reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

jestem:)
a ja sie powalilam i lezalam bo jak bylam w sklepach to tak mi sie mala cisnela na dol ze szok:(az mnie kluje w srodku.....ech......a wcale duzo nie chodzilam........no ale coz.....godzina zero zbliza sie wielkimi krokami:) jak dla mnie jeszcze 3 tyg i moge rodzic wcale bym sie nie pogniewala:) bo inaczej to wylezie taki kolos jak u kasi irlandki hehehhehe......

Aga takie miesieczne odchowane urodzisz hihihihi

reklama
Drozdusia, trzymam kciuki żeby Laura dziś w nocy dała Ci pospać!!!!! Nam Pyza padła koło 21.00, zobaczymy jak będzie dalej... Aga_irlandia, mówię Ci, w końcu gdzieś zgubisz to swoje Maleństwo jak dalej taka aktywna będziesz hahahahahaha :-D

Krycha Twojego dysku jeszcze nie opróżniłam bo nie miałam kiedy:baffled: Oddam Ci go po weekendzie chyba że potrzebujesz szybciej??

Spoko, nie śpieszy się ;-)! Jak się czujesz, przeziębienie już Ci minęło?

Zmykam się tulać do męża :-p... Słodkich snów, buziaki

stało się tak jak pisałam.mała po 20 minutach wstała rześka jakby przespała całą noc i rządzi do teraz.mój T z nią walczy więc skorzystam i spróbuję się przespać.spokojnej nocy mamusie,wyśpijcie się chociaż wy

Witam mamusie! Cos słonko nam zginęło, ale może jeszcze wyjdzie...

Ech, Drozdusia, widzę, że Laura nic Ci pospać nie da... Nunununu dla Niej!!! Do zobaczyska no i wszystkim udanego weekendu życzę ;-)

czesc dziewczynki, udalo mi sie otworzyc stronke po 7 minutach-SUKCES wiec czytam szybciutko co naskrobalyscie, jak ja za wami tesknie
Natlia dziekuje tysiackrotnie za paczke i przepros jeszcze raz rodzinke za poranna pobudke.
To lece czytac

czesc dziewczynki, udalo mi sie otworzyc stronke po 7 minutach-SUKCES wiec czytam szybciutko co naskrobalyscie, jak ja za wami tesknie

Oj, Olivca, ja również!!!! Strasznie Cię tu brakuje :-(... Kiedy będziesz miała ludzkiego neta???

Ms.Marple, widzę, że poranne wstawanie Ci w krew weszło :-p!!! A pospałaś coś w nocy?

Witam ranne ptaszki.Chlercia ja znow nie spalam w nocy.Nie wiem co sie dzieje znowu, meczy mnie bezsennosc.Tabsy i ziolka nie pomagaja.W nocy nie spie a w dzien chodze jak zombee, tluke talerze, rozlewam wszelkie plyny, potykam sie o wszystko.Nie wiem o co chodzi....buuuuuuuu

Drozdusia gratulacje dla Laury, o rany ta zabawka jest naprawde jakims cudemJ
Mikimauro fajniutko ze mala Maja tak szybko zalapala, mam nadzieje ze nasza corcia ze wzglad na to samo imie tez szybko polubi sie z nocniczkiem
Aga Twoj serniczek to robi tu furroreJ mniam mniam
No ja bylam wczoraj znowu w szpitalu, trafilismy na N.przyjaciela wiec dokladnie wreszcie bylam zbadana i mala jest faktycznie duza ale to nie znaczy ze tyle wazy tylko ze jest dluuuuuga jak rodzice a niekoniecznie tega jak mama hahahaJ Im trudno stwierdzic wage bo to wszystko to tylko pomiary glowki i dlugosci kosci a to nie jest wspolmierne przeciez z waga wiec mnie uspokoil ze ja taka „wielka baba”(-a teraz to naprawde wielka wiec moze dobrze ze mnie nie widzicie) spokojnie ja wypcham....hmmm zludzenia pierwszorodki jakby to powiedziala MartaJ
Bozenko dzieki za stronke, zawsze milo cos nowego poczytacJ
Justys o tak, Nathan tez mi sie bardzo bardzo podoba. Tylko no wlasnie teraz to trzeba trafic w chlopca a najlepiej to od razu w dwoch i miec juz z glowy;) Agus ja Ci wyslalam chyba linka z najpopularniejszymi imionami ostatnio w Warszawie.
O ran Kasiu to znaczy ze nasza mala ma bardzo realne sznase byc kolejnym najwiekszym noworodkiem.....
Natalia jak Ty zaliczylas szpital w 30 minut?? O rany, w Dublinie naprawde dlugo sie czeka... na samo badanie zwykle okolo 1,5 godzinki, wszedzie kolejki i numeki....
A co do fryzjerki to polecam wszystkim, zaciagnelam do niej nawet moja srednia siosre, ktora od lat miala ta sama fryzurke a tu bach, wielka zmiana, malutkie sciecie a wlosy calkiem inaczej sie ukladaja, prostownica juz ble a wloski krecone tak, no dla mnie to najlepszy fryzjer i polecam smialo wszystkim- taki z powolania.
No dziewczynki mojego sklepu nie lubicie.... Moze faktycznie ten limerydzki ma jakas dziwna atmosfere, ciemno tam jakos i ja tez tam za dlugo nie wytrzymuje ale wszystkie inne super, no i w kerry pracowalam w tkmxieJ Polowe szafy sobie w tym czasie wymienilam i naprawde niezle okazje sie trafiaja, nie wiem jak tu ale mysm robily obnizki co poniedzialek i wtorek rano, no i kazda rzecz ktora nie zostanie sprzedana w ciagu 6ciu tygodni jest obnizona o 30% wiec mozna wyczekac swoje ale ryzyko duze. I tak jak gastone ja zaopatruje sie w domowe przydatki, posciel, sztucce, ksiazki ...oj poszperalabym sobie znowuJ
Hahaha Krycha ale fajnie to powiedzialas, faktycznie z Agi aktywnoscia to w koncu kiedys zgubi malestwoJ Na normalnego neta jeszcze do tygodnia musimy czekac... ale odkrylam wlasnie ze z samego rana nawet dziala wiec jutro sprawdzeJ
Fajnie tak was poczytac-to tak jakby spotkac sie znowu na kawce, chyba nie wytrzymam i jeszcze przed rozpakowaniem odwiedze limerickJ Milego weekendu dziewczynki

reklama
krycha dzisiaj tatuś spał z Bąblem a ja w pokoju obok, obudziłam się o 4tej jak zwykle:wściekła/y: nie wiem kiedy mi się ten budzik wyłączy na szczęście zasnęłam

Bąbel na szczęście śpi coraz lepiej, od kiedy nauczył się spać na brzuszku i zmieniłam pory karmienia:tak:, dzisiaj obudził się tylko po 4tej i na śniadanko o 6:30:-D

mam nadzieję, że idzie ku lepszemu:nerd:

olivco zamiast czytać nasze bazgroły lepiej pisz co tam u ciebie, zanim padnie ci net:tak::-D

gastone dziecię ci śpi a ty nie, masz pecha kobito

Do góry