reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

alez tu dzisiaj cisza normalnie szok:szok: moje dzieciatko od 3 godzin spi i w ogole dzisiaj to taki maly Aniolek jest:tak:wiec z mezusiem lezakujemy sobie na kanapie i tv ogladamy :)

reklama
Jak przykleje oczka to wkleje fotki!!!
aa i Justynka przesadza!!!
teraz mysle o ramce na zdjecia obszywanej marszczonym materialem z kokardkami!!!no ale zobaczymy!!
mam jeszcze do zrobienia larwy i motylki na lozeczko Caroline!!

alez tu dzisiaj cisza normalnie szok:szok: moje dzieciatko od 3 godzin spi i w ogole dzisiaj to taki maly Aniolek jest:tak:wiec z mezusiem lezakujemy sobie na kanapie i tv ogladamy :)

Jak to w niedziele bywa ;-)

Megan234, czekamy :tak: na te fotki!!!

No to ja mam już wieczorek tylko z mężem :-p:-)! Pyza pospała w ciągu dnia może z godzinkę i padła... Słodkich snów, w takim razie mamusie, lecę się potulić!!! Do jutra...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Bozenko Babel sliczny kawaler byl i jest nadal!!!
Gastone proponuje zebys podrzucila mi maszyne a ja zobacze co sie da z nia zrobic!!!moj \Ksiaze jest mistrzem w takich sprawach!!!
hmmm, pomysle..
Jak przykleje oczka to wkleje fotki!!!
aa i Justynka przesadza!!!
teraz mysle o ramce na zdjecia obszywanej marszczonym materialem z kokardkami!!!no ale zobaczymy!!
mam jeszcze do zrobienia larwy i motylki na lozeczko Caroline!!
kurcze ale cie wena naszla, dawaj zdjecia jak wszystko porobisz, moze zaczniesz sprzedawac :-D
Jak to w niedziele bywa ;-)

Megan234, czekamy :tak: na te fotki!!!

:tak::tak::tak:

A my bylismy na zakupkach.Oczywiscie nic z ciuchiw nie kupilam, maz jak zwykle obkupiony a zona tylko kolczyki i perfumy..
Ale za to do domu kupilam posicel ladna i pare poszewek na podusie i pojemniki na zabawki. (kolejne :-D )Ale oblazilam wszystkie sklepy i ngi mi do d wchodza..

Hello!!! Wstawać śpiochy, szkoda dnia :-D...

Megan234, no no no, widzę, że wena twórcza Cię dopadła - podziwiam :sorry2:!!! Ja tam nigdy ani cierpliwości ani smykałki nie miałam do takich rzeczy :-p hehehehe... Słoń fajowski :tak:

Udanego poniedziałku życzę!!!! Jeszcze tylko 5 dni i weekend :-D:-D:-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
dzien doberek:)
witam sie i zmykam:)
jeszcze jutro i koniec szkoly:)i mozna bedzie polegiwac w lozeczku:) chyba musze troche sil nazbierac przed porodem:):):):)hahahhahaha
to do pozniej.....bo ja jak zawsze maraton od poniedzialku zaczynam:) znow caly tydzien na pelnych obrotach ech.....no ale coz zrobic....takie zycie.....
do pozniej

dzień doberek.a ja dzisiaj poza obiadkiem nie robię nic.mam zamiar się polenić.ale zobaczymy co z tego wyjdzie:-) to jak laseczki?kiedy mnie nawiedzacie?
Megan jesteś krawcową z zawodu czy z zamiłowania?fajny słonik-benjaminek:-)
zmykam na śniadanko,do poklikania potem,miłego dzionka

reklama
dzień dobry
ja dzisiaj od szóstej wprowadzam reżim Bąblowi :tak::-D:-D

dzisiaj śliczna pogoda się zapowiada, a może do mnie na wieś wpadniecie:tak::-D

a domek nadal prosi się o sprzątanie bo zarośnięte:baffled:, nie widziałyście gdzieś moich chęci do sprzątania?:confused::confused: bo gdzieś wsiąkły paskudy i nie mogę znaleźć:dry:

Do góry