reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

dzień doberek kobitki. Kasiu jeszcze ja ci zdaje się nie gratulowałam tego wielkiego wyczynu:-) tak więc gratuluje,niech się zdrowo chowa milusińska

krycha- nie rozmawiałam z camomile.postanowiłam że zadzwonie dzisiaj jak już będzie wiadomo czy wychodzą czy zostają jeszcze w szpitalu.jakby ich zostawili to możemy się przejść

reklama
justysia 21-chyba tylko ja jeszcze nie dostałam zdjęć:-(. to dlatego że jestem tutaj świeżynką?:-)wysłałam ci na priva mojego maila ale sprawdzałam i nie dostałam zdjęć:-(

cześć dziewczynki
Wow Aga faktycznie suwak Ci przeskoczył:) ułała robi się gorąco!!! Dobrze, że już zaczęłam w końcu torbę kompletować:)

witajcie
i po weekendzie
drozdusia ja ci zaraz popchnę foty bo justysia może padnięta:tak:

mój fumfel dzisiaj co godzinę się budził łobuz a o3ciej w nocy dałam mu poryczeć pół godziny bo już nie dawałam rady a za ścianą sąsiedzi ryczeli do 4tej:szok: zero snu

krycha kupiłam tą zabawkę, którą ma Laura, i Bąbel na drugi dzień już przy niej stał, teraz staje jak tylko podejdzie:szok:

nim się obejrzysz to już pójdzie:-) a moja Laura złapała po raz pierwszy w życiu stan podgorączkowy.mam nadzieję że to tylko od zębów a nie jakaś trzydniówka.bidula strasznie marudzi i się pokłada.podałam jej nurofen i czekam na efekty

Witojcie ;-)!!! Dziś sobie trochę poleżałyśmy z Oliwką w wyrku, ale już jesteśmy :-D!!!

Olivca, dzięki :-)!!! Ms.Marple, ta zabawka cuda czyni hehehehehe... Drozdusia, ojojojoj... Oby to nie było nic poważnego!!! Zdrówka dla Laury :tak:!!! Justysia21, to widzę, że poszalałaś i dobrze ;-), ale odważna z Ciebie kobieta, ja bym nie wlazła do tego urządzenia z przeciążeniami :eek:

Miłego dnia życzę :sorry:

krycha ja byłam u tej babki z polmedu jesli nią ci chodzi to musze powiedziec ze zrobiła na mnie dobre wrazenie bo dokładnie przebadała i sprawdziła wszystko:-)
byłam tylko raz

Witaski:)Kasia ja Ci też gratuluje:))Kawał baby wypociłaś;-):szok::tak: jak tak Cię poczytała to mnie całe krocze rozbolało:-D:szok: OLEŃKO tego szukania domku to Ci nie zazdroszcze:no:ta niepewność i chciwość ludzi to jak postępują masakra:wściekła/y::confused2::baffled: Oni liczą na naszą naiwność i nie wiem głupotę?? przecież nie wyobrażam sobie żebyście mogli (czy ktokolwiek)mieszkać w domciu z grzybem spodziewając się dziecka:szok:zobaczysz cierpliwości troszkę i coś znajdziesz;-)już miałaś nauczkę że lepiej przeczekać a nie na łapu capu (Ja zresztą też pamiętasz?) No a tak apropo Bożenko mam nadzieje że w tym tygodniu wpadniesz?? i inne dziewczyny chętne też zapraszam:-D;-):-):tak:może być jutro albo środa jak komu pasuje :))kuchnia a mój wyjaz już tuż tuż i nie zobacze was przez miesiąć??:-:)no:

reklama
krycha ja byłam u tej babki z polmedu jesli nią ci chodzi to musze powiedziec ze zrobiła na mnie dobre wrazenie bo dokładnie przebadała i sprawdziła wszystko:-)
byłam tylko raz

Bardzo dziękuję za opinię ;-):-D!!!

mi pasuje i jutro i środa.nie wiem tylko jak krycha i ms.marple

To zupełnie tak jak mi :-)!!! Teraz to już tylko Ms.Marple musi się określić ;-)

Do góry