reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

dzień doberek
pogaduszki z wami to też mój nałóg:tak:

a my dzisiaj idziemy na bilans ośmiomiesięczny

krycha udało ci się coś wskórać w tym temacie? bo lekarka Bąbla mi powiedziała, że jak mi nie przyślą zaproszenia to mam do niej zadzwonić, na szczęście przysłali jeszcze przed terminem:-D

mojego M też cosik wczoraj rozkładało dałam mu lekarstwa i eksmisję z łóżka:-D:-D

megan dobrze, że wróciłaś bo nam się forumowiczki tymczasowo powykruszały:-D jeszcze trochę i cisza by nastała:-D

drozdusia możesz jeszcze raz wkleić link do księgarni? :zawstydzona/y: bo nie moge go znaleźć

reklama
hej dziewczynki to ja :) pamietacie mnie jeszcze???kurcze nie mam czasu ostatnio nawet napisac,czasu i weny w sumie...porod coraz blizej i z lekka mnie strach dopada...aaa!!!
kto jutro idzie do cytrusa???z kim moge sie pod mc donaldem umówic,razem bedzie razniej :) przygarnie mnie ktoras???buzka!!

krycha udało ci się coś wskórać w tym temacie? bo lekarka Bąbla mi powiedziała, że jak mi nie przyślą zaproszenia to mam do niej zadzwonić, na szczęście przysłali jeszcze przed terminem:-D

Niom, mój mąż zadzwonił do tej naszej pielęgniary i powiedziała mu, że bardzo przeprasza, ale mieli ostatnio bardzo dużo szczepień w szkołach i, że przyśle zaproszonko na najbliższy wolny termin, więc nadal czekamy...

hej dziewczynki to ja :) pamietacie mnie jeszcze???kurcze nie mam czasu ostatnio nawet napisac,czasu i weny w sumie...porod coraz blizej i z lekka mnie strach dopada...aaa!!!
kto jutro idzie do cytrusa???z kim moge sie pod mc donaldem umówic,razem bedzie razniej :) przygarnie mnie ktoras???buzka!!

My się wybieramy z Drozdusią i chyba z Camomile, więc możemy Cię z pod McSyfu zabrać ;-)! Będziemy w tych okolicach koło 11.00 :-)

Drozdusia 100 lat 100 lat i wszystkiego najlepsiejszego!!!!!!!!!!!!!!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
.H..A..P...P.
..,.- ' " ' -..,...Y
./..#........\.......B..I..R.
.;.#.........;..., - ' " ' - ,...T
.\............/../...#......\...H
..\........../..;..#.........;..D
... `.'.q.'.´....\............/.A
...... (..........\........../.Y
........)..........`.'.p.'.´
.......(.............. ..)
........)..............(
.......(................)
........)..*.....*.... .*
.......(..’ 0....”0....”0
......... _||___||___||_
....’* ,{,,,,,,,,,,,,,,,,,,,},*
.... 0,,{/\/\/\/\/\/\/\/\/\/},’0
..._||_{_________”___}_||_
..{/\/\/\/\/\/\/\/\ /\/\/\/\/\/\/\/}
..{,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,}
..{/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\ /\/\/\/\/}
..{_____________”__________________}
wszystkiego najlepszego:)drozdusia:):):):)

Hejka.Drozdusia a czemu ty sie mi nie pochwaliłaś że masz dziś urodziny????Nieładnie ale....

Sto lat, sto lat, niech żyje żyje nam, więcej niż sto lat:-)

Laski o której jutro zbiórka i gdzie??

dzień dobry laseczki.dziękuję wam wszystkim za życzonka.dziś jestem nieco padnięta.mała dała na wieczór popalić-tradycyjnie zasnęła po 20 i już po niecałej godzinie się obudziła:no:.nie wiem dlaczego tak robi.tak jest codziennie.może to już tak ma z przyzwyczajenia.a jak już się obudziła to kombinowała żeby tylko nie iść spać więc wieczór spędziłam przy łóżeczku na próbach ponownego położenia jej spać w końcu jak zasnęła ok 23 to ja już z tych nerwów zasnąć nie mogłam i całą noc mam z głowy:-( a od rana mam straszne bóle w krzyżu i ledwo łażę.jak mi się poprawi i uda mi się na jutro cosik przygotować to wybiorę się na parapetówkę.dam jeszcze znać.miłego dzionka i jeszcze raz dzięki za życzonka

justysia-musiasz mnie mieć na nk bo ja mam ciebie(justyna sarnowska to ja:)

reklama
Ło matko, Drozdusia, mam nadzieję, że do jutra to Ci przejdzie... Możemy zawsze pojechać busikiem ;-)! Camomile, no myślę, ża jak zwykle - 10.00 pod BT :-)

Łeb mi pęka buuuuuuuuuu :-:)no::-(

Do góry