reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

Dzień dobry!!!! A ja widzę, że słonko tu zagląda mi w okna :-D:-D:-D, ale byłoby miło gdyby tak zostało już na cały dzień ;-)...

Justysia21, tylko pamiętaj, że ten krem nie rozpuszcza się super w wodzie, nie będzie takiego wizualnego efektu jak z Oilatum, ale skuteczność jest ważna, nie? No i jak Julcia nie ma bardzo suchej skóry to nie będziesz musiała długo tak się bawić i zostanie Ci później tylko Malutką tym smarować :sorry2:! Ale Ci fajnie, że znów pomoc z Polski nadlatuje!!!!! I dobrze, korzystaj jak masz okazję :-)

Miłego dnia życzę mamusie, do później....

reklama
dzien doberek kochane:):):)

no i wozek w domku:) zlozony i czeka na malenstwo:) ciesze sie jak nie wiem co bo faktycznie za te pieniadze wszystko ma nawet te podstawke do montowania fotelika w samochodzie:)

za oknem sloneczko i zapowiada sie piekny tydzien:) i dobrze:) trza jakiegos tana zlapac przed porodem hahahha....

ja dzis oczywiscie spac nie moglam...ech....nie dosc ze sie tyle razy budze w nocy to po 5 juz bylam wyspana....i wstalam oczywiscie szybciej nawet od mojego malza hahah....masakra.....ja nie wiem dlaczego moj organizm nie potrzebuje tyle snu...zazwyczaj ciezarne spia ile w lezie a ja mam z tym problem.....

Ostatnia edycja:
dzień doberek
aga to może i dobrze, że nie potrzebujesz tyle spać bo ja ósmy miesiąc niedospana chodzę:nerd::-D:-D
zazdroszczę ci nowego zakupu sama tez bym sobie kupiła takie cacko hehe

pogoda za oknem słoneczna , cieszę się bo mam woza i jadę na miasto na zakupy przedurlopowe

ostatnio kupiłam sobie dwa komplety strojów kąpielowych w pennysie po 3E ale niestety mój bubs nie wchodzi do tankini:-D:-D jeśli nic nie kupię dzisiaj to chyba z dwóch uszyję jeden:-D:-D:-D

lecę na śniadanie i kawkę ... to jednak uzależnienie tak zaczynać od kompa:szok:

Bozenko to udanych zakupow zycze:)
ja tez w miescie bede ale na dominic street z Werka i jej Tomkiem.....w piatek byl ostatni dzien w pracy:( ech.....trza im pomoc zasilek pozalatwiac :)
no i musze uzebzpieczyc Andrzeja do auta:) bedzie mnie wozil hehehhe
no i pewnie szybko przelece po sklepach mam nadzieje....obysmy nie spedzili tam calego dnia wrrrr

Cześć dziewczyny;-)Ja dzisiaj mam duuuużo sprzątania ale jak się obrobie to jade do smytha i siostrusi na kawcie poodpoczywać hihi a może jeszcze:zawstydzona/y: coś dokupie dla Mateuszka hah Kosz jusz stoi ubranka pokupowałam nawet już wczoraj poprałam i biore się za prasowanko problem tylko że nie mam żadnej komody ani miejsca więc musze coś wymyślić :tak:a nie wiecie gdzie można kupić jakieś komody większe a w przystępnych cenach?? Krycha no szkoda że się nie zgadałyśmy ale nic straconego:-)A może laseczki mają ochotkę i wpadną do mnie na kawcie??Jutro mam wizyte w szpitalu aż sama jestem ciekawa co mi nowego powiedzą ;-)i ile będe siedziała ide na 9-30 może któraś też idzie?? Natalia ty się jeszcze porozkoszuj spankiem jedzonkiem i wolnym czasem hahhah bo jescze chwilka a nie będziesz wiedziała jak objadek smakuje bo tak szybko będziesz wcinała hihi na nic czasu :szok:moje zawsze się budziły jak ja jadłam :szok::-D wyczucie czasu rewelacyjne:-D Agula wózio extra miałam dokładnie taki sam przy Marku jak się urodził tyle że czerwony i bude miał przekładaną ale ten chyba też ma super wygoda dla dzidzi i Ciebie zobaczysz:tak: Ja też musze się wybrać po wózio ah już się nie moge doczekać hahah uwielbiam takie zakupki:-D:tak:

hej babeczki
ja tez w miescie pozniej bede :tak:
Martuana ja kupilam komode w atlantic homecare bo byla na przecenie za 100euro... ogromna nie jest ale jak sie rozgladalismy za komodami to takie wieksze okolo 400euro kosztuja... masakra takie maja ceny

hejka...wiecie jaka ze mnie sierota???pomylilam dni wizyty w szpitalu..mam na 9.7,a jakos spojrzalam na ten 7 i myslalam,ze to dzis...ale cóz kto nie ma w głowie to musi miec w nogach :)...kurcze przeszlam chyba wszystkie apteki i drogerie w centrum(do dunnsa nie doszlam) i nigdzie nie ma tych kosmetykow nivea!!!tylko ten jonshon...dziwne to dla mnie,żadnego wyboru!!!milego dnia!!!

Czesc dziewczynki:-)Pamietacie mnie jeszcze?Bo Martuana juz chyba o mnie zapomniala:zawstydzona/y:
Korzystam z neta u siorki,wiec tylko na chwilke wpadam.Rodzice dzis odjezdzaja ale za nie caly miesiac znow sie bede z nimi widziec:tak:.Aine to piwko to wydaje mi sie ze jest. A jesli chodzi o parafinke to ja tez uzywalam jej i ten agua cream czy jakos tak tez jest super.Dobra spadam do rodzicow paaaaaaaaaaaaa

Czesc dziewczynki:-)Pamietacie mnie jeszcze?Bo Martuana juz chyba o mnie zapomniala:zawstydzona/y:
Korzystam z neta u siorki,wiec tylko na chwilke wpadam.Rodzice dzis odjezdzaja ale za nie caly miesiac znow sie bede z nimi widziec:tak:.Aine to piwko to wydaje mi sie ze jest. A jesli chodzi o parafinke to ja tez uzywalam jej i ten agua cream czy jakos tak tez jest super.Dobra spadam do rodzicow paaaaaaaaaaaaa
No jak możesz!!!!!!!!!!!!:angry:Nie zapomniałam tylko zalatana jestem jak choroba żeby to chociaż kożyści przyniosło i w tyłku nie odkładało a tu :szok::wściekła/y::no::baffled:kilogramów przybywa jak u wieloryba szok!!!!!

reklama
wrocilam:)

zalatwilam wszystko co bylo trzeba i bardzo sie z tego ciesze....ale.....moje krocze juz nie daje rady.....ech.....nie mam sily powloczyc nogami normalnie....dobrze ze ide do GP jutro.....

aaa i Andrzejek dopisany do auta:) bedzie mnie teraz wozil hahah....i kupilam mu taki fajniutki prezencik.....mala tablice rejestracyjna z imieniem Andrew:):):):):) i naklejki L na magnes:):):)te tablice mu w aucie za szyba umocuje tak mi sie podoba hahahha

natinke nie ma tego zlego coby na dobre nie wyszlo:) przejdziesz sie w czwartek znowu:)

justys a jak tam urzedowe sprawy?????

Ostatnia edycja:
Do góry