justysia21
Elfikowa mama :D
a my po przyjezdzie cala trojeczka sobie drzemke walnelismy taka 2 godzinna.
a spotkanko pierwsz klasa jak zawsze zreszta
spokojnej nocki ;-)
a spotkanko pierwsz klasa jak zawsze zreszta
spokojnej nocki ;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
nie ulepszyła tylko okroiła-- bo zamiast majonezu i śmietany dałam jogurt naturalny low fat i koperek
czesc dziewczyny powiedzcie mi czy ktoras z was lata linia wizzair??chcialam sie dowiedziec jak z ta linia czy jest bezpieczna jak leci sie z dzieciaczkiem;-):-)
Julia ja latalam chyba z Corku i calkiem niezle, natomiast moi znajomi tylko tymi liniami lataja z trojka malych dzieci takze smialo polecam, wydaje mi sie ze teraz to juz wszystko lepsze niz ten ryanair;-) Na pewno w airlingusie masz na bilecie swoje miejsce,nie moge sobie przypomnac czy w wizzarze tez, zadzwonie pozniej do tych znajomych ale dobry wyborczesc dziewczyny powiedzcie mi czy ktoras z was lata linia wizzair??chcialam sie dowiedziec jak z ta linia czy jest bezpieczna jak leci sie z dzieciaczkiem;-):-)
dziekuje wszystkim mamusia za odpowiedz:-)Julia ja latalam chyba z Corku i calkiem niezle, natomiast moi znajomi tylko tymi liniami lataja z trojka malych dzieci takze smialo polecam, wydaje mi sie ze teraz to juz wszystko lepsze niz ten ryanair;-) Na pewno w airlingusie masz na bilecie swoje miejsce,nie moge sobie przypomnac czy w wizzarze tez, zadzwonie pozniej do tych znajomych ale dobry wybor