reklama
Wiesz az mnie ciarki przeszly jak to przeczytalam...W sumie to sama nie wiem co pisac... ale moze za szybko ta ciaza byla... na pewno nastepnym razem bedziecie mieli waszego upragnionego syneczka....
A bylas u lekarza???
Ah...Moje kondolencje...
Kochana suwaczki mam przygotowana tylko nie wiem gdzie i jak i gdzie je sie wkleja - walcze z tym od 2 godzin
A bylas u lekarza???
Ah...Moje kondolencje...
Kochana suwaczki mam przygotowana tylko nie wiem gdzie i jak i gdzie je sie wkleja - walcze z tym od 2 godzin
Ostatnio edytowane przez moderatora:
K
krycha
Gość
No, jestem, ale wpadłam tylko Wam dobrej nocki pożyczyć ;-)...
Megan234, strasznie mi przykro
[*]
[*]
[*]...
Mariazk, witam Cię na naszym forum ! Jeśli chodzi o suwaczek to, tworzysz sobie jak Ci się podoba i kopiujesz link z URL na początku i wklejasz w USTAWIENIA - EDYTUJ SYGNATURĘ, tam na dole masz takie okienko jak do pisania wiadomości i tam wklejasz linka, a potem to już tylko ZAPISZ SYGNATURĘ ponież i zrobione!!!!! Trzymam kciuki żeby Ci się udało!!!
Zmykam, do jutra mamuśki, paaaaaa
Megan234, strasznie mi przykro
[*]
[*]
[*]...
Mariazk, witam Cię na naszym forum ! Jeśli chodzi o suwaczek to, tworzysz sobie jak Ci się podoba i kopiujesz link z URL na początku i wklejasz w USTAWIENIA - EDYTUJ SYGNATURĘ, tam na dole masz takie okienko jak do pisania wiadomości i tam wklejasz linka, a potem to już tylko ZAPISZ SYGNATURĘ ponież i zrobione!!!!! Trzymam kciuki żeby Ci się udało!!!
Zmykam, do jutra mamuśki, paaaaaa
reklama