reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

A to już Ci Cytrusek albo Justysia napisze bo dzisiaj to ona zrobiła. na pewno jest tam tortellini, salata, ogórek, pomidor, szynka, kukurydza i majonez. Nie wiem czy jeszcze coś:confused: Ale pyszna była.A ta sałatka z brokułami to jaki skład miała bo nie zdążyłam nawet spróbować a wyglądała kusząco??

reklama
A to już Ci Cytrusek albo Justysia napisze bo dzisiaj to ona zrobiła. na pewno jest tam tortellini, salata, ogórek, pomidor, szynka, kukurydza i majonez. Nie wiem czy jeszcze coś:confused: Ale pyszna była.A ta sałatka z brokułami to jaki skład miała bo nie zdążyłam nawet spróbować a wyglądała kusząco??

Jak ja ją robię to układam na przemian ugotowane brokuły, ćwiartki jajek i ćwiarki pomidorów i zalewam śmietaną z majonezem (pół na pół) z odrobiną pieprzy, ewentualnie soli (ale trzeba uważać, bo majonezy już sa słone), a wiem, że Ms.Marple ją jeszcze ulepszyła ;-), ale nie pamiętam czym...

jestem:):):):)
dziekuje bardzo za mile spedzenie czasu dziewczynki:):):)
co do torta....hmmmmm.....mowi sie trudno:):):)powiedz tylko chociaz czy dobry byl hahaha

a my zaliczylismy jeszcze okuliste dla A.....i juz ma papierek:):):)

OLIVCA super ze znalazlas fajna gp:):):)
ja ide w srode na kontrole:)

malutka śpi więc uciekam oglądać dynastię tudorów a potem do łóżeczka wyspać się troszkę bo jutro czeka mnie pakowanie.pewnie jak zwykle zabiorę"same niezbędne rzeczy":-) spokojnej nocy mamuśki

torcik słodziutki:-D:-D:-D deko się rozjechał na słońcu:-D
drozdusia weź bikini i styka:-D:-D:-D a kiedy wracasz?
foty rozesłane, tylko nie mam adresu do natinke:sorry2:

Bąblowi chyba zębiska dokuczają..

dzisiaj nasz maraton wydluzyl sie do 46 minut-Mary sie upiera ze do 40 tak naprawde a ja naciagam ale mialam przeciez stoper i musze wam powiedziec ze nawet nie zauwazylam kiedy wlazlam po schodach, wczesniej marzylam o pierwszej przerwie i tchu nie moglam zlapac, moral jest taki: lepiej pozno niz wcale i oplaca sie troche wysilic:) Ale za to teraz juz padam jak kawka, kapiel z pachnidelkami i wyreczko. Mam nadzieje ze jutro bedzie tak samo ladna pogoda to grilik murowany, nasz pierwszy wspolny weekend tutaj :cool2::cool2::cool2: To dobrej nocki mile

Hah, Pyza padła jak długa zaraz po 20.00 ;-)... I ja też zaraz spadam tylko chciałam jeszcze poczytać co u Was :-)! Zgadzam się z Agą_irlanida, spotkanie super, milusio spędziłam z Wami czas... Olivca, wzięłaś sobie chyba do serca to, że jak się jest aktywnym do końca to się szybciej rodzi :-D, ale to dobrze, tylko uważaj na Was!!! Ms.Marple, fotki doszły, dziękuje!

Dobra, zmykam się przytulić do męża, który już z resztą śpi hihihihihihihi... Do jutra mamusie i śpijcie spokojnie, papatki :sorry2:

miałam iść spać ale nie mogłam się oprzeć żeby do was nie zajrzeć.
ms.marple wracam 15.bikini też zabiorę aczkolwiek nie sądzę że wszędzie mnie w nim wpuszczą:-p
olivca też jestem za aktywnością w ciąży.sama biegałam jak poparzona do samego porodu.tylko teraz się zastanawiam czy to nie przyczyniło się do tego że mam teraz w domu takiego szajbuska:-D w tej ciąży też się nie oszczędzam więc strach się bać:szok: teraz to już chyba naprawdę zmykam.dobrej nocki

Jak ja ją robię to układam na przemian ugotowane brokuły, ćwiartki jajek i ćwiarki pomidorów i zalewam śmietaną z majonezem (pół na pół) z odrobiną pieprzy, ewentualnie soli (ale trzeba uważać, bo majonezy już sa słone), a wiem, że Ms.Marple ją jeszcze ulepszyła ;-), ale nie pamiętam czym...
nie ulepszyła tylko okroiła-- bo zamiast majonezu i śmietany dałam jogurt naturalny low fat i koperek:-D:-D:-D

dobranoc babki śpijcie dobrze:tak:
to był fajny dzionek
pa

reklama
Do góry