reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

wlasnie te forum jest ocenzurowane!!!!!!!!!
Kasia musze bo mnie poprostu krew zaleje najwyzej dostane bana
ppppppppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii cholera jasna tak nie lubie Cie!!!!fakt jestes jak dla mnie mega niesympatyczna osoba i nawet na spotkaniu u Marty mialam takie wrazenie!!!!ale zostawilam to dla siebie!!!!ty za to sama wiesz komu i co na moj temat trajkoczesz(co madrzejsze dziewczyny tez wiedza o czym mowie)
o mnie nie mozna nic zlego powiedziec???a co ty mozesz o mnie wiedziec???nie znasz mnie nie wiesz jaka jestem!!!jedyna osoba ktora ma prawo udzielac sie tu na ten temat jest Justyna ktora mnie zna bardzo dobrze no i Krycha ktora swego czasu tez dobrze mnie znala!!!!
jezeli One napisza cos na moj temat przyjme to z pochylonym czolem ale TY?????????
z jakiej paki??????????
a co boli ze ktos powiedzial ze jestes beee???wcale nie nikt tego nei powiedzial poprostu nie podoba mi sie funkcjonowanie tego forum!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
a wlasciwie brak cenzury??????????
nie podoba mi sie od kiedy TY TU ZACZELAS OBRAZAC MNIE I SYLWIE

reklama
ze co proszę???? Jedyna osoba obrazona mozesz poczus sie ty bo na nikogo niczego zlego nie napisalam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A na pierwszym spotkaniu to sory ale jakby twoje dziecko sie zle czulo i bylo marudne to chyba tez bylabys zamknieta w sobie nie??? I kto tu kogo obraza????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Napisalam tylko o postach a nie o tobie jako osobie. rany jak dobrze ze koncze z tym forum bo to normalnie jakis joke jest!!!!!!!!!!!Ty chyba celowo zaczelas ta klotnie chociaz nie wiem dlaczego. ja ciebie tez nie lubie mimo ze nie znam ale nigdy nic niczego o tobie ani tobie nie napisalam pomijajac tego jednego posta. Ty cyba uwielbiasz wdeptywac ludzi w bloto.

bo skoro widze ze nadal po mnie jezdzisz nie moge zostac dluzna:-D

I wiesz co?? Pisz sobie co chcesz. Jesli ktoras z mam jest choć trochę obiektywna to stwierdzi, że to nie ja jestem winna tym kłotniom i to nie ja wprowadziłam zamęt na forum a to co się tutaj dzieje(przykre rzeczy niestety) są tylko i wyłącznie Twoją zasługą. A co do szacunku do innych to nie wiem czy wiesz ale pisany szacunek wyraża sie pisaniem o kimś dużą literą czego Ty niestety nie robisz.

Ostatnia edycja:
Megan daj sobie spokoj na dzisiaj bo chyba za bardzo Cie ponioslo juz, dziewczyno odetchnij i na spokojnie przeczytaj tylko swoje posty. Ciagle tylko wykrzykniki a z wyliczeniem osob na jakies strony to juz parodia totalna. Ja mysle ze jednak nie chcesz abysmy Cie naprawde poznaly z tej strony. Forum jest jedne i bez podzialow. Wszystkie jestesmy z Limerick i chcialabym Ci przypomnac ze sama nie raz korzystalas z umawiania sie na pepkowe lub wlasnie na urodzinki wiec dlaczego ten temat urosl do rangi takiego problemu? To samo sie tyczy Sylwi, nie raz umawialas sie na forum na pazurki i po prostu jak jest cos co mnie nie dotyczy to poprostu takiego posta omijam ale do glowy mi by nie przyszlo aby zadac od kogos aby o czyms nie pisac, nie mamy takich praw-no moze wzgledem swoich dzieci. Tu sa dorosle osoby, ktore chetnie ze soba rozmawiaja-wlasnie dlatego na to forum kazdy zaglada czyz nie?
Edit: zreszta istnieje wspaniala funkcja na tym forum, ze mozna zignorowac osobe i jej posty wcale nie beda nam sie wyswietlaly co goraco polecam-czlowiek sie mniej denerwuje i czyta naprawde tresciwe rzeczy:)

Ostatnia edycja:
Bez komentarza ( to do Megan)

Olivca cieszę się że jesteś obiektywna bo łatwo wytykać innym nie patrząc na siebie.

Ostatnia edycja:
Ale ja wcale nie jestem obiektywna, mam swoje zdanie tylko jak widze ze nie mozna spokojnie porozmawiac to lepiej przeczekac bo nerwy to nic dobrego, a sama kiedys bylam jak z goracej wody. Przy moim N. calkowicie zwolnilam i ciesze sie zyciem, oszczedzajac sobie dawania darmowych nauk bo i po co? Tak jak powiedzialam lepiej zablokowac i zignorowac pewne posty i czlowiek od razu szczesliwszy, czasu nie marnuje na bzdury. A z forum nie zrezygnuje bo mamy tu przeciez bardzo wartosciowe babki:)

OLIVCIA od Sylwii to 3 kroczki w bok.ja zostalam zaatakowana i sobie nie dam.a na pazurki to umawialam sie moze ze dwarazy na tym forum bo mam tel kom:-Di wiem do czego sluzy.a jak juz bledy tak wytykasz to Sylwii pisze sie dwa i

reklama
chodzi mi o to ze skoro kazda z nas korzystala w jakis sposob na forum aby sie umowic to dlaczego mialybysmy ta mozliwosc blokowac lub schodzic do podziemii? To zadna forma ulepszenia wedlug mnie tylko ograniczenia, bo trudno jest sie przesiasc z mercedesa so malucha

Do góry