reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

reklama
dzień dobry kobitki
agus ciesze się, że jeszcze 2w1:-D gratulacje za egzamin zdolna bestia ten twój men:-Dale numer z tym noworodkiem i co? ma teraz różowe sukieniusie?:-D:-D

nawet jak się nie zdążysz spakowac to zrobimy ci dostawę -- bo to całkiem możliwe z twoim tempem rodzenia:-D:-D

jupi przyjedziecie to super zapraszam, zapraszam
justysia a i ty może byś wpadła na kawkę
a właściwie to jeszcze odpalę grill- dzisiaj kupię jakiś żarełko:-D
olivco do Castleconnell jeden przystanek bliżej pociągiem:-D:-D może się skusisz?
kto tam jeszcze nie urlopuje?
cytrusek i natinke zapraszam babki
i wszystkie których nie wymieniłam ( bo mam sklerozę, wiek juz podeszły) też zapraszam

justysia tutaj jest link do fajnej stronki o skokach rozwojowych
https://www.babyboom.pl/forum/dzieci-urodzone-w-lipcu-2007-f127/skoki-rozwojowe-12723/

olivco to Lola tak ślicznie śpi na zdjęciu a mama mówi, że ona nie sypia
kłamczuszka, mamy dowody:-D:-D:-D Pyza też padła a mama ją niecnie obudziła po 15miutach:tak:

krycha może jak kilka czopków regularnie małej podasz to bedzie lepiej:tak:

o tak Agus pakuj pakuj a pozniej porownam z Toba co mi jeszcze brakuje albo co mam niepotrzebne :) Wczoraj mi siostra taki maraton zrobila ze myslalam rano ze juz sie zaczyna a ona na to ze teraz codziennie taki marszobieg bede miala:baffled:

Olivca, postaramy się napić kawy razem :-D;-)!!! Ms.Marple, no pewnie masz rację z tymi czopkami! Jak się Pyza obudzi to Jej zaaplikuje już teraz, nie będę czekać na nockę! Strasznie marudziła od rana, znowu :szok:, ale teraz padła i mam nadzieję, że się wyśpi :sorry2:... W sumie to może mogłam Młodej wczoraj nie budzić :confused: i tak poszła spać dopiero o 22.00, ale z drugiej strony te 15 minut drzemki i dało Jej siłę na psoty hehehehehehe...

Co do wyjazdu, nie chcę narzucać, ale może umówimy się tak na 10.00? Nie chcę narzucać, ale może będzie Wam pasowało???

jestem:)
spakowana:):):):):)moge rodzic hahahhah

KRYCHA jak dla mnie 10.00 jest ok:)niech sie reszta okresli:)

kurcze, musze poprasowac bo mi sterta rosnie a pralka lata i nastepna tura bedzie ....ech.....
dobrze ze chociaz obiadek w miare zrobiony mam:) tylko ziemniaczki oskrobac i ugotowac:)
i tak mi sie niech chce nic.....

Ostatnia edycja:
hejej ja dopiero wstalam... pospalam za wszystkie czasy:tak:
dzieki Bozenka za linka na bank sobie poczytam.... duuuzo tego :)
wybiore sie jutro do Ciebie z avonkami przy okazji bo dzisiaj przyjda.... milego dzionka :)

Rozmawiałam właśnie z Camomile i Ona jest jak najbardziej na tak na jutro, ale... Właśnie jedzie z Igorkiem do szpitala, bo po wczorajszym pobieraniu krwi ma nieciekawy ślad - albo siniak albo krwiak i musi to sprawdzić!!! Trzymajmy więc kciuki żeby to nie było nic groźnego :no:...

reklama
justysia cieszę się

biedny Igorek ale miejmy nadzieję, że to nic groźnego:tak:

mój fumfel już staje gdzie popadnie i muszę usunąć trochę sprzętów z następnego poziomu:dry:bo wszystko ląduje na podłodze:dry:
ale już jest taki fajny-- przychodzi się poprzytulać:-D:-D:-D
fajne jest to, że każdego tygodnia a później miesiąca dziecko już inaczej się zachowuje i robi coraz fajniejsze:tak:

Do góry