reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

reklama
ja sie witam a zarazem zegnam!!!
nie podoba mi sie to ze mnie potraktowalyscie jak wielkie zlo!!!!!!!!!!!!!!
choc chcialam dobrze!!!!!!!!!!!!!!!!
milo bylo Was wszystkie poznac!!!!!!!!

hej babeczki.my już w domku.po drodze wdepnęliśmy do super quinna po pampki-rzeczywiście są w promocji.dzięki za przemiłe spotkanko.torcik mówisz?:-pto czeka cię wyżerka na wieczór:-D

Ja właśnie wstawiłam pranie. Nie wiedziałam, że tyle rzeczy się uzbierało:szok: I zdjęcia sobie oglądam:-)

Olivca a co się stało, że do lekarza poszłaś?? Mam nadzieję, że to nic poważnego i dzidzia jest zdrowa. A kawusię piękną dostałaś od Bożenki. Smakowicie wygląda Mniam:blink:

drozdusia mam twoje fanty:-D blaszka (bez wkładu:-D) herbatka hipp, miseczka i kaszka ryżowa) :-D:-D

ło matko jak ja jestem przejedzona:nerd: dieta poszła w dal tylko kurz pozostał:baffled:

no i muszę sąsiadów sprosić, żeby zjedli frykasy bo chyba umrę :-D:-D
tym czasem lecę bo mecz jest dzisiaj,
miłego wieczorku
foty troszkę później:zawstydzona/y:

Hello!!! Ja już też w domciu :-D! Od razu poszłam jeszcze po męża, tak już z rozpędu a zaraz będę pyszne tościki wcinać :-p!!! Do później... Aaaaaa,

Ms.Marple, nie zapomnij o mnie, proszę, jak będziesz foty przesyłać ;-)

oj i kawusia taka wlasnie byla, przy restrykcjach mojej siostry i jej tempie to 1.5kg schudlam wiec pozwolilam sobie na slodkie:)
Ja czuje sie dobrze-odpukac w niemalowane drewno, ale w maternity uwazaja ze to moj 37-38 tydzien wiec co tydzien musze odwiedzac kogos,w zeszlym szpital, upieralam sie bardzo ze to nie potrzebne bo przeciez sie dobrze czulam ale powiedzieli ze dopoki nie mam wybranego gp to musze do nich przyjezdzac wiec w te pedy polecialam i teraz do szpitala co drugi tydzien:)
Jak moglyscie zapomniec o torcie\?? Oj naprawde mnie tam zabraklo:-D

reklama
Do góry