reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

reklama
Witam;-)

Kurcze jestem w szoku, że na ostatniej wizycie przed porodem sprawdzają szyjkę:szok: Mi nikt nie zaglądał do środka:no:. Dopiero jak mi wody odeszły i trafiłam do szpitala, to zaczęli grzebać. Natinke może faktycznie jak Cię trochę ruszą to jakaś akcja się zacznie:confused:;-) A Myszka Miki dooobra była. Pozbawiłam ją ucha:-D Biedna

Aga to teraz z Drozdusia wyścigi możecie robić:-)Wózek naprawdę fajny.

Justysia a masz może jeszcze kogoś kogo mogłabyś mi odstąpić na kilka tygodni???:-)Nie pogniewałabym się.

Krycha sprawdziłam, kiedy bilety kupiliśmy i to było przed 20. Czyli nie muszę sobie nic drukować tak??

Ostatnia edycja:
Camomile ja sie nie dziele pomocnikami :-D a taki samolub ze mnie
Alex potwierdzam compeed to najlepszy wynalazek na opryszczeke ktora ja mam bardzo czesto... wystarczy ze wyjde na podworko bez pomadki ochronnej i na drugi dzien mam to swinstwo na ustach....
Krycha kupie to cudo...
mam do was pytanko jak ja mam mala umyc tym oilatum jak to tuste i sie nie pieni :zawstydzona/y: ja myslalam ze to normalnie plyn bedzie taki pieniacy sie :sorry2: mam jeszcze czegos z tym uzywac

mam do was pytanko jak ja mam mala umyc tym oilatum jak to tuste i sie nie pieni :zawstydzona/y: ja myslalam ze to normalnie plyn bedzie taki pieniacy sie :sorry2: mam jeszcze czegos z tym uzywac
wlej do kąpieli 2 nakrętki (właściwie to przeczytaj tam jest napisane ile nakrętek na ile litrów wody) i to wszystko nic więcej nie trzeba robić, skórka będzie delikatnie natłuszczona:tak: możesz ewentualnie kupić mydełko oilatum, ale wydaje mi się, że nie potrzeba, sama zobaczysz

dobranoc babki

Ostatnia edycja:
justyna nic wiecej do oliatum sie nie dodaje...myjesz sama "woda" ja malego po kapieli jeszcze czasami smaruje kremami z tej samiej serii,ale on ma bardzo sucha skóre to dlatego...teraz w sumie mu sie troche polepszyło odpukać :)

reklama
Do góry