reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

Alex emilce pewnie chodzilo ze to przywilej dzieci a nie doroslych bo na pewno nie ma starej mamy, swoja droga coraz madrzejsze te dzieci:tak:
Agus to ten sam co nasz tylko wasz kolor ladniejszy, teraz jak patrze na ta nasza kawe z mlekiem to troche za ciemna mi sie wydaje bo dziecko sie w niej zgubi:-D ale faktycznie swietna okazja/
Megan bardzo mi przykro, pamietaj jednak ze te aniolki odchodza ktore nie maja szans przetrwania albo meczylyby sie cale zycie wiec lepiej pozwolic im odejsc z nadzieja na silniejsze nastepne...mi taka mysl bardzo pomogla

reklama
Dzień dobry!!! Młoda dziś pospała 12 h jupi :-D:-D:-D (no, z przerwami na żarcie, ale i tak jest git) ;-)

Olivca, taki ciemniejszy kolorek też sie ładnie prezentuje :-) i nie powinnien Cię wózeczek zawieść!!! Ja, gdybym nie była takim kurdeplem i miała lepsze warunki mieszkaniowe w Polsce też pewie nadal miałabym swoje Gracco, ale...

Miłego dnia dziewczynki życzę, paaaaaaa

dzien doberek:)
witam sie i do obowiazkow znikam:)
milego dnia:)

aaaaaa widzialam sie z Marta wczoraj i co z tym piatkiem u niej?????ktora sie pisze?okreslac sie prosze:) ja mam test glukozowy w piatek u GP ale moze zajade na kawke.....i cos do jedzenia bo na glodnego bede hahahhahaha.....

oooo wskoczylam na 9 kwadracik yupiiiiiiii:)

Witam dziewczyny:)Megan zaskoczyłaś mnie bardzo i szczerze Ci przyznam że nie wiem co powiedzieć............................. Witam nową forumowiczkę jest mi o tyle milej że również jestem w 35 tygodniu:)) Pochwal się na kiedy dokładnie masz termin?? Oleńko kochana a twoja dzidzia jak się ma??bo Ty to chyba też już czekAsz na każdy sygnał co?? a ja tak szybko bo jade do citi do name it. bo babeczka tam śpiszki i takie tam wyjmowała a mam jeszcze kilka rzeczy do pozałatwiania a dzisiaj o 2 mam fachowca wkońcu do zmywarki którą Marek mi wczoraj naprawił i co ja mam teraz powiedzieć co?? że cud naprawczy sam się dokonał???

dziendoberek............
ja sie pisze jutro na spotkanko :tak:
Agus dzisisja u Ciebie bedziemy tylko napisz oktorej Ci pasuje :tak:;-)
milego dzionka

czesc dziewczynki:-) Ja tylko czytam ze wy kawke macie i sama nie moge wytrzymac, lece do kuchni na kawuche i ciacho hihihi:) A dzis przyjezdza do mnie druga siostra-ta z Limerick, co prawda na jedna noc ale juz widze jak mnie wyciagaja wszedzie zeby sie tylko poruszac;):tak: No i moze przy takiej asyscie cos sie zacznie, tak czy inaczej jutro mam wizyte w maternity:)
Agus gratulacje, wskoczylas w koncu na czerwony kolor! Robi sie goraco! mi wedlug Dublinskiego terminu zostal juz tylko tydzien:):shocked2:

Witam.

Olivca to Ty pewnie w stanie gotowości jesteś:-) A za tydzień może będziesz już miała nowy suwaczek:-D

Megan bardzo mi przykro
[*].

Witam Mariazk:-)

reklama
Martuana, babo, czemu Ty wcześniej nie piszesz, że w mieście będziesz? Tylko tak w sotatniej chwili, ech... Jeśli chodzi o piątek, to bardzo mi przykro, ale musiałam zmienić swoje plany, zobaczymy się innym razem ;-)!!! Aga_irlandia, czyli ostatni prosta hahahahahahahaha, z resztą tak samo jak reszty mamusiek a, że Olivce został już, teoretycznie, tylko tydzień to szok normalnie :-D!!!!!! Camomile, powyklejałaś do końca ściany Igorkowi?

Do góry