reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

Czesc dziewczeta wyslalam wam adresik wiec bede jutro czekac.Przepraszam ze dopiero dzis ale neta niemam a wczoraj jakos sie zakrecilam i zapomnialam zajrec u siorki.NAtalko tobie zaraz tez wysle namiary.Ja juz dzis raczej nie zajrze do Wasz wiec jakby sie ktorejs przypomnialo ze chce wpasc to dziewczynki podajcie jej adres na priva;-)
Drozdusia sto latek ,wszystkiego naj najlepszego
W takim razie czekam na Was jutro dziolszki:-)ppapapa

reklama
Krycha będe czekała. Jutro idę sama:-) Pączuś całą noc miał problemy z oddychaniem a ja czuwałam i w sumie sobie nie pospałam. Jak dawałam mu witaminki to wszystko zwymiotował. Aż się purpurowy zrobił:-(

Drozdusia Jak Cię boli to się dzisiaj oszczędzaj.Jak T jest w domu to wykorzystaj to i do wyrka na odpoczynek. A co? Tobie też się należy:tak:

ach tam.tak sobie odpoczęłam że wzięłam się za bigos i ugotowałam też fasolówkę.same wzdymające rzeczy.tyle miesięcy wyrzeczeń że należy mi się.Laura jest już duża więc jakoś to wytrzyma.a jakby co to mam espumisan.ale teraz to już jestem dętka i już chyba nic nie tknę do wieczora:no:
chociaż ja zawsze tak mówię

justyna ty mi wczoraj katalog wrzucilas przez skrzynke na listy???????????????????

aaaa i w dunnesie promocja na huggisy jest 2 wielkie paczki( rozmiar 3 -84 pieluchy w kazdej paczce ,wieksze tez sa) po 17 euro

Ostatnia edycja:
Krycha będe czekała. Jutro idę sama:-) Pączuś całą noc miał problemy z oddychaniem a ja czuwałam i w sumie sobie nie pospałam. Jak dawałam mu witaminki to wszystko zwymiotował. Aż się purpurowy zrobił:-(

Drozdusia Jak Cię boli to się dzisiaj oszczędzaj.Jak T jest w domu to wykorzystaj to i do wyrka na odpoczynek. A co? Tobie też się należy:tak:

Hmm... Sama powiadasz... Farciara, ja nie mam z kim Pyzy zostawić! Ale razja, odpoczynek Ci się należy!!!!! I zgadzam się z Tobą, że Drzodusia powinna poodpoczywać dzisiaj, a tu widzę kucharzenie Jej się włączyło :eek:!!!!!

Dobrze, Aga_irlandia, że piszesz o tych Huggisach :tak:!!!

A Aine gdzie, dalej śpi czy po sklepach lata??? Ms.Marple, jaki bilansik?

reklama
A Aine gdzie, dalej śpi czy po sklepach lata??? Ms.Marple, jaki bilansik?

A co Krycha, stęskniłaś się?:-D nie nie, już nie śpię, dziś tylko do 15:00 pospałam, hihihi:-D A na 19:00 do fryzka, trzeba się jakos zrobic przed wyjazdem do Polandu hihihi, ale prowincjuszka ze mnie:-D No nie, żartuję, muszę podciąć i odrosty farbnąć:-)

Leje u Was? a w Dublinie słoneczko.Mam nadzieję, że Olivca się niedługo odezwie, skoro juz są na miejscu:-)

Do góry