reklama
K
krycha
Gość
dziewczyny Camomile za jakąś godzinkę ma być w domu.potem będę się z nią widziała to zapytam o jutrzejszy dzień.fajnie że jutro nas tyle będzie:-)
a kiedy martuana wyjechała?bo wiem że miała zabawić w Polsce 3 tygodnie
Uffff, kamień z serca !!!! No właśnie nie pamiętam kiedy wyjechała , ale tak mi świta, że chyba jutro powinna zawitać w Irlandii, ale nie jestem pewna !!!
Aha, jeśli chodzi o wózek, to ja bym swój zabrała, będzie mi wygodniej dotrzeć do miejsca spotkania, bo w samym foteliku nie dam rady Pyzy zanieść ;-)!
justysia21
Elfikowa mama :D
Natinke wezmiemy Cie tylko musisz miec fotelik bo moj bez fotelika juz dzieci nie wozi a tym bardziej obcych bedziemy po Ciebie okolo 10-10:30 dam Ci jeszcze znac
K
krycha
Gość
Natinke wezmiemy Cie tylko musisz miec fotelik bo moj bez fotelika juz dzieci nie wozi a tym bardziej obcych bedziemy po Ciebie okolo 10-10:30 dam Ci jeszcze znac
Mieliście jakieś niemiłe przejścia? Garda Was złapała?
D
drozdusia
Gość
właśnie Camomile dała znać że jest w domku.napisałam jej żeby tu zajrzała i określiła się jak jutro.ja mimo wszystko chyba i tak pojadę z T.mam nadzieję że nie będzie wam przeszkadzało jego towarzystwo ale głupio mi go tak zostawiać bo w końcu upiekł dla nas tą szarlotkę;-).pachnie w całym domku.wybaczcie laski ale chyba do jutra nie wytrzymam i chociaż posmakuję
aga_irlandia
MAMA PO RAZ PIATY:)
ja jestem jestem spacer mialam takie ze ho ho
ja czekam zebyscie sie jakos okreslily i podzielily kto z kim jedzie ja mam 7 osobowe auto jesli nie bedzie wozkow jak wozki no to tylko 5 osob...no i foteliki powinnyscie miec
ja zajrze pozniej i zobacze coscie ustalilywolalabym zebysmy sie spotkaly na milk markecie i tam sie popakowaly jesli to mozliwe
ja czekam zebyscie sie jakos okreslily i podzielily kto z kim jedzie ja mam 7 osobowe auto jesli nie bedzie wozkow jak wozki no to tylko 5 osob...no i foteliki powinnyscie miec
ja zajrze pozniej i zobacze coscie ustalilywolalabym zebysmy sie spotkaly na milk markecie i tam sie popakowaly jesli to mozliwe
K
krycha
Gość
Mieliście jakieś niemiłe przejścia? Garda Was złapała?
hejka, ja tylko na chwilkę. Jutro się stawimy na milk market tak?? Mi jest wszystko jedno z kim pojadę ale wózek i fotelik to bym wzięła bo jednak boję się żeby znów coś nie wyskoczyło bo szpitali mam już po dziurki w nosie a to dopiero początek To osoby zmotoryzowane ustalcie sobie która mnie zmieści z takim bagażem. Zawsze mogę pojechać autobusem:-)
Olivca co słychać w Dublinie?? Może kiedyś się spotkamy bo dość często jeżdżę do szpitala na Crumlin Road:-)
Olivca co słychać w Dublinie?? Może kiedyś się spotkamy bo dość często jeżdżę do szpitala na Crumlin Road:-)
aga_irlandia
MAMA PO RAZ PIATY:)
camomile zmiescimy sie spotkajmy sie moze jutro na milk market i bedzie nam latwiej upchac wszystko bo jak nie do jednego to drugiego samochodu powpychamy
aha.....justynka katalogi przynies nie zapomij
aha.....justynka katalogi przynies nie zapomij
reklama
D
drozdusia
Gość
w takim razie będę z moim T na milk markecie o 10.jak coś się Aguś u ciebie nie zmieści to u nas się upcha