reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

reklama
dzień dobry kobietki.słoneczko rzeczywiście się schowało a jutro nawet ma popadać ale do środy temperatura ma się utrzymywać w granicach 20 stopni więc nie jest źle.

olivca fajnie że się pokazałaś.też tęsknimy:-( i zapraszamy do nas na wieś:-)
spadam tymczasem bo ma zajrzeć Krynia a potem trzeba zabrać się za jakiś obiadek i pomknąć do miasta

czesc laseczki!!!
ja sie wlasnie oderwalam troche od roboty!!
dzisiaj mega porzadki a wczraj dp 2 w nocy szylam suknie!!
postepy bardzo widoczne pozdrawiam

Cześć:-)

Olivca miło Cie poczytać. Jak Ci sie zyje w wielkim miescie?Mieszkacie w centrum czy gdzies na obrzeżach??

Laski mam do was pytanie i może któraś mi coś pomoze.... Mój Pączuś obudził się dzis w nocy i plakal nieustannie prawie 3 godz:wściekła/y: Probowalam wszystkiego....najpierw woda do picia, odkrycie kolderki bo moze za goraco, potem dalam calpol bo moze dziasla....na koniec juz zrobilam mu mleko i nic. ciagly placz. zasnal dopiero jak go przytulilam i kolysalam (poprzednio jak tak zrobilam to proba polozenia do lozeczka zakonczyla sie placzem). Co moze byc przyczyna takiego zachowania i co mozna z tym zrobic??I dlaczego dzieci nie potrafia powiedziec o co im chodzi????????????!!!!!!!!!!!!:dry:

camomile nie mam pojęcia dlaczego dzieci tak się zachowują, wczoraj mój Bąbel też dziwnie się zachowywał płakał przez zaśnięciem --zasypiał na rękach a jak go odkładałam to płakał :szok: i tak kilka razy nie wiedzieć czemu:confused:

eeee pogoda taka se... raczej nnie pojedziemy do killkee bo nie wiadomo czy tam nie zimno tylko do killaloe i pójdziemy na górkę

dzien doberek:)
witam was kochane w sobote:)
Olcia ech jak ja za toba tesknie noooooo.....i po co N cie wywiozl tak daleko????????????wrrrrrr

Krycha zgubie powiadasz....eeeee....cos mnie sie nie wydaje.....ale prawda taka ze pewno na ostatnia chwile do szpitala pojade bo tak zawsze mam hahhahaha.....no ale to sie wszystko okaze.....jeszcze troche.....moze z 3 tyg :):):)...ale ze mne optymistka.....

Olcia fajnie ze udalo Ci sie do nas zagladnac!!!!!:tak:
Megan jak dam rade to wpadne zobaczyc i ocenic postepy!!!!!:tak:
Mama pojechala:-:)no::-:)no: beczalam jak dziecko jak sie z nia zegnalam... :(:(:(
musze wam cos powiedziec bo normalnie zdziwko mnie takie zlapalo ze szok.... mezus moj mala wczoraj na brzuszku polozyl a ona chyc (nie mam pojecia jak ona to zrobila) i na plecach lezy!!!!!!!!!!!!!!!!!! normalnie masakra!!!!!!!!!!!!!

Justysia jak Ci Julcia takie skoki robi to Ty teraz musisz bardzo uważać. Może za miesiąc już siadać zacznie;-) Szybko się rozwija malutka.:tak:

reklama
no Justys i prawidlowo:)
widac ze zdolna bedzie z niej dziewczynka:) super

a ja posprzatalam,pranie wstawilam a na obiadek beda frytki i zeberka:) teraz sobie posiedze:) a co:)duszno mi jak nie wiem co......i goraco.....czuje sie jakbym klimakterium przechodzila hahhaha.......

Do góry