reklama
K
krycha
Gość
Witojcie!!!!! A nieprawda, Ms.Marple, ja już nie śpie , chociaż bardzo chęteni zakopałabym się w wyrku do jutra, ale się tak nie da ... Jesteśmy po ciężkiej nocy, Pyza budziła się co godzinę, z płaczem i na żarełko! I wczoraj zasnęła koło 22.00 dopiero ! Fatalnie się dziś czuję, więc muszę zaraz jakiegos rozbudzacza sobie chyba wypić ;-)!!! Martuana, to sie jeszcze określę, oki? Olivca, jak tam walka z antywirem, kto wygrał?
aga_irlandia
MAMA PO RAZ PIATY:)
dzien doberek
Justys odpisalam ci.....
Martus ja potwierdzam ze dzis zawitamy do ciebie wieczorkiem
a ja wczoraj z moim wezem jezdzilam autem niech sie szkoli.....hehehe i jaka wygoda.....wsiadam i mowie jedziemy tam albo tam hahahha.....i wyladowalismy jeszcze okolo 22 na tych pysznych kebabach w miescie co OLIVCA polecala....ale wzielismy na wynos bo dla dziewczyn naszych rowniez
ja dzis na wizytke do GP....mam nadzieje ze wszystko ok bedzie...cos ta moja Majka jakas spokojna dzis jest....
Justys odpisalam ci.....
a ja wczoraj z moim wezem jezdzilam autem niech sie szkoli.....hehehe i jaka wygoda.....wsiadam i mowie jedziemy tam albo tam hahahha.....i wyladowalismy jeszcze okolo 22 na tych pysznych kebabach w miescie co OLIVCA polecala....ale wzielismy na wynos bo dla dziewczyn naszych rowniez
ja dzis na wizytke do GP....mam nadzieje ze wszystko ok bedzie...cos ta moja Majka jakas spokojna dzis jest....
K
krycha
Gość
dzien doberek
Justys odpisalam ci.....
No tak, przecież nie może się GP pokazać ze złej strony ;-) hahahahahahahahaha... Muszę się w końcu wybrać na tego kebaba, bo tak zachwalacie jak nie wiem
alex2339
Fanka BB :)
Dziendoberek
Dlaczego w taka pogode jak dzisiaj , wczoraj i jeszcze kilka dni temu w skrocie mowiac jesienna zawsze lapie dola:-( wczystkie problemy jakie czlowiek moze miec to mi sie przypominaja w taka pogode
Dlaczego w taka pogode jak dzisiaj , wczoraj i jeszcze kilka dni temu w skrocie mowiac jesienna zawsze lapie dola:-( wczystkie problemy jakie czlowiek moze miec to mi sie przypominaja w taka pogode
justysia21
Elfikowa mama :D
hej babeczki
mielgo dzionka zycze
mielgo dzionka zycze
K
krycha
Gość
Dziendoberek
Dobre pytanie... Pocieszy Cię fakt, że nie tylko Ty tak masz? Ech, ale co zrobić jak tu przeważnie taka aura ??? Nie chce wywoływać wilka z lasu, ale jak tam Twoje bóle głowy?
Ms.Marple, witam w klubie! Ale, żeby już Młoda tak nie miałczała i łaziła ciągle za mną no i żeby się przewietrzyć, jemy obiadek i na spacer!!!! Przynajmniej poobserwuje sobie trochę ;-)
Aga_irlandia, nie zapomnij nastukac co tam u GP było
Hej dziewczynki ja już po wizycie w maternitii moja dzidzia potwierdziła się chłopczykiem i w dodatku ma już prawie 3 kilo cosik szybciutko rośnie jak tak dalej to kinkkonga urodze heheh Alex poczytałam o tej twojej opryszcze i żal mi się Ciebie kobietko zrobiło no i masz sama mam niewiem jak ale mnie zaraziłaś heheh mam nadzieje że szybko przejdzie);-)Aguś ja będe w domciu koło 7 także zapraszam a inne laseczki do piątku
reklama
alex2339
Fanka BB :)
Dobre pytanie... Pocieszy Cię fakt, że nie tylko Ty tak masz? Ech, ale co zrobić jak tu przeważnie taka aura ??? Nie chce wywoływać wilka z lasu, ale jak tam Twoje bóle głowy?
wlasnie dostalam list zeby sie zlosic na badania i musze sie tam udac bo mnie znowu boli mialam juz isc jakis czas temu na badania ale powiedzialam im ze mnie od 2 tygoni nie boli to stwierdzili ze narazie nie ma potrzeby no ale znowu zaczella wogole ze mna to sa same problemy
Alex poczytałam o tej twojej opryszcze i żal mi się Ciebie kobietko zrobiło no i masz sama mam niewiem jak ale mnie zaraziłaś heheh mam nadzieje że szybko przejdzie);-)Aguś ja będe w domciu koło 7 także zapraszam a inne laseczki do piątku
Oj strasznie mi przykro ale kup sobie te plasterki o ktorych mi dziewczyny pisaly sa swietne