reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

reklama
dziewczyny Camomile za jakąś godzinkę ma być w domu.potem będę się z nią widziała to zapytam o jutrzejszy dzień.fajnie że jutro nas tyle będzie:-)
a kiedy martuana wyjechała?bo wiem że miała zabawić w Polsce 3 tygodnie

Uffff, kamień z serca :tak:!!!! No właśnie nie pamiętam kiedy wyjechała :baffled:, ale tak mi świta, że chyba jutro powinna zawitać w Irlandii, ale nie jestem pewna :dry:!!!

Aha, jeśli chodzi o wózek, to ja bym swój zabrała, będzie mi wygodniej dotrzeć do miejsca spotkania, bo w samym foteliku nie dam rady Pyzy zanieść ;-)!

Natinke wezmiemy Cie tylko musisz miec fotelik :tak: bo moj bez fotelika juz dzieci nie wozi a tym bardziej obcych :tak: bedziemy po Ciebie okolo 10-10:30 dam Ci jeszcze znac :tak:

właśnie Camomile dała znać że jest w domku.napisałam jej żeby tu zajrzała i określiła się jak jutro.ja mimo wszystko chyba i tak pojadę z T.mam nadzieję że nie będzie wam przeszkadzało jego towarzystwo ale głupio mi go tak zostawiać bo w końcu upiekł dla nas tą szarlotkę;-).pachnie w całym domku.wybaczcie laski ale chyba do jutra nie wytrzymam i chociaż posmakuję:-p

ja jestem jestem:) spacer mialam takie ze ho ho:)

ja czekam zebyscie sie jakos okreslily i podzielily kto z kim jedzie :) ja mam 7 osobowe auto jesli nie bedzie wozkow:) jak wozki no to tylko 5 osob...no i foteliki powinnyscie miec:):):)
ja zajrze pozniej i zobacze coscie ustalily:)wolalabym zebysmy sie spotkaly na milk markecie i tam sie popakowaly jesli to mozliwe:):):)

hejka, ja tylko na chwilkę. Jutro się stawimy na milk market tak?? Mi jest wszystko jedno z kim pojadę ale wózek i fotelik to bym wzięła bo jednak boję się żeby znów coś nie wyskoczyło bo szpitali mam już po dziurki w nosie a to dopiero początek:baffled: To osoby zmotoryzowane ustalcie sobie która mnie zmieści z takim bagażem.:-D Zawsze mogę pojechać autobusem:-)

Olivca co słychać w Dublinie?? Może kiedyś się spotkamy bo dość często jeżdżę do szpitala na Crumlin Road:-)

camomile zmiescimy sie:) spotkajmy sie moze jutro na milk market i bedzie nam latwiej upchac wszystko:) bo jak nie do jednego to drugiego samochodu powpychamy:)

aha.....justynka katalogi przynies nie zapomij:):):):)

reklama
w takim razie będę z moim T na milk markecie o 10.jak coś się Aguś u ciebie nie zmieści to u nas się upcha

Do góry