reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

reklama
ale cisza!!
no tak mezowie w domach to mamuski z dala od kompa hehe!!
ja nadal szyje!narazie dalam sobie spokoj z suknia!!czekam na wene!!
teraz robie dywanik do pokoiku!!!pomyslow mam tysiace ale czasu niezawiele

a my wrocilismy z zakupow:)
kupilam jedynie buciki dla malej w adamsie:) ale takie slodkie byly ze sie oprzec nie moglam:)
teraz siedze.....zrobilam makaron z truskawkami......bo juz nic innego mnie sie nie chcialo.....ech.....juz mnie za bardzo mecza takie dlugie wedrowki( 3 godziny tam lazilismy sama nie wiem kiedy to zlecialo)....

a my wrocilismy z zakupow:)
kupilam jedynie buciki dla malej w adamsie:) ale takie slodkie byly ze sie oprzec nie moglam:)
teraz siedze.....zrobilam makaron z truskawkami......bo juz nic innego mnie sie nie chcialo.....ech.....juz mnie za bardzo mecza takie dlugie wedrowki( 3 godziny tam lazilismy sama nie wiem kiedy to zlecialo)....

No to ładnie Cię poniosło i ta Ta co miała się nie forsować hahahahahahahahaha...

Megan234, wklej nam zdjęcie tego cuda - też chcemy zobaczyć!!!!!!!!!!

A my, przez przypadek, jesteśmy już w posiadaniu first walkera i Pyza szaleje hahahahahahaha... Dobra rzecz jednak, szkoda, że w Polsce nie do kupienia :baffled:

Wracam do kończenia pichcenia ;-), do później :sorry2:

reklama
aaaaaaaaa..........no to tak trzeba bylo od razu:)

ja tez ide....zaloze nowa posciel......kupilismy dzis w penney z wyprzedazy:)
nalazilismy sie a moj A najadl sie i spi jak niedzwiedz:)czasem sie zastanawiam kto w tym domu jest bardziej w ciazy hahhaha

no nic.....wszystko zrobione A dalej spi a ja chyba poogladam telewizje bo nic sie nie dzieje:)
dobranoc i do jutra:)

Ostatnia edycja:
Do góry