reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

reklama
Dziedobry
Po tym wczorajszym wesolym miasteczku moje dzieciaki padly nawet nie wiem kiedy jescze dzisiaj mialam problem z ich wybudzeniem. Wymeczyli sie ale radoche mieli niesamowita:-D:-D:-D

witam sie i przyznaje sie bez bicia ze dopiero wstalam :zawstydzona/y:
Justyna sorki ze nie wyslalam nie chcialo mi sie wczoraj i tez sie bez bicia przyznaje :zawstydzona/y: pewnie Ci juz bozenka wyslala wiec ja juz nie musze a Twojego maila juz sobie zapisuje :) na przyszlosc i za kazdym razem bedziesz miala wysylane :tak:

Cześć dziewczynki:-) Natalka z babcią na dworze, a ja robię obiadek-dziś schabiki Krychy, mniam!juz w piekarniku. I ciacho upiekłam:)

Witam sie.Krycha ja nie bylam u tej babki.Ja mowilam o dentystce hih
Ja polecalam jak cos dr Sempke ale w Galway.

Aine schabiki i ciacho wooow.Ja dzis na dietce, zobaczymy czy wytrzymam dwa tygodnie buu Maialam nic nie stosowac ale co mi tam, i tak zmienilam sposob zywienia wiec moze jakos to bedzie.No ale jak bedzies zmi tu paplac o schabikach to chyba padne!

Ostatnia edycja:
mi po głowie ciągle chodzi sernik Agi, i tak jak mówiłam na piechotę mogę do niej iść jak sie dowiem że go piecze:)
Ach z tymi domami, dzwonię, a połowa ludzi ani nie odbiera ani nie oddzwania, ja nie wiem co to za kultura no.

ola ja dzis nie dam rady zrobic tego sernika:( cos wymiotuje dzis nie wiem dlaczego i jakos tak zle sie czuje:(
ale jak zrobie to napewno sie o tym dowiesz:)
ja chyba jutro do miasta pojade bo musze ubezpiecznie na auto kupic bo 12 tego sie konczy:)
ech.....zjadlam troche kaszy mannej mam nadzieje ze mi w zoladku pozostanie:)

Martus a moj Andrzejek to sie pieknie usmiecha i pyta czy mu jeszcze przed wyjazdem wloski obetniesz:) :)

reklama
Aguś ja wiem że nawet nie miałas w planach na dzisiaj tylko jakoś w tygodniu. Spokojnie mała, odpoczywaj, mam nadzieję że to nie z powodu wczorajszego jedzonka i że szybciutko przejdzie
Wysłałam Ci wiadomość na priva, wydaje mi się że oni mają swój sklep w artur square zaraz przy wejściu po lewej stronie, my wszystko kupowaliśy w corku wiec tu nie jestem pewna, ale jutro jadę do maternity to zaglądnę tam

Do góry