reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

tak ,tak Martus my juz umowione.....tylko dajesz cynka na potwierdzenie i nie ma problemu:):):):)

a kto ma wizyte w szpitalu 22 lipca ????????????????? pewnie zadna...ech......ciekawe czy sie zalapie na te wizyte wogole heheheh

reklama
Magda na pewno ci odwiedze - tylo zobacze jak z grafikiem w przyszlym tygodniu. W tym mam wolne razem z Robertem wiec chcemy pozalatwiac kilka spraw no i nacieszyc sie soba poki dzidzi nie ma. Przy pierwszym dziecku nie wiadomo czego sie spodziewac wiec trzeba teraz wykorzystac wspolny wolny czas. Tak wogole to moglybysmy sie do Crescent wybrac - ja nie pamietam kiedy ostatnio tam bylam. Ale jeszcze sie ugadamy:-).
Martuana koniecznie musimy sie znalesc (mysle ze trudne to nie bedzie) w szpitalu bo fajny numer z ta nasza ciaza "blizniacza" :-).
Teraz musze zmykac do pracy sie szykowac :-(. Mus to mus.
Pozdrowionka i do uslyszenia.

Witam. Jesuu,ile czytania uf...dopiero dzisiaj znalazlam dluzsza chwile zeby sobie poczytac zaleglosci z kilkunastu dni...pogoda nie za ciekawa w Pl ale nie jest zle ;-). Jak pisalam na poczatku Nico zaliczyl angine i alergie na antybiotyk ale po kilku dniach przeszlo na cale szczescie....pozdrawiam z Pl i mam nadzieje ze niedlugo odezwe sie ponownie.

Aaa musze jeszcze jednego zebola dodac choc on juz prawie caly wyszedl no ale czasu wczesniej nie mialam zeby to zmienic ;-)

Hej dziewczyny mam pytanie czy coś wiecie na temat ginekologa Pyszki czy jakoś tak proszę o opinie bo się wybieram :tak:

Hej! A nie znam takiego lekarza :confused:, a gdzie on przymuje? Bo jak to ten z Medipolu to od biedy być może, ale dziewczyny bardziej zachwalają ginekolożke, która tylko w soboty w Limerick przyjmuje :tak:. W razie czego pisz to namiary Ci wyślę ;-)!

Beakta, dobrze, że Nico już zdrowy! Że też musiało mu się takie paskudztwo przypałętać :baffled:... Gratulacje kolejnego ząbką - lecimy łeb w łeb tylko ząbki nie te hahahahahahahaha :-D!!! Już niedługo "dołączę" do Ciebie hihihihihihihihihihi, pogodę w Polsce pilnuj ;-)

Dobranoc mamuśki! Taka szczęśliwa byłam rano, że Pyza tyle spała i dziś znów siedzi i siedzi, ech... Ale w sumie my i tak nie śpimy, więc co mi tam (pewnie jeszcze tego pożałuję :-p)... Do jutra, śpijcie spokojnie :sorry2:

ale tu cisza dzisiaj to zanczy wczoraj byla:-D
hej Beakta czekamy na Ciebie :tak:
Agus jeszcze raz wielkie dzieki za pomoc.... kochana jestes :tak:
dobrej nocki mamuski :)
a jeszcze jedno Olivca ja tez chce zobaczyc pokoik malutkiej​

Ostatnia edycja:
Hej, hej :-D:-D:-D!!! A dziś już piątek hehehehehehehehehe :-)... Miłego dnia życzę i do klikania :sorry:

Ms.Marple, smacznego ;-)

reklama
Do góry