reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

gastone dziecię ci śpi a ty nie, masz pecha kobito
:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
no Justys i prawidlowo:)
widac ze zdolna bedzie z niej dziewczynka:) super

a ja posprzatalam,pranie wstawilam a na obiadek beda frytki i zeberka:) teraz sobie posiedze:) a co:)duszno mi jak nie wiem co......i goraco.....czuje sie jakbym klimakterium przechodzila hahhaha.......

Ech ty w ciazy jestes, a ja nie a tez mam takie udezenia goraca ze szok.Kurcze janie wiem czy ja sie starzeje przedwczesnie czy co, przecie dopiero 32 mi stuknie a czuje sie jak stary babol :baffled:

reklama
ja tam sie nie czuje jak stary babol:) a juz skonczylam 34:):):):)
energii zawsze duzo mam:) ale to rzecz wzgledna:) kazdy ma tyle lat na ile sie czuje:)ja tam nie narzekam:)

ja juz po obiadku:) drugie pranie sie juz kreci,pierwsze na podworku juz rozwieszone a ja sie zastanawiam nad kawka.....hmmm.....chyba sobie zrobie:)ma ktos ochote na nescafe 3 w 1?

a my dopiero siądziemy do obiadku bo dopiero wróciliśmy z miasta.kupiłam małej melisę.może to poskutkuje i będzie spokojniejsza.sama też chyba zacznę siorbać.byliśmy też u chińczyka żeby polecił jakieś zioła na lepszy sen dla dziecka ale nic nie mieli dla takiego brzdąca.zaproponowali test.biorą włos dziecka,badają go i znajdują przyczynę dlaczego dziecko nie śpi.sama nie wiem.jestem zdesperowana więc jak moje dziecię po melisce się nie wyciszy to chyba spróbuję:sorry2:

a ja sie zdrzemnelam:baffled:cos mnie sie zdaje ze moje cialo powoli zaczyna sie szykowac do porodu;-)jak nigdy nie spie w dzien to wczoraj i dzis jakos mnie tak zmoglo:tak:i brzuszek mnie pobolewa coraz czesciej.....:dry:

Aga to teraz musisz przystopować zeby dzidzius posiedzial w Tobie jeszcze to minimum. Oszczędzaj sie kobieto, oszczedzaj.Bo ja to widze że Ciebie to pasowałoby przykuć bo za aktywna jesteś :-):-DTwoje dziecko pewnie tez bedzie takim "ciekajcem":-D;-)

oj Camomile ja nie potrafie jakos tak w miejscu siedziec....ale uwierz mi ze troche przystopowalam:)normalnie duuuuzo wiecej chodzilam i robilam hehhehe....no ale taki moj urok.....i ciezko to zmienic

a my dopiero siądziemy do obiadku bo dopiero wróciliśmy z miasta.kupiłam małej melisę.może to poskutkuje i będzie spokojniejsza.sama też chyba zacznę siorbać.byliśmy też u chińczyka żeby polecił jakieś zioła na lepszy sen dla dziecka ale nic nie mieli dla takiego brzdąca.zaproponowali test.biorą włos dziecka,badają go i znajdują przyczynę dlaczego dziecko nie śpi.sama nie wiem.jestem zdesperowana więc jak moje dziecię po melisce się nie wyciszy to chyba spróbuję:sorry2:
Wiesz ja tez raz bylam i maz byl u tych chinczykow.Nadawali ziol i tabsow i nic nie pomogly.Tylko kase wydalismy.Nawet u chinskiego doktora na konsultacji maz byl i sie uchichal :-D bo lekarz jak szaman jakis i nic ciekwego nie powiedzial.Powiedzil moze z 2 zdania.:-D
oj Camomile ja nie potrafie jakos tak w miejscu siedziec....ale uwierz mi ze troche przystopowalam:)normalnie duuuuzo wiecej chodzilam i robilam hehhehe....no ale taki moj urok.....i ciezko to zmienic
Hihih nie zazdroszcze, bo sama w ciazy chodzilam jak burza, w 9 miesiacu pomimo zagrozenia ciazy wlazlam na klifi , a co!
Teraz mam za swoje ze na dupie nie siedzialam, bo dzicko czerpalo energie ze mnie.Moja energia opadla a dziecko daje mi ostro popalic :-D

Drozdusia jak dzisiaj spała Laura??I ciekawe ile jest prawdy w tych chińskich metodach:confused:
nie pytaj jak Laura spała bo po co mam się powtarzać?w tej kwestii niestety wszystko po staremu:-(

Wiesz ja tez raz bylam i maz byl u tych chinczykow.Nadawali ziol i tabsow i nic nie pomogly.Tylko kase wydalismy.Nawet u chinskiego doktora na konsultacji maz byl i sie uchichal :-D bo lekarz jak szaman jakis i nic ciekwego nie powiedzial.Powiedzil moze z 2 zdania.:-D

wiesz ja chyba jestem w stanie spróbować wszystkiego.na każdego działa coś innego.na moją Laurę mało które medykamenty działają więc spróbuję ziół.czegokolwiek:confused:

a ty Aguś oszczędzaj się teraz jak organizm ci sygnalizuje że czas przystopować.wiem że to tak łatwo mówić bo ja do biernych też nie należę.może więc nie powinnam się dziwić mojej małej?:-)

reklama
odpoczywam... odpoczywam ....ale calkiem z ruchu to zrezygnowac nie moge.....zreszta porod latwiejszy jak sie w ruchu pozostaje....z moimi dziewczynami zawsze aktywna bylam i dzieki temu chyba bardzo szybko rodzilam:)teraz tez zamierzam szybko sie uwinac hahahha

Do góry