aga_irlandia
MAMA PO RAZ PIATY:)
no no no ....megan ty jak zawsze........ jak przeciag hahhahahaha
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
aale fajnie, w listopadzie czesto sa takie ceny.Ja tez tak latalam i placilam grosze.Fajnie ze ci sie udalo.dzieki Camomile jak narazie to ten bio oil kupie i zobaczymy......
a musze sie wam pochwalic kupilam bilety do Pl na listopad bo tak planowalismy leciec i zaplacilam 160 euro za nasza trojke jestem strasznie zadowolona jupiiiii
czesc dziewczynki!!!tesknilyscie za mna???oto ja powracam hahah!!!nie czytalam jeszcze poprzednich postow ale wczraj probowalam zwerbowac nowa mame do nas i nie wiem czy sie zaloguje|!!!
neta nadal nie mam ale narazie daja mi moi mili sasiedzi!!inni niz poprzedni!!!dzieki temu choc kilka zdan dziennie moge wam bazgrnac!!!!!