Drozdusia gratulacje dla Laury, o rany ta zabawka jest naprawde jakims cudem
J
Mikimauro fajniutko ze mala Maja tak szybko zalapala, mam nadzieje ze nasza corcia ze wzglad na to samo imie tez szybko polubi sie z nocniczkiem
Aga Twoj serniczek to robi tu furrore
J mniam mniam
No ja bylam wczoraj znowu w szpitalu, trafilismy na N.przyjaciela wiec dokladnie wreszcie bylam zbadana i mala jest faktycznie duza ale to nie znaczy ze tyle wazy tylko ze jest dluuuuuga jak rodzice a niekoniecznie tega jak mama hahaha
J Im trudno stwierdzic wage bo to wszystko to tylko pomiary glowki i dlugosci kosci a to nie jest wspolmierne przeciez z waga wiec mnie uspokoil ze ja taka „wielka baba”(-a teraz to naprawde wielka wiec moze dobrze ze mnie nie widzicie) spokojnie ja wypcham....hmmm zludzenia pierwszorodki jakby to powiedziala Marta
J
Bozenko dzieki za stronke, zawsze milo cos nowego poczytac
J
Justys o tak, Nathan tez mi sie bardzo bardzo podoba. Tylko no wlasnie teraz to trzeba trafic w chlopca a najlepiej to od razu w dwoch i miec juz z glowy
Agus ja Ci wyslalam chyba linka z najpopularniejszymi imionami ostatnio w Warszawie.
O ran Kasiu to znaczy ze nasza mala ma bardzo realne sznase byc kolejnym najwiekszym noworodkiem.....
Natalia jak Ty zaliczylas szpital w 30 minut?? O rany, w Dublinie naprawde dlugo sie czeka... na samo badanie zwykle okolo 1,5 godzinki, wszedzie kolejki i numeki....
A co do fryzjerki to polecam wszystkim, zaciagnelam do niej nawet moja srednia siosre, ktora od lat miala ta sama fryzurke a tu bach, wielka zmiana, malutkie sciecie a wlosy calkiem inaczej sie ukladaja, prostownica juz ble a wloski krecone tak, no dla mnie to najlepszy fryzjer i polecam smialo wszystkim- taki z powolania.
No dziewczynki mojego sklepu nie lubicie.... Moze faktycznie ten limerydzki ma jakas dziwna atmosfere, ciemno tam jakos i ja tez tam za dlugo nie wytrzymuje ale wszystkie inne super, no i w kerry pracowalam w tkmxie
J Polowe szafy sobie w tym czasie wymienilam i naprawde niezle okazje sie trafiaja, nie wiem jak tu ale mysm robily obnizki co poniedzialek i wtorek rano, no i kazda rzecz ktora nie zostanie sprzedana w ciagu 6ciu tygodni jest obnizona o 30% wiec mozna wyczekac swoje ale ryzyko duze. I tak jak gastone ja zaopatruje sie w domowe przydatki, posciel, sztucce, ksiazki ...oj poszperalabym sobie znowu
J
Hahaha Krycha ale fajnie to powiedzialas, faktycznie z Agi aktywnoscia to w koncu kiedys zgubi malestwo
J Na normalnego neta jeszcze do tygodnia musimy czekac... ale odkrylam wlasnie ze z samego rana nawet dziala wiec jutro sprawdze
J
Fajnie tak was poczytac-to tak jakby spotkac sie znowu na kawce, chyba nie wytrzymam i jeszcze przed rozpakowaniem odwiedze limerick
J Milego weekendu dziewczynki