reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

ja Bozenko tez nie moge zobaczyc zdjec!!
a co do takich zdjec ostatnio zepsula mi sie komorka i musialam wrocic do mojego starego trupka!!ja w galerie a tam Susanaah w szpitalu nasze stare wloscia,starzy znajomi ehh inne byly te czasy choc nie chcialabym sie juz do nich cofac!!!
noo i co??ja nadal siedze!!ogladam brzydule wmawiajac sobie ze to nic zlego!!!ehhh ten moj len

reklama
Bozenko a ja zle zrozumialam bo myslalam ze Ty nam wkleisz zdjecia malenkiego Babla!!a tu kawal faceta!!!
od teraz jestem z doskoku!dziewczynki nie spia wiec sie biore za sprzatanie nie ma juz wymowek

Witam sie i ja.U nas jakos pochmurno a u was? hmm mam ndzieje ze padac nie bedzie..Milej niedzieli zycze!!!!Megan skoro ty tak szyjesz, znasz sie moze na problemach z maszyna? Nitki mi z dolu cholera nie ciagniei nie iwme czemu...Wyczyscilam i dalej nieciagnie.Wieszmoze jaka moze byc przyczyna?

Bozenko Babel sliczny kawaler byl i jest nadal!!!
Gastone proponuje zebys podrzucila mi maszyne a ja zobacze co sie da z nia zrobic!!!moj \Ksiaze jest mistrzem w takich sprawach!!!

Hello dziewczyny!!! Ło matko, Wy już tak licznie na nogach :szok: a ja dopiero niedawno się z łóżka zwlekłam :-p!!! Megan234, podziwiam normalnie za takie pracowite plany mi sie jedynie NIC chce robić... Justysia21, to Ty teraz ranny ptaszek też będziesz ;-)! Dobrze, że Julcia jeszcze tyle śpi... Ms.Marple, pooglądałam fotki i musze przyznaż, że Adaś tak już zmeżniał jak nie wiem :-D! Ale co tu dużo pisać fajowy z Niego chłop i tyle!!!!!! Olivca, Twój N jest w Limerick a Ty gdzie???? Ciekawe czy uda Ci się rzeczywiście tu do nas jeszcze zagladnąć no i czy my, z Pyzą się załapiemy na odiwedziny cioci???? Widzę, Drozdusia, że Ty znów nie pospałaś, oj... Może w dzień Ci się uda poodpoczywać :tak:! Gastone, tu też pochmurno, ale może się rozwieją te chmurzyska?

Miłego dnia życzę mamusie :sorry2:

dzien doberek paniom:)
ja juz tez od dluzszego czasu na nogach :):):)ciekawe po co hmmmmm.....zamiast korzystac ze dzidzki jeszcze nie ma i poleniuchowac to ja wstaje.....no ale co ja zrobie jak mnie lezenie meczy....
my dzis do crescentu jedziemy polazic troche po sklepach....moze cos sie ciekawego trafi:)zobaczymy...
milego dnia dziewczynki wam zycze

udalo sie!!!
jedna lazienka pol sypialni i kuchnia juz lsnia!!!
zostal salon jedna sypialnia i cala gora no i 2 lazienki!!!ehhhh a ja juz nie mam sily!!!
a no i obiadek sie juz robi!!!wiec czasowo nie jest zle

reklama
Witam kobietki. Pogoda dzisiaj mało ciekawa ale co tam. Dzisiaj nawet się wyspaliśmy. :-)

Ja też mam filmiki jak Pączuś był w brzuchu i jakie harce wyczyniał:-D Pamiatka nie zapomniana:-D

Do góry