reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

no wlasnie drozdusia o to mi chodzilo:):):):)to ja sie pozegnam dziewczynki na dzis:)
KRYCHA to ja juz twoj numer mam:) jak cos to wyslij mi eska co>????
ja bede planowo o 10 na milk market jutro:)

dobranoc dziewczynki:):):):)

reklama
no wlasnie drozdusia o to mi chodzilo:):):):)to ja sie pozegnam dziewczynki na dzis:)
KRYCHA to ja juz twoj numer mam:) jak cos to wyslij mi eska co>????
ja bede planowo o 10 na milk market jutro:)

dobranoc dziewczynki:):):):)

Ech, ale ja nie mam Twojego numeru telefonu :-:)no:, ale nic to, na pewno jakoś się skontaktuje gdyby coś się działo ;-)!!! Camomile, spotykamy się pod Tesco czy od razu na milk market uderzasz?

justyna w takim razie bede czekac jutro rankiem,co do fotelika to ja zawsze tak przewoze mlodego:) a powiedzcie co ze soba zabrac???kurcze bo ja nic nie mam przyszykowanego...z rana chyba nie zdaze do tesco...chyba ,ze po drodze gdzies staniemy...do zobaczonka!!!!

Krycha wyslalam cio eska z moim numerem:):):) wiec jak go nie masz??????
JUSTYNKA ja rozmawialam z Gosia wczoraj i powiedziala ze ona nie jedzie bo ma jeszcze rodzicow do wtorku i chce z nimi pobyc:):):)

ja juz naprawde uciekam:)ide sie legnac po cieplutkiej kapieli:):):)

do jutra

:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: Aga_irlandia, no ma, faktycznie :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:... Sorki, ale pomyliłam Cię z moją kumpelą, która ostatnio zmieniła numer fonu - zupełnie nie popatrzyłam na początek numeru - przyjęłam, że to jest Jej nowy polski numer :-p;-)!!!

Ech, ja też się już Wami pożegnam! Pyza właśnie zasnęła, ja już po prysznicu, więc skorzystam i też się położe, a co! Rano trzeba wstać sałatkę zmajstrować i doprowadzić się do stanu używalności :sorry2:... Słodkich snów życzę i do jutra, paaaaaa

reklama
Camomile to daj znac jak tylko bedziesz sie wybierac, nie wiem jeszcze ktory to szpital ale zapytam N., do coombu i rotundy dojade, do reszty to bez jakiejs nawigacji nie ma szans. Nawet jakbys miala ochotke przenocowac to tez nie ma problemu. mam tylko nadzieje ze bede jeszcze na chodzie..;-).Na 11tego mamy kolejna impreze, chrciny i to takie z pompa, tylko ze w Corku i N.uwaza ze to bardzo nierozsadne tak jechac kilka dni przed terminem:-( Wszystkie imprezki mnie omijaja ale za to tak sobie odpije pozniej ze hej:cool2:
Ja po drugim maratonie, zaczyna mi sie o zocar bardziej podobac chociaz przed wyjsciem to takiego lenia mialam ze hej. Dobrze miec chyba lepsza kondycje-jesli mozna ja w ogole poprawic przed samym porodem:)
:happy2:

Do góry