A to już Ci Cytrusek albo Justysia napisze bo dzisiaj to ona zrobiła. na pewno jest tam tortellini, salata, ogórek, pomidor, szynka, kukurydza i majonez. Nie wiem czy jeszcze coś Ale pyszna była.A ta sałatka z brokułami to jaki skład miała bo nie zdążyłam nawet spróbować a wyglądała kusząco??
reklama
K
krycha
Gość
A to już Ci Cytrusek albo Justysia napisze bo dzisiaj to ona zrobiła. na pewno jest tam tortellini, salata, ogórek, pomidor, szynka, kukurydza i majonez. Nie wiem czy jeszcze coś Ale pyszna była.A ta sałatka z brokułami to jaki skład miała bo nie zdążyłam nawet spróbować a wyglądała kusząco??
Jak ja ją robię to układam na przemian ugotowane brokuły, ćwiartki jajek i ćwiarki pomidorów i zalewam śmietaną z majonezem (pół na pół) z odrobiną pieprzy, ewentualnie soli (ale trzeba uważać, bo majonezy już sa słone), a wiem, że Ms.Marple ją jeszcze ulepszyła ;-), ale nie pamiętam czym...
aga_irlandia
MAMA PO RAZ PIATY:)
jestem
dziekuje bardzo za mile spedzenie czasu dziewczynki
co do torta....hmmmmm.....mowi sie trudnopowiedz tylko chociaz czy dobry byl hahaha
a my zaliczylismy jeszcze okuliste dla A.....i juz ma papierek
OLIVCA super ze znalazlas fajna gp
ja ide w srode na kontrole
dziekuje bardzo za mile spedzenie czasu dziewczynki
co do torta....hmmmmm.....mowi sie trudnopowiedz tylko chociaz czy dobry byl hahaha
a my zaliczylismy jeszcze okuliste dla A.....i juz ma papierek
OLIVCA super ze znalazlas fajna gp
ja ide w srode na kontrole
D
drozdusia
Gość
malutka śpi więc uciekam oglądać dynastię tudorów a potem do łóżeczka wyspać się troszkę bo jutro czeka mnie pakowanie.pewnie jak zwykle zabiorę"same niezbędne rzeczy":-) spokojnej nocy mamuśki
dzisiaj nasz maraton wydluzyl sie do 46 minut-Mary sie upiera ze do 40 tak naprawde a ja naciagam ale mialam przeciez stoper i musze wam powiedziec ze nawet nie zauwazylam kiedy wlazlam po schodach, wczesniej marzylam o pierwszej przerwie i tchu nie moglam zlapac, moral jest taki: lepiej pozno niz wcale i oplaca sie troche wysilic Ale za to teraz juz padam jak kawka, kapiel z pachnidelkami i wyreczko. Mam nadzieje ze jutro bedzie tak samo ladna pogoda to grilik murowany, nasz pierwszy wspolny weekend tutaj To dobrej nocki mile
K
krycha
Gość
Hah, Pyza padła jak długa zaraz po 20.00 ;-)... I ja też zaraz spadam tylko chciałam jeszcze poczytać co u Was :-)! Zgadzam się z Agą_irlanida, spotkanie super, milusio spędziłam z Wami czas... Olivca, wzięłaś sobie chyba do serca to, że jak się jest aktywnym do końca to się szybciej rodzi , ale to dobrze, tylko uważaj na Was!!! Ms.Marple, fotki doszły, dziękuje!
Dobra, zmykam się przytulić do męża, który już z resztą śpi hihihihihihihi... Do jutra mamusie i śpijcie spokojnie, papatki
Dobra, zmykam się przytulić do męża, który już z resztą śpi hihihihihihihi... Do jutra mamusie i śpijcie spokojnie, papatki
D
drozdusia
Gość
miałam iść spać ale nie mogłam się oprzeć żeby do was nie zajrzeć.
ms.marple wracam 15.bikini też zabiorę aczkolwiek nie sądzę że wszędzie mnie w nim wpuszczą
olivca też jestem za aktywnością w ciąży.sama biegałam jak poparzona do samego porodu.tylko teraz się zastanawiam czy to nie przyczyniło się do tego że mam teraz w domu takiego szajbuska w tej ciąży też się nie oszczędzam więc strach się bać teraz to już chyba naprawdę zmykam.dobrej nocki
ms.marple wracam 15.bikini też zabiorę aczkolwiek nie sądzę że wszędzie mnie w nim wpuszczą
olivca też jestem za aktywnością w ciąży.sama biegałam jak poparzona do samego porodu.tylko teraz się zastanawiam czy to nie przyczyniło się do tego że mam teraz w domu takiego szajbuska w tej ciąży też się nie oszczędzam więc strach się bać teraz to już chyba naprawdę zmykam.dobrej nocki
nie ulepszyła tylko okroiła-- bo zamiast majonezu i śmietany dałam jogurt naturalny low fat i koperekJak ja ją robię to układam na przemian ugotowane brokuły, ćwiartki jajek i ćwiarki pomidorów i zalewam śmietaną z majonezem (pół na pół) z odrobiną pieprzy, ewentualnie soli (ale trzeba uważać, bo majonezy już sa słone), a wiem, że Ms.Marple ją jeszcze ulepszyła ;-), ale nie pamiętam czym...
dobranoc babki śpijcie dobrze
to był fajny dzionek
pa
reklama
julia28
Mama lutowa 2007
czesc dziewczyny powiedzcie mi czy ktoras z was lata linia wizzair??chcialam sie dowiedziec jak z ta linia czy jest bezpieczna jak leci sie z dzieciaczkiem;-):-)