reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

a ja po wizycie u gp malutka na 6 tygodniowym check in byla i jest wszystko ok :tak::-) powiedzial nam lekarz ze jest super ruchliwa i jakas bardziej dorosla niz 6 tygodniowe dzieci bo jak ja doktor badal to sie do niego usmiechala i byl zaskoczony hihih mam fenomenalne dziecko :-D Martuana kiedy sie na kawce widzimy jakiejs????????????????

reklama
a ja po wizycie u gp malutka na 6 tygodniowym check in byla i jest wszystko ok :tak::-) powiedzial nam lekarz ze jest super ruchliwa i jakas bardziej dorosla niz 6 tygodniowe dzieci bo jak ja doktor badal to sie do niego usmiechala i byl zaskoczony hihih mam fenomenalne dziecko :-D Martuana kiedy sie na kawce widzimy jakiejs????????????????
Super Justyś że z maleńką oki:) a co do kawci to może w piątek?? Ja jestem jak najbardziej za bo bardzo się za wami stęskniłam ;-) a może i Cytrusek da;-)łaby rade hmm???określcie się laseczki co i jak oki??

Noooo, w końcu jestem :-D:-D:-D!!! Milusio dziś spędziliśmy dzionek, trochę na sprzątaniu, na spaniu i na odwiedzinkach kumpla Oliwki, z porodówki hehehehehe ;-)... Muszę teraz pogonić towarzystwo do kąpieli i do wyrka, więc spokojnej nocki dziewczynki życzę, do jutra, paaaaaaaaa :sorry2:

Aha...
Cytruku, oczywiście, że pamiętamy!!! Załatwiaj sobie tego neta i wracaj tu do nas!!!! Justysia21, super, że Julcia tak dobrze się rozwija - oby tak dalej:tak:!!! Aga_irlandia, znaczy, że nie doczekasz do terminu? Może jednak Maja nie będzie się jeszcze na świat pchać :-)... Martuana, może i ja bym do Ciebie na "kawkę" wpadła, jakby się udało, z Camomile, co Ty na to? Camomile, jak tam opuchlizna Igorka? Zmniejszyło się coś? Natinke18, to udanej wizyty w szpitalu życzę no i żebyś nie musiała długo czekać na "obsługę" ;-):-D

witam się wieczorkiem
zakupy się udały, poza bramką na schody bo nie jest taka jak chciałam i musimy wymienić na inną:angry:

natinke nic się nie martw w końcu jesteś w ciąży to można mieć kłopoty z pamięcią, zresztą wszystko jest wytłumaczalne w ciąży :-D:-D:-D

aga super prezent zrobiłaś twojemu wężowi:tak:

cytrus kiedy ty wrócisz kobieto?

czesc dziewczynki a ja walcze z antywirusem bo cos mi sie komp zakrecil juz calkiem.... Chocbym miala cala noc jeszcze siedziec to sie nie poddam

NO PEWNIE DZIEWCZYNY wpadajcie Ania nawet pytać nie musicie ;-) Może Bożenka i Natinke Justysia i inne laseczki zainteresowane też wpadną tak wstępnie to na piątek ??pasi?? Jaa jak najbardziej zaaa:tak:Agula a na Ciebie jutro czekam:)I dogadamy się też co do piątku:) A teraz dobranocka:)

reklama
co do spraw urzedowych to Tobie Agus na priva wiadomosc przeslalam.... bo bylismy w mieszkaniowce i nic nie zalatwilismy :-( dobrej nocki babki :)

Do góry