reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

czesc dziewuchy:-)dlugo mnie nie bylo a tu takie jaja:szok:zagladam i mecze sie z pisaniem bo klawatura padla i uzywam tej ekranowej.a pisanie na niej to masakra:baffled:a pozatym to neta mam pozyczonego a ze zorganizowaniem wlasnego neta chyba poczekam...czas na odpoczynek.zuwazlam ze sie uzalenilam od komputera:shocked2:jula rosnie jak szalona i coraz wiecej mowi:-)a tak to wsystko oki .trzymjcie sie mamuski i dzieciaczki pozdarwiam paaaa:-)

reklama
hej laski.wróciłam od fryzjera i jestem super mocno ekstra zadowolona.nie ma to jak swoja własna,osobista,sprawdzona fryzjerka.kawki się przy okazji można napić i pogadać.co do jutrzejszego dnia to 10 mi odpowiada.tylko mam pytanka-bierzemy wózki?myślę że skoro zapowiada się grill to raczej łazić nie będziemy.i ile nas jedzie?bo nie wiem czy jedziemy na dwa autka i jak gadać z T.z tego co czytam to Justysia jedzie i pewnie Aga ją zabierze.jeśli pojedzie też Camomile z Igorkiem to u niej będzie komplet bo ma siedmioosobowy wehikuł.także ja bym pojechała z moim T i mielibyśmy jeszcze 2 miejsca.może Cytrusek?dajcie znać

o tak drozdusia nic tak nie poprawia humoru jak wyjście od dobrego fryzjera:) :tak: Róbcie prosze zdjatka jutro na dodatek jeszcze gril jest i torcik to juz w ogóle wielka uroczystosc-takie otwarcie sezonu czy co? A może ja gapa przegapiłam coś? Jedziemy z siostrzyczka na zakupki, też tak zrobić sobie dobrze:elvis::elvis:
Cytrusku a co to za odpoczynek? Uzależnienie od nas jest takim pozytywnym uzależnieniem, wszystkie to mamy i skrzydełka takie dostałyśy że hej więc myślę że jednak będziesz pisać. No i właśńie kto pamięta kiedy Marta wraca?

oj tak nikt tak nas nie rozpieści jak my same, ekspertki w końcu jesteśmy:-D
olivco poużywaj:tak: a co :-Dniedługo tylko obowiązki będziesz miała :cool2: masz juz urządzony pokoik dla maleństwa? dawaj jakieś foty :tak::tak:

a mnie fryzjer już po nocach woła:-D:-D przyjdź, przyjdź bobojago!!

dzisiaj chyba fumflowi zęby dokuczają bo tak sobie popłakuje, i nawet obudził się z drzemki, co mu się nie zdarza :nerd: mogłyby już wyjść te jedynki , na jakiś czas byłby spokój bo na razie więcej nie widzę--chyba mu maścią bedę smarować
krycha dałaś po południu małej czopek?

justyś a może natinke z maluchem miałaby ochotę? nie mam niestety nr do niej:dry:

no my już po obiadku i T będzie się brał za pieczenie.co do jutra to chyba ostatecznie umówimy się wieczorem bo Camomile jest jeszcze w szpitalu i nie wie jeszcze czy zostaje czy wychodzi.pada jej bateria więc jak będzie w domu to da znać a jak się nie odezwie tzn że ich zostawili.jakby nie jechała a mam nadzieję że jednak będzie to zabrałabym się Aga z tobą cio?
Olivca to kiedy się do nas wybierasz?bo jak nie to my się w końcu zorganizujemy:-)

Pewnie, Olivca, dawaj tu zaraz fotki pokoiku Mai :tak::tak::tak:!!!! Dałam Pyzie czopek, zaraz po pierwszej drzemce, następny będzie dopiero wieczorkiem :-)!!! A teraz mam chwilkę dla siebie, bo Oliwka zasnęła :-p... Drozdusia, dzięki za fotki :-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
hej dziewczynki...justysia jesli moge to chetnie sie jutro z toba zabiore ,tak ladnie zapraszacie wiec nie dam sie prosic :) tylko oszczegam,ze mój gadula jutro wszystkich zameczy milionem pytan,niestety nie panuje jeszcze nad tym!!!!justyna czekam na odpowiedz :)))))

hej dziewczynki...justysia jesli moge to chetnie sie jutro z toba zabiore ,tak ladnie zapraszacie wiec nie dam sie prosic :) tylko oszczegam,ze mój gadula jutro wszystkich zameczy milionem pytan,niestety nie panuje jeszcze nad tym!!!!justyna czekam na odpowiedz :)))))

Ale będzie super :-D:-D:-D!!!!!!!!!!!!!!!! Szkoda, że Olivca tak daleko :dry:... Aaaa, no i kiedy ta Martuana wraca :confused:????????

reklama
dziewczyny Camomile za jakąś godzinkę ma być w domu.potem będę się z nią widziała to zapytam o jutrzejszy dzień.fajnie że jutro nas tyle będzie:-)
a kiedy martuana wyjechała?bo wiem że miała zabawić w Polsce 3 tygodnie

Do góry