reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

krycha będziesz cały czas w domu?idę potem z Laurą do miasta i pomyślałam że podrzucę ci od razu dysk bo wszystko mam już skopiowane.jak chcesz to mogę też ci podrzucić coś na kaszel dla Pyzy-mam dwa syropki homeopatyczne

ms.marple-co dzisiaj porabiasz?nie masz ochoty zabrać Adasia do tons of fun?

reklama
krycha będziesz cały czas w domu?idę potem z Laurą do miasta i pomyślałam że podrzucę ci od razu dysk bo wszystko mam już skopiowane.jak chcesz to mogę też ci podrzucić coś na kaszel dla Pyzy-mam dwa syropki homeopatyczne

Jestem cały czas w domu, muszę na chwilę do sklepu skoczyć, ale to może poczekać ;-)! Za suropek będę bardzo zoobowiązana, bo my nic nie mamy :dry:...

Gastone, to powodzenia w czwartek :-)!!!

hej laski
moje malenstwo mi dzisiaj w nocy dalo popalic nie wiem co jej bylo czy chciala tylko pomarudzic czy miala kolki.... poltorej godziny ja usypialam..... masakra.... a mezus sie zwinal na kanape... cwaniak....
Bozenka ja mam pytanko do Ciebie bo ty najbardziej zorientowana.... polecilabys mi jakas dobra masc na blizny.... dobra i zeby jak taka w ogole istnieje nie cuchnela cebula..... moze jest jakas lepsiejsza od cepanu...?????? bo moje rozstepy sa straszne i moze mi cos na nie pomoga te mascie bo jak nie to juz mnie nikt na plazy w bikini nigdy nie zobaczy...... a pochwale sie zostalo mi do zzucenia do wagi sprzed ciazy jeszcze 6 kg.... ale opona na brzuchu mysle ze pozostanie jeszzce przez dluuugi czas :wściekła/y:
ja sie wybieram do Cytruska musze jej wlasnie na priva odpisac ze sie zjawie.....
a tak przy okazji to cos Olenka nam zniknela..... gdziez ona??????
Drozdusia widziaalm Cie wczoraj w centrum ale jakos tak pedzilas przez ulice ze nie chcialam Cie zatrzymywac :) do lumpka chyba szlas bo w tamta strone.... ja wczoraj znow sukienusie kupilam malej za cale 50 centow..... musze narazie przystopowac z tym chodzeniem do lumpkow bo nie mam gdzie trzymac fatalaszkow malej juz 2 szfki z szufladami kupilismy i dalej problem :-D:-D:-D dobrze ze z przybytku glowa nie boli.....
ok zmykam.... zem sie dzisiaj rozpisala hahahhaha

hej laski
moje malenstwo mi dzisiaj w nocy dalo popalic nie wiem co jej bylo czy chciala tylko pomarudzic czy miala kolki.... poltorej godziny ja usypialam..... masakra.... a mezus sie zwinal na kanape... cwaniak....
Bozenka ja mam pytanko do Ciebie bo ty najbardziej zorientowana.... polecilabys mi jakas dobra masc na blizny.... dobra i zeby jak taka w ogole istnieje nie cuchnela cebula..... moze jest jakas lepsiejsza od cepanu...?????? bo moje rozstepy sa straszne i moze mi cos na nie pomoga te mascie bo jak nie to juz mnie nikt na plazy w bikini nigdy nie zobaczy...... a pochwale sie zostalo mi do zzucenia do wagi sprzed ciazy jeszcze 6 kg.... ale opona na brzuchu mysle ze pozostanie jeszzce przez dluuugi czas :wściekła/y:
ja sie wybieram do Cytruska musze jej wlasnie na priva odpisac ze sie zjawie.....
a tak przy okazji to cos Olenka nam zniknela..... gdziez ona??????
Drozdusia widziaalm Cie wczoraj w centrum ale jakos tak pedzilas przez ulice ze nie chcialam Cie zatrzymywac :) do lumpka chyba szlas bo w tamta strone.... ja wczoraj znow sukienusie kupilam malej za cale 50 centow..... musze narazie przystopowac z tym chodzeniem do lumpkow bo nie mam gdzie trzymac fatalaszkow malej juz 2 szfki z szufladami kupilismy i dalej problem :-D:-D:-D dobrze ze z przybytku glowa nie boli.....
ok zmykam.... zem sie dzisiaj rozpisala hahahhaha

słyszałam że bardzo dobre na blizny są maści z masy perłowej.w Polsce kupisz w aptekach a tu kiedyś pytałam i nie wiedzieli o co mi chodzi.ale za to możesz poszukać i zamówić w necie.o ile się nie mylę to chyba są takie z firmy mustela ale jest też wiele innych

ja już długo nie używałam maści na blizny ale pamiętam bardzo dobrą maść CONTRATUBEX z tym, że to jest maść na blizny, czy ona pomoże na rozstępy to nie wiem:nerd:
słyszałam o maści na rozstępy
BIELENDA Q10 - KREM REDUKUJĄCY CELLULIT, ROZSTĘPY I BLIZNY

albo
Intensywnie działający krem na rozstępy i blizny MUSTELA
co ich skuteczności to nie umiem powiedzieć:baffled:

co do dzieci to witam w klubie niewyspanych mam:baffled::baffled::baffled: nie wiem co w te dzieci wstąpiło:dry: chociaż dzisiaj u mnie było trochę lepiej.. to wystraszyłam się paskudnie jak otworzyłam o 3ciej w nocy oczy a Bąbel sterczał przy barierkach :nerd::dry: normalnie zawał

hej laski. Kolejna noc nie przespana:-( Pączuś w nocy miał taki katar i kaszel ,że masakra:baffled: Dzisiaj też nie jest lepiej. Ciągle kicha i w nosie mu rzęzi:no:

A mnie nawet kawa nie obudziła:baffled:

hej,hej hej

olcia podrozuje juz do nowego domku moje drogie i pewnie jak bedzie mogla to sie odezwie:)
bozenko ja mam twoja ksiazke ...olami ja wczoraj podrzucila aby ci ja oddac:)

moim zdaniemna rozstepy najlepsze jakies mazidlado tego przeznaczone...przede wszystkim ujedrniajace....no i opalanie:) zbledna jak sie je poopala ale nie znikna niestety:) kwestia pschychicznej akceptacji sytuacji:):):):)

ja juz wszystko porobilam:)posprzatalam.zrobilam obiadek,poprasowalam wielka sterte prania i powiesilam jedna pralke ciuchow:) jeszcze 2 i z glowy:)
kurcze a krok mnie ciagle juz boli.....niewazne czy chodze czy nie...oj chyba do konca juz tak pozostanie....
i za tydzien wizyta w szpitalu:) noi usg mam nadzieje ...kciuki trzymac prosze aby te moje ninjia mialo co nieco miedzy nogami:):):)

reklama
Aga jak się mocno chce to się to dostaje;-) I może lepiej zwolnij kobieto tempo. tak na wszelki wypadek, co?

Justysia a próbowałaś Palmersa?? Są specjalne kremy na remarksy po porodzie. U mnie się sprawdziło.

Do góry