reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

moim zdaniemna rozstepy najlepsze jakies mazidlado tego przeznaczone...przede wszystkim ujedrniajace....no i opalanie:) zbledna jak sie je poopala ale nie znikna niestety:) kwestia pschychicznej akceptacji sytuacji:):):):)

...kciuki trzymac prosze aby te moje ninjia mialo co nieco miedzy nogami:):):)

ja trzymam cały czas:-D:-D:-D

a co do rozstępów, obwisłego biustu czy blizn itp to rzeczywiście trzeba to zaakceptować i nie zwracać uwagi inaczej nieszczęście gotowe:tak::tak:
justysia opalisz się a później zbledną..w tym roku zamiast bikini załozysz tankini:-D:-D im mniej ty będziesz zwracać na to uwagi tym niej będą inni na to reagować:-D:-D a druga sprawa trzeba olać reakcje ludzi..
uwierz mi ja już się na słuchałam debilnych tekstów w życiu:tak:
te komentarze świadczą tylko o głupocie albo prostactwie ludzi :-D:-Dwięc tym bardziej się nie ma się czym przejmować:tak:

reklama
Justysia, jak dziewczyny moiwa nie zlikwidujesz kochana rozstepow mozesz je tylko wybielic.Ja mialam okropne rozstepy, takich napewno jeszcze nie widzialas.Cepan smierdzial wiec tez dalam sobie spokoj, ale bardzo polecam Bio oil, do kupienia we wszystkich aptekach.To olejek specjalnie do rozstepow.Bardzo ladnie rozjasnia rozstepy (teraz po prwie 3 latach to juznic nie widac , tylko delikatnie jasnitkie), ale trzeba go regularnie stosowac, nie tylko kiedy sie przypomni.Z reka na sercu polecam.Sprawdzone w 100 %.

dzieki Bozenka za slowa otuchy.... ale ja i tak patrzec na siebie nie moge chyba sie pochlastam jak te rozstepy beda bardzo widoczna a naprawde mam ich mnostwo i sa obzydliwe.... ja nie wiem jakie bym miala jakbym sie nie smarowala przez cala ciaze chyba cale cialo byloby w paski.... a ja codziennie po trzy razy sie smarowalam na te wszystkie kremy majatek wydalam bo tanie nie byly a teraz wydam drugi majatek na te kremy na blizny i pewnie tez rezultatu nie bedzie..... dobrze ze chociaz mezus mi mowi ze i tak jestem sliczna i ma ladne cialko ( ja tego nie wiedze zeby tak bylo moze on slepy albo na wzrok mu sie cos zucilo:-D) no nic trza zyc dalej hehehheh :)
Camomile a gdzie ten krem kupic w aptece czy normalnie w kosmetycznym jest?? i czy drogie to cholerstwo....??

Justysia, jak dziewczyny moiwa nie zlikwidujesz kochana rozstepow mozesz je tylko wybielic.Ja mialam okropne rozstepy, takich napewno jeszcze nie widzialas.Cepan smierdzial wiec tez dalam sobie spokoj, ale bardzo polecam Bio oil, do kupienia we wszystkich aptekach.To olejek specjalnie do rozstepow.Bardzo ladnie rozjasnia rozstepy (teraz po prwie 3 latach to juznic nie widac , tylko delikatnie jasnitkie), ale trzeba go regularnie stosowac, nie tylko kiedy sie przypomni.Z reka na sercu polecam.Sprawdzone w 100 %.

Gastone ja z reka na sercu to stosuje wszystko regularnie ( rano i wieczor to musowo... bez smarowanka sie dzien nie zaczyna.... tak sie przez cala ciaze przyzwyczailam)
no nic ide myc glowe i na jakis spacer trza sie wybrac bo mala jakas marudna sie zrobila i w nocy i teraz nie wiem co saie z nia dzieje.... strasznie sie prezy i jak sobie pryknie to sie uspokaja ale po chwili znow to samo.... dalam jej infacol i herbatke na zaparcia i nic nie pomaga narazie... dobrze ze babcia jeszcze jest to ona z nia siedzi cza kozystac z mamuski

Ostatnia edycja:
Justyś palmers kosztuje koło 10 E i możesz go dostać w każdej aptece. To jest seria i tam są kremy na rozciąganie skóry w ciąży, na piersi po ciąży i na "po ciąży". Ale wiesz na każdego działa coś innego.
A Bożenka ma rację.:-) Każda babka po ciąży ma jakieś mankamenty. A rozstępy ma prawie każda kobitka:-):-) Więc głowa do góry.
A małej masuj brzuszek i możesz rowerek jej robić to się latwiej wygazuje.

Ostatnia edycja:
dzieki Camomile jak narazie to ten bio oil kupie i zobaczymy......
a musze sie wam pochwalic kupilam bilety do Pl na listopad bo tak planowalismy leciec i zaplacilam 160 euro za nasza trojke jestem strasznie zadowolona jupiiiii :):):)

reklama
czesc dziewczynki!!!tesknilyscie za mna???oto ja powracam hahah!!!nie czytalam jeszcze poprzednich postow ale wczraj probowalam zwerbowac nowa mame do nas i nie wiem czy sie zaloguje|!!!
neta nadal nie mam ale narazie daja mi moi mili sasiedzi!!inni niz poprzedni!!!dzieki temu choc kilka zdan dziennie moge wam bazgrnac!!!!!

Do góry