Witam dziewczyny. Dziekuje za mile przyjecie. Martuans Ja mam termin na 17 sierpnia a ty dokladnei na kiedy??? I kiedy masz nastepna wizyte w maternity?Witam dziewczynyMegan zaskoczyłaś mnie bardzo i szczerze Ci przyznam że nie wiem co powiedzieć............................. Witam nową forumowiczkę jest mi o tyle milej że również jestem w 35 tygodniu) Pochwal się na kiedy dokładnie masz termin?? Oleńko kochana a twoja dzidzia jak się ma??bo Ty to chyba też już czekAsz na każdy sygnał co?? a ja tak szybko bo jade do citi do name it. bo babeczka tam śpiszki i takie tam wyjmowała a mam jeszcze kilka rzeczy do pozałatwiania a dzisiaj o 2 mam fachowca wkońcu do zmywarki którą Marek mi wczoraj naprawił i co ja mam teraz powiedzieć co?? że cud naprawczy sam się dokonał???
reklama
natinke18
Fanka BB :)
witam i ja
megan bardzo mi przykro trzymaj sie...
maria witaj w naszym gronie
a ja wkoncu powizycie w szpitalu...nie uszkodzili mnie napewno bo nie badali mnie od "środka"
hehe..wszystko oki,mam spokojnie czekac...nst wizyta 16 czyli w mój wyznaczony termin iwtedy zobaczymy co mi powiedzą...moze juz urodze dotego czasu,ale okropne to wyczekiwanie!!!nie dziewczynki???
ola ja juz dawno mialam sie pytac,doszla ta paczka do polski???
pozdrowionka!!
megan bardzo mi przykro trzymaj sie...
maria witaj w naszym gronie
a ja wkoncu powizycie w szpitalu...nie uszkodzili mnie napewno bo nie badali mnie od "środka"
hehe..wszystko oki,mam spokojnie czekac...nst wizyta 16 czyli w mój wyznaczony termin iwtedy zobaczymy co mi powiedzą...moze juz urodze dotego czasu,ale okropne to wyczekiwanie!!!nie dziewczynki???
ola ja juz dawno mialam sie pytac,doszla ta paczka do polski???
pozdrowionka!!
Uśmiejesz się ale ja też mam termin na 17 sierpnia a wizyte mam 29 lipca) Dziewczyny a co do jutra to ja was też przepraszam ale musimy to przełożyć bo nie bardzo moge co?? Tymbardziej że wiele z was też jest niedysponowanych hihiWitam dziewczyny. Dziekuje za mile przyjecie. Martuans Ja mam termin na 17 sierpnia a ty dokladnei na kiedy??? I kiedy masz nastepna wizyte w maternity?
Ostatnia edycja:
aga_irlandia
MAMA PO RAZ PIATY:)
jestem
JUSTYS ja juz w domku jakby co tylko poprzywoz te wszystkie pisma zebym wiedziala o co kaman
marta no to nawet dobrze ze jutro odwolane moge spokojnie pojsc na te badania i odpoczac
KRYCHA ostatnia prosta powiadasz....no niby taktylko nigdy nie wiadomo kiedy sie zakonczy hahahahha
MARIAZK Marty pociecha to czwarta z kolei tak jak i moja hehehheh
NATINKE a ja juz myslalam zes ty rozpakowana bo tak cicho siedzialas
JUSTYS ja juz w domku jakby co tylko poprzywoz te wszystkie pisma zebym wiedziala o co kaman
marta no to nawet dobrze ze jutro odwolane moge spokojnie pojsc na te badania i odpoczac
KRYCHA ostatnia prosta powiadasz....no niby taktylko nigdy nie wiadomo kiedy sie zakonczy hahahahha
MARIAZK Marty pociecha to czwarta z kolei tak jak i moja hehehheh
NATINKE a ja juz myslalam zes ty rozpakowana bo tak cicho siedzialas
Ostatnia edycja:
ja bylam na miescie.w poszukiwaniu pocieszenia(o ile cos takiego mozna znalezc w takiej chwili?!)i nic nie znalazlam!siedze wlasnie z Ksieciem dzieci spia i zaraz beda sajgonki hehe!
Marysia wdrozysz sie w to kto ile ma dzieci!no i pewnie wszystkie pokolei poznasz w realu!swoja droga ja czekam na Twoje obiecane odwiedzinki
Marysia wdrozysz sie w to kto ile ma dzieci!no i pewnie wszystkie pokolei poznasz w realu!swoja droga ja czekam na Twoje obiecane odwiedzinki
K
krycha
Gość
Martuana, przypomniało mi się, w Lidlu są szafki z szufladami, za prawie 50 e, nic wielkiego, ale już zawsze to jakiś mebel na ciuchy, nie ;-)? No i niedrogo...
aga_irlandia
MAMA PO RAZ PIATY:)
ajjjjj
OLIVCA dzieki za zdjatka kacik Maji jest swietny
u mnie wszystko juz tez gotowe ale jeszcze nie stoi w naszej sypialni narazie jest w goscinym pokojujak cos to tylko poprzenosic trzeba bedzie
OLIVCA dzieki za zdjatka kacik Maji jest swietny
u mnie wszystko juz tez gotowe ale jeszcze nie stoi w naszej sypialni narazie jest w goscinym pokojujak cos to tylko poprzenosic trzeba bedzie
reklama
HIHIHI ja też na 10 15 to musimy się umówić przed;-)przynajmniej się poznamy) a faktycznie brzdąc płci męskiej 2 hahah ale mam już swoje dwie pannice moje modeleczki hahah Madzia ma 12 a Marti 9 lat )Pomoc mi wyrosła ) A co do jutra to szkoda że tak wyszło bo za niektórymi to naprawde się stęskniłam ale nadrobimy innym razem Agulka a my już umówione nie??Niesamowite. Ja tez 29 lipca na 10.15. To na pewno sie spotkamy. A jak sie czujesz. Widze ze to twoj drugi brzdac. Moj pierwszy.
Wiesz juz co bedziesz miala, chlopczyka czy dziewczynke??