Cześc Dziewczyny pisze tutaj pierwszy raz.Mam do was 2 pytanka.Jak w limerick lekarze podchodza do łożyska przodujacego i czy przy cesarskim cięciu może byc obecny partner.Z góry dziękuje.
Witam Cię
Aniafasolka !!! Strasznie mi przykro, ale zupełnie nie orientuję się w temacie... Pomóc nie mogę, ale może inne mamusie ;-)...
co za dzień moje dziecię ciągle śpi
ja też bym chętnie uderzyła w kimono
zamiast tego wiszę na telefonie i załatwiam wizyty u lekarzy i inne sprawy w Polsce
na szczęście idzie w miarę gładko
Pyza zasła, więc do Was przyleciałam ;-)!!!
Ms.Marple, już jestem w stanie sobie dokładnie wyobrazić jak Twój Bąbel musi wyglądać jak śpi na brzuszku z pupą do góry, bo to samo uskuteczniała dziś Oliwka w nocy hahahahahahahahaha - ubaw po pachy
!!! A tego załatwiania Ci nie zazdroszczę, mnie odciążyła mama, jedynie wizytę u pediatry będziemy musieli sobie zaklepać sami, ale prywatnie to chyba nie będzie problem
...
Dzien doberek,w koncu upaly trochę zelżaly,ale z kolei burze się szykują w Pl...Dziewczynki mam pytanko,czy piwo Desperados z tequilą jest juz moze w Irlandii dostępne?bo Rafał się tak rozsmakowal,ze nie wiem,jak bez niego przezyje,hihihi.
Zaraz sobie zapiszę nazwę i się porozglądam ;-)! Tak swoją drogą nigdy nie słyszałam o takim piwie
:-)...
Wpadlam powiedziec DZIEN DOBRY i znikam wczoraj mialam wkomcu meza w domu przez caly dzionek i sie troche rozleniwilam a teraz trzeba chalupke do pozadku doprowadzic
To znikam pa pa
Kurczaki, strasznie mało niedziel spędzacie razem, szkoda... Jednak rodzina w komplecie to super sprawa
!!!! Heh, a co do sprzątania, to coś wiem na ten temat, też zawsze po weekendzie mam najwięcej roboty
!
hej!!!kurcze aga ty juz masz jakies skurcze??a ja nic!!ja juz bym chciala rodzic ale cos za dobrze sie czuje!!!pewnie sie jeszcze naczekam na mała!!jutro mam wizyte w szpitalu....nie chce mni sie tam jechac,ale coz trzeba to jade!!!
marta witaj spowrotem
fajnie,ze juz wróciłaś!!!
pozdrowionka!
Idź, idź, może Cię popsują tak jak mnie i albo już zostaniesz albo na dniach urodzisz hihihihihihihihihihihi...
Krycha ja do porodu gotowa.....skurczyki mnie codziennie juz lapia ale nieregularne wiec tylko czekac pozostaje.....juz mi chyba duzo nie zostalo
no ale ze 2 tyg to bym jeszcze chciala pochodzic coby terminowe dziecko bylo jednak
poczekamy zobaczymy....przygotowana jestem wiec to tylko kwestia czasu....
dzis znowu sie tak dziwnie czuje...ech.....chyba ten porod zaczyna za mna powoli kroczyc hahhahahah....musze sie bardzo obserwowac bo ze mna to nigdy nic nie wiadomo
dobra zycze wszystkim milego dnia
uciekam posprzatac i ugotowac jakis obiadek bo pozniej z A jade te prawko wyrobic....
tak wiec kochane jakby mnie nie bylo to sie nie martwcie....jakbym wyladowala w szpitalu napewno smska ktorejs wysle.....
Hahahahahahahaha, może faktycznie uda Wam się z
Natinke18 leżeć razem po porodzie na jednej sali ;-), chociaż jak już czujesz poród, jak Ci po piętach depcze...
Olivca, to w takim razie czekamy na fotki z kącika Maii
!!!!!!!!
Ech,
Martuana, dopiero teraz wypatrzyłam, że w centrum byłaś, szkoda... Zgarnęłabm Cię do siebie na coś mokrego i żeby Ci nóżki odpoczęły!!!!!! Też zaglądałam ostatnio do
Name it i bardzo podobały mi się bezrękawniki, ale są za duże i chyba raczej męski, ale śliczne!!!!!!!