reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

reklama
kasiu umiem czytać ale ktoś napisał że jestem śmieszna i mnie obraził a na to nie pozwolę.a chyba na takie rzeczy powinnaś reagować.znam regulaminy różnych forów i wiem że nie ma tam mowy o zakazie umawiania się na spotkania ale za to jest w nich z reguły wzmianka że nie można obrażać innych forumowiczów
Drozdusiu - wlasnie dlatego temat uwazam za zamkniety. Zeby nie bylo dalszego wzajemnego obrazania sie.A na spotkania umawiajcie sie do woli. Nie widze w tym nic zlego...

Ostatnia edycja:
co to za zdjecia?? ja tez chce!!
wiecie co babki moje malenstwo mnie zadziwia z dnia na dzien.... dzisiaj nas obdarza cudownymi usmieszkami... tak jej jeszcze do konca nie wychodza ale i tak sa wspaniale.... co probuje jej zdjecie cyknac to ona sie powazna strasznie robi heheh :-D ale jedno chociaz zamazane troche, to jest!!!!

Załączniki

• 100_7091.jpg
    100_7091.jpg
    29,2 KB · Wyświetleń: 23
Ech, Justysia21, wiem, że znów się powtórzę, ale Julcia cudna i jeszcze ten uśmiech... Co to za zdjęcie? Aaaa próbuję się ciągle dopatrzyć ząbka u Oliwci (dwójki górnej lewej), ale Młoda nie daje nic sprawdzić, ale zakoczyłyśmy Ją dzisiaj na śpiocha z Ms.Marple - jak będzie co pokazać to pewnie, że się pochwalę i Wam wkleję ;-)

Ms.Marple, dzięki za fotki :-), jednak na żywo było widać, a na fotach nie bardzo :dry:, także jednak nie mam co wklejać! Ale zębol jest, widziałam go, więc muszę teraz zaktualizować suwaczek zębowy ;-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
co to za zdjecia?? ja tez chce!!
wiecie co babki moje malenstwo mnie zadziwia z dnia na dzien.... dzisiaj nas obdarza cudownymi usmieszkami... tak jej jeszcze do konca nie wychodza ale i tak sa wspaniale.... co probuje jej zdjecie cyknac to ona sie powazna strasznie robi heheh :-D ale jedno chociaz zamazane troche, to jest!!!!

Justyś malutka jest prześliczna:-) to cudowne uczucie jak dzieciątko zaczyna się uśmiechać

no wiem, ze jest przesliczna....:-D dla kazdej mamy jej dziecko jest najpiekniejsze;-)
wlasnie zrobilam sobie stopki... frencha i sa takie gladkie w dotyku....:tak:

no wiem, ze jest przesliczna....:-D dla kazdej mamy jej dziecko jest najpiekniejsze;-)
wlasnie zrobilam sobie stopki... frencha i sa takie gladkie w dotyku....:tak:

Dobrze Ci, że masz mężulka w domu, możesz się w spokoju porozpieszczać... A z dziećmi to masz rację, każda mama uważa swoje za najpiękniejsze, ale Julka jest ładnym dzieckim (tfu, tfu, tfu) i pewnie każdy się ze mną zgodzi hihihihihihihi ;-)

Czopek załadowany, zobaczymy czy zadziała! Dawno już z takim spokojem nie aplikowałam Pyzie żadnych specyfików - tą drogą się nie spodziewała hahahahahahahahaha... Trzymajcie kciuki żeby na moje dziecię podziałało to cudo :tak::sorry2:

justysia malutka jest cudna i ma uśmiech mamusi :tak:przechodzi pierwszy skok rozwojowy (5tydzien życia) będzie coraz bardziej komunikatywna, także możesz jej pokazywać grzechotki a ona będzie wodzić oczkami, cudowne zabawy:-D:-D

foty robiłyśmy w fikolandzie:-D:-D

a tutaj fotka z naszego spotkanka w fikolandzie, relaksacja superancka dzieciaki latają i mają zabawki, mamusie też łażą na kolanach, justyś jak tylko mała podrośnie to będziesz śmigac z nami
Picasa Web Albums - HP - Kolaże

fajny ten fikoland... a Niunka juz wodzi oczkami jaks sie jej cos pokaze i jak ja to oczywiscie zainteresuje...
slodkich senkow wszystkim zycze :):tak:

reklama
Dzień dobry!!! Ciężko mi się odnieść do tych czopków - nie wiedzieć czemu, może nadal zęby albo nadmiar emocji wczorajszego popołudnia sprawiły, że Pyza przebudzała nam się z płaczem, ale zdarzyło się tak ze 3 razy i trwało króciutko i to już chyba zasługa tego specyfiku... Myślę, że zaaplikujemy Jej jeszcze dzisiaj i zobaczymy jak minie nocka, także póki co wstrzymam się z opiniami, no i jestem pełna optymizmu, że zadziała i Oliwka dłużej w nocy pośpi ;-)...

Zmykam póki co, więc do później...

Do góry