reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

reklama
dzieki Camomile jak narazie to ten bio oil kupie i zobaczymy......
a musze sie wam pochwalic kupilam bilety do Pl na listopad bo tak planowalismy leciec i zaplacilam 160 euro za nasza trojke jestem strasznie zadowolona jupiiiii :):):)
aale fajnie, w listopadzie czesto sa takie ceny.Ja tez tak latalam i placilam grosze.Fajnie ze ci sie udalo.
czesc dziewczynki!!!tesknilyscie za mna???oto ja powracam hahah!!!nie czytalam jeszcze poprzednich postow ale wczraj probowalam zwerbowac nowa mame do nas i nie wiem czy sie zaloguje|!!!
neta nadal nie mam ale narazie daja mi moi mili sasiedzi!!inni niz poprzedni!!!dzieki temu choc kilka zdan dziennie moge wam bazgrnac!!!!!

Witamy, witamy i poprawij kochana ten suwacek w koncu!

kobietki to nie pierwszy moj suwaczek a mam problem ze wstawieniem sobie go!!ale spoko napewno jutro powstanie!!!!
Aga masz racje ze ja jak przeciag!!!ale do tego juz przywyklyscie

Kolejna ciężka noc przede mna:-( Pączuś zasnąć nie może. Kaszle cały czas i oddychać nie może:-( Skropiłam mu pieluszkę tee trea i mam nadzieję,że chociaż odrobinę będzie mu lepiej. Zmykam więc do łóżka bo nie wiadomo jak długo będę mogła pospać:baffled: także pa laski

Wpadłam się pożegnać na dziś z Wami ;-)!!! I życzyć Wam spokojnej nocki... Wiecie, szkoda, że Olivca tak po cichaczu wyjechała, chcociaż z drugiej strony nie dziwię się, pewnie byłoby Jej strasznie przykro jakby miała okazję się z nami wszystkimi żegnać a tak ozwie się jak już będzie w Dublinie :tak::-D! Ja strasznie nie lubię pożegnań... Ooooo, widzę, że Megan234 w końcu się pojawiła :-)! Czyżby od dziś częściej???? Oczywiście dzięki uprzejmości sąsiadów hehehehehehe... Camomile, nie zazdroszczę... U nas jakoś lepiej :sorry2:! Drozdusia podrzuciła nam dzisiaj syropki, ale jak to w naturze bywa, Pyza nie już nie kaszle (bądź jeszcze - oby nie!). Inhalacje dobra rzecz, a masz jakieś kropelki dla Igorka?

Zmykam, udanego hop do wyra ;-), paaaaaa

Krycha mam nadzieje pojawiac sie regularnie!!o ile mi sie znowu nie wlaczy aspoleczniak albo co gorsza nagle zabraknie neta!!ogolnie stesknilam sie za Wami dziewczynki i mam nadzieje ze zaszczycicie mnie swoja obecnoscia na urodzinach mojej starszej pciechy,ktore zamierzam wyprawiac jakos w przyszlym tygodniu!!
ja juz przelecialam wszystkie najwazniejsze stronki za ktorymi sie stesknilam i teraz czas umyc butelki(robota ksiecia0i wskoczyc do lozka ale nadal jeszcze z kompem bo ja uzalezniona jestem i nawet te 2 miechy bez niego nie zmniejszyly mojego nalogu!!!jutro odezwe sie dopiero chyba w godzinach popoludniowych bo niestety czeka mnie wizyta w sadzie!!!buziaczki dobrej nocki choc ja pewnie jeszcze tu zajrze

Bry!!! Już nie śpię, choć moje dzieciątko wręcz przeciwnie :dry:... Jakiś katar mnie męczy :szok:, mam nadzieję, że to jakiś większy atak alergii :confused:!!!!!!!!!!!!!!

Megan234, daj już spokój z tym antyspołeczniakiem :-p:-D:-p!!!

reklama
HEJ:)
ja tez sie melduje i zmykam

aaaaaa....Olcia dotarla na miejsce i sie rozpakowywala po trochu...niestety ma tan neta z vodafona ale nie ma zasiegu porzadnego niestety i z telefonem rowniez czasem problem:)zmeczona jest a jeszcze roboty przed nia troche zostalo:) ale ja wam tu przekazywac wiadomosci bede jakby co:)

no to spadam do obowiazkow:)
milego dnia .....choc chyba deszcz nam sie dzis szykuje wrrrrr

Do góry