reklama
D
drozdusia
Gość
hej babeczki.my już w domku.po drodze wdepnęliśmy do super quinna po pampki-rzeczywiście są w promocji.dzięki za przemiłe spotkanko.torcik mówisz?to czeka cię wyżerka na wieczór
Ja właśnie wstawiłam pranie. Nie wiedziałam, że tyle rzeczy się uzbierało I zdjęcia sobie oglądam:-)
Olivca a co się stało, że do lekarza poszłaś?? Mam nadzieję, że to nic poważnego i dzidzia jest zdrowa. A kawusię piękną dostałaś od Bożenki. Smakowicie wygląda Mniam
Olivca a co się stało, że do lekarza poszłaś?? Mam nadzieję, że to nic poważnego i dzidzia jest zdrowa. A kawusię piękną dostałaś od Bożenki. Smakowicie wygląda Mniam
drozdusia mam twoje fanty blaszka (bez wkładu) herbatka hipp, miseczka i kaszka ryżowa)
ło matko jak ja jestem przejedzona dieta poszła w dal tylko kurz pozostał
no i muszę sąsiadów sprosić, żeby zjedli frykasy bo chyba umrę
tym czasem lecę bo mecz jest dzisiaj,
miłego wieczorku
foty troszkę później
ło matko jak ja jestem przejedzona dieta poszła w dal tylko kurz pozostał
no i muszę sąsiadów sprosić, żeby zjedli frykasy bo chyba umrę
tym czasem lecę bo mecz jest dzisiaj,
miłego wieczorku
foty troszkę później
K
krycha
Gość
Hello!!! Ja już też w domciu ! Od razu poszłam jeszcze po męża, tak już z rozpędu a zaraz będę pyszne tościki wcinać !!! Do później... Aaaaaa,
Ms.Marple, nie zapomnij o mnie, proszę, jak będziesz foty przesyłać ;-)
Ms.Marple, nie zapomnij o mnie, proszę, jak będziesz foty przesyłać ;-)
oj i kawusia taka wlasnie byla, przy restrykcjach mojej siostry i jej tempie to 1.5kg schudlam wiec pozwolilam sobie na slodkie
Ja czuje sie dobrze-odpukac w niemalowane drewno, ale w maternity uwazaja ze to moj 37-38 tydzien wiec co tydzien musze odwiedzac kogos,w zeszlym szpital, upieralam sie bardzo ze to nie potrzebne bo przeciez sie dobrze czulam ale powiedzieli ze dopoki nie mam wybranego gp to musze do nich przyjezdzac wiec w te pedy polecialam i teraz do szpitala co drugi tydzien
Jak moglyscie zapomniec o torcie\?? Oj naprawde mnie tam zabraklo
Ja czuje sie dobrze-odpukac w niemalowane drewno, ale w maternity uwazaja ze to moj 37-38 tydzien wiec co tydzien musze odwiedzac kogos,w zeszlym szpital, upieralam sie bardzo ze to nie potrzebne bo przeciez sie dobrze czulam ale powiedzieli ze dopoki nie mam wybranego gp to musze do nich przyjezdzac wiec w te pedy polecialam i teraz do szpitala co drugi tydzien
Jak moglyscie zapomniec o torcie\?? Oj naprawde mnie tam zabraklo
K
krycha
Gość
Olivca, bo tyle innych pyszności było, że tak jakoś wyszło...
reklama
no wyobrazam sobie, a co to za pyszna salatka cytruska?Olivca, bo tyle innych pyszności było, że tak jakoś wyszło...