bożenko piszą od roku ale myśle że tak na wszelki wypadek;-) Jak bąbelek zle nie reaguje na inne jedzonko a z tego co wiem to nie masz z nim problemu możesz mu wszystko podawać tylko na początku po trochu ja tak robiłam i mam nadzieje że teraz też będe A u nas dzisiaj mroczna pogodaOliwcia gdzie te słonko? podeślij go troszke A DZIEWCZYNKI JA TEŻ SIĘ POCHWALE ŻE pojazd dla mojego bąbelka a raczej dwóch wczoraj kupiliśmy hura ciesze się)) choć powiem szczerze że dylemat miałam nieziemski bo zawsze z tych podwójnych był jeden czerwony a teraz wyszedł konkurencyjny czarny a jawsze byłam wrogiem czarnego wózka ale jak go zobaczyłam z Markiem to o niebo lepszy praktyczniejszy bo rączke ma regulowaną i podnóżek i śpiwory z bajerami w kąplecie ale jak posadziłam tam mojego blądyneczka to tak ładniutko w nim wyglądał i to nas przekonało )A ta rewelacyjna cena to powaliła 300 jurków gdzie w mader 550 super to troche zostało na dodatkowe zak..... hihihiA czy słyszałyście o tych butelkach może anty kolkowych z DR>Browns??bo kupiłam i ciekawa jestem czy faktycznie takie dobre??babki od kiedy można dawać maluchom mussli z orzeszkami?
bo chcę dać małemu na śniadanko a na opakowaniu jest napisane, że od roku
Ostatnia edycja:
K
krycha
Gość
Ms.Marple, też uważam, że spróbować możesz, po troszkę, a potem obserwuj Bąbelka !!! Martuana, a gdzie foty wózka, co? Nie mam zielonego pojęcia o jakim piszesz :-(;-)... Doczytałaś, wczoraj, o tej szafce z Lidla???? Właśnie Olivca, podziałkuj się trochę tym słonkiem, bo tu coą kapać zaczyna ...
dzięki martuana dałam mu trochę na spróbowanie ale nie bardzo mu smakowało więc zobaczę czy nie będzie miał uczulenia i będę dodawać po trochu do zwykłej kaszki
a fotkę byś wkleiła wózeczka
no i czekam na foty z wakacji na nk
olivco oddawaj słoneczko u gp ci nie potrzebne
a fotkę byś wkleiła wózeczka
no i czekam na foty z wakacji na nk
olivco oddawaj słoneczko u gp ci nie potrzebne
aga_irlandia
MAMA PO RAZ PIATY:)
hejo kobitki
ja juz po morfologii....chyba jakas inna mi tu beda robic bo napisali mi w karcie fasting glucose ale tylko raz pobrali krwe i nie kazali mi pic lucozada......ale to moze dlatego ze tamten test nic nie wykazal a teraz cukier w moczu mam??? ech....musze poczekac ....bo wyniki po weekendzie beda i GP da mi znac co i jak....i jak trzeba bedzie jednak to wszystko mi pozalatwia.....ja to sie mam
wlasnie ,gdzie te sloneczko??? podobno dzis i jutro ma strasznie lac:
JUSTYS nie MA ZA CO DZIEKOWACjak moge to pomoge....jak cos to daj znac
dobra ide moze na kawke do WErki.....a raczej pojade.....bo pada
bede pozniej
ja juz po morfologii....chyba jakas inna mi tu beda robic bo napisali mi w karcie fasting glucose ale tylko raz pobrali krwe i nie kazali mi pic lucozada......ale to moze dlatego ze tamten test nic nie wykazal a teraz cukier w moczu mam??? ech....musze poczekac ....bo wyniki po weekendzie beda i GP da mi znac co i jak....i jak trzeba bedzie jednak to wszystko mi pozalatwia.....ja to sie mam
wlasnie ,gdzie te sloneczko??? podobno dzis i jutro ma strasznie lac:
JUSTYS nie MA ZA CO DZIEKOWACjak moge to pomoge....jak cos to daj znac
dobra ide moze na kawke do WErki.....a raczej pojade.....bo pada
bede pozniej
K
krycha
Gość
Aga_irlandia, to Ty słodka dziewczyna jesteś hihihihihihihihihi... Dobrze, że to kontrolują :-)!!! Camomile, no i nici z naszego spaceru, pogoda jednak nie sprzyja ...
Hejka.
Krychata pogoda to jakaś złośliwa jest. Niby w tym "buszu" są ścieżki pierwsza klasa ale kawałkami dzisiaj pewnie błotko będzie. Mogłybyśmy zrobić sobie taki mały survival Olivca bądź koleżanką i troszeczkę słoneczka nam pożycz , co????:-)
Ms.Marple Adaś orzeszki już je powiadasz??:-) Taki zdolniachaKilka ząbków ma i już orzeszki łupie
Wczoraj dalam Pączusiowi na spróbowanie marchewki z jablkiem i baaardzo mu posmakowało Czekam na jakies reakcje alergiczne i jak wszystko będzie dobrze to już dalej polecimy z jedzonkiem
Martuana właśnie...gdzie zapodziałaś zdjęcia wózka??Zobacz jakie wszystkie ciekawskie jesteśmy
Krychata pogoda to jakaś złośliwa jest. Niby w tym "buszu" są ścieżki pierwsza klasa ale kawałkami dzisiaj pewnie błotko będzie. Mogłybyśmy zrobić sobie taki mały survival Olivca bądź koleżanką i troszeczkę słoneczka nam pożycz , co????:-)
Ms.Marple Adaś orzeszki już je powiadasz??:-) Taki zdolniachaKilka ząbków ma i już orzeszki łupie
Wczoraj dalam Pączusiowi na spróbowanie marchewki z jablkiem i baaardzo mu posmakowało Czekam na jakies reakcje alergiczne i jak wszystko będzie dobrze to już dalej polecimy z jedzonkiem
Martuana właśnie...gdzie zapodziałaś zdjęcia wózka??Zobacz jakie wszystkie ciekawskie jesteśmy
K
krycha
Gość
Krychata pogoda to jakaś złośliwa jest. Niby w tym "buszu" są ścieżki pierwsza klasa ale kawałkami dzisiaj pewnie błotko będzie. Mogłybyśmy zrobić sobie taki mały survival
Camomile, brzmi ciekawie, ale przełóżmy, proszę, to na następny tydzień, co? Super, że Igorkowi smakowało, teraz to już z górki będzie hehehehehehehehe ;-)
reklama
camomile mój fumfel jeszcze nie gryzie orzeszków w muesli są takie zmielone- niestety chciałam kupić takie bez orzeszków tylko suszone owoce ale nie znalazłam no i super, że twój mały wcina deserki oby tak dalej
krycha a ty bez pożegnalnej kawki się waż się wyjeżdżać;-) i tak cię napadnę , już się pakujesz?
ja już niedługo zacznę
beakta szkoda twojego maluszka, dobrze, ze mu przeszło i gratulacje ząbka, u nas z ząbkami zastój idą i idą i wyjść nie mogą
mariazk a ty już masz spakowaną torbę do szpitala?
ale nudy w taką pogodę a dziecię ciągle wisi na nodze i mamuje drozdusia ma teraz fajnie
krycha a ty bez pożegnalnej kawki się waż się wyjeżdżać;-) i tak cię napadnę , już się pakujesz?
ja już niedługo zacznę
beakta szkoda twojego maluszka, dobrze, ze mu przeszło i gratulacje ząbka, u nas z ząbkami zastój idą i idą i wyjść nie mogą
mariazk a ty już masz spakowaną torbę do szpitala?
ale nudy w taką pogodę a dziecię ciągle wisi na nodze i mamuje drozdusia ma teraz fajnie