reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

dzien dobry kochane:)

przepraszam za zamieszanie wczoraj ktore wywolalam swoim niepojawieniem sie na forum ale troszke zajety dzionek mialam:(poza tym moj A mial egzamin teoretyczny na prawko i ZDAL!!!!!!!!!!!!!!!!bardzo sie ciesze:)

u nas ogolnie wszystko w porzadku:)torby jeszcze nie spakowane....jakos tak omijam je szerokim lukiem hahahah no ale w koncu spakowac musze:)

Krycha,Drozdusia i Camomile co z tym jutrzejszym wypadem do BOzenki bo chyba nie doczytalam:(?

wszystkim zycze milego dnia

reklama
Aga ja i Krycha na pewno jedziemy.czekamy tylko co powie Camomile. i gratulacje dla męża:-) a tak właściwie to dzień dobry:-) zmykam na śniadanko i do fryzjera-trzeba się zrobić na jutrzejszy spęd;-)

czesc dziewczynki, a kto to tak padl w tym fikolandzie czyzby nasza laurencja? to ja tez juz bede czekala w kolejce az nasza mala podrosnie, bo potem dzieci spia jak aniolki :)
Agus jeszcze raz gratuacje!!!! no i jaki byl ten tort orzechowy? Na nastepny to chyba pierwszym pociagiem przyjade hihi

Aga_irlandia, a ja już myślałam, że się rozpakowałaś!!!! Dobrze, że Justysia21, napisała, że z Tobą oki ;-)!!! Gratulacje dla męża, szybko ten drugi termin egzaminu miał :-)... Jeśli zaś chodzi o jutro to ja zdania nie zmieniłam czekam tylko na info o której jest zbiórka :sorry2:, a Camomile ma sie jeszcze określić, bo nie wiadomo jak Igorek będzie się czuł... A Ty jeszcze z tymi torbami walczysz? Spakowałabyś je i miałabyś z bańki hahahahahahahaha

czesc dziewczynki, a kto to tak padl w tym fikolandzie czyzby nasza laurencja? to ja tez juz bede czekala w kolejce az nasza mala podrosnie, bo potem dzieci spia jak aniolki :)
Agus jeszcze raz gratuacje!!!! no i jaki byl ten tort orzechowy? Na nastepny to chyba pierwszym pociagiem przyjade hihi

Ano Laura padła, ale zaraz później i Oliwka :-D:-D:-D tylko Bąbel niezdarcie "walczył z wiatrakami" hahahahahahahaha, trochę Go przerażały, ale później się raczej przyzwyczaił, bo już nue popłakiwał na ich widok ;-)! Torcik orzechowy - mniam - sama Aga_irlandia piekłaś? A jak Ty Olivca się czujesz? Ech, te ostatnie tygodnie ciąży są najgorsze, no, ale warto poczekać :-p:-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
drozdusia to dajcie mi zanc o ktorej godzinie sie spotkamy:)

OLCIA
torcik bardzo dobry...nastepny bede smakowac malinowy( pewnie jutro kupie do Bozenki:)

aaaaaa wlasnie przeczytalam info ze moja kolezanka w nocy urodzila:) i zeby bylo smieszniej to miala byc Hania a urodzil sie IGOR:):):):): hehehhehe jeszcze mam szanse:)ja caly czas obstwaiam ze mam chlopa w brzuchu hahahahhaha

ach Krycha torby leza juz w sypialni ....i czekaja.....wystarczy w nie powkladac ale jakos tak mowie,mowie a nie robie hahahahha.....cos tak czuje ze jak spakuje juz to beda potrzebne hahhahahahahaha
torcik mrozony z lidla:) sa nowe:) wczoraj wyczailam:) kupie na jutro do Bozenki :)malinowy moze co?

Ostatnia edycja:
OLCIA torcik bardzo dobry...nastepny bede smakowac malinowy( pewnie jutro kupie do Bozenki:)

aaaaaa wlasnie przeczytalam info ze moja kolezanka w nocy urodzila:) i zeby bylo smieszniej to miala byc Hania a urodzil sie IGOR:):):):): hehehhehe jeszcze mam szanse:)ja caly czas obstwaiam ze mam chlopa w brzuchu hahahahhaha

ach Krycha torby leza juz w sypialnie ....i czekaja.....wystarczy w nie powkladac ale jakos tak mowie,mowie a nie robie hahahahha.....cos tak czuje ze jak spakuje juz to beda potrzebne hahhahahahahaha

Ach, to kupny był :-D:-D:-D... A widzisz, to trzymamy kciuki za tego chłopczyka ;-)! A z tymi torbami to mówisz? Spakujesz jak już będziesz wychodzić? Może dzięki temu nie będziesz brała nic niepotrzebnego :confused:;-)...

No niby racja Agus, z dziewczynki jeszcze cos moze wyrosnac ale z chlopczyka juz nie bardzo... Ja niestety sie juz nie ludze bo w zeszlym tygodniu na skanie wargi sromowe naszego malenstwa byly tak widoczne ze hej, to na 200% dziewuszka:tak:
oj to ja lece zalatwiac urzedy a pozniej przyjemnosci, w sumie za trzy tygodnie mam termin wiec moge chyba poszalec co?:-)Bo tego malinowego torciku to juz nie przegapie. A wyslecie mi jutro taka wirtualna kawke?:confused:

Ogloszenie moderatorskie -
Od dzis w zwiazku z tym ze ja mam obecnie nieco mniej czasu i wkrotce wybieram sie na wakacje na forum Mamy z Irlandii zaczyna dzialac drugi moderator. Jest to nasza Anineczka. Mam nadzieje ze wspolpraca bedzie sie ukladac pomyslnie

OLcia podlaczysz sie na skypie i kawke razem spijemy:):):):)

kurcze dziewczyny jak ja bym chciala zeby u mnie tez sie chlopak urodzil:):):):):)
dobrze ze posciel do lozeczka kupilam uniwersalna hahahahha
moze jednak sie przydac

KASIENKO nic sie nie martw:) odpoczywaj a my ANINECZKE potraktujemy jak przystalo na moderatora:):):):)

reklama
Kasiu spokojnie korzystaj z wakacji, tutaj dluuuuuugo bedzie cisza po burzy bo my grzeczniutkie już :) Udanego urlopu i slyszalam ze w koncu ladna pogoda sie zaczyna w Polsce:cool2:

Do góry