reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

martuana krycha, drozdusia będę miała auto we środę , może być?

a ja dzisiaj się kładę a każdym razem, kiedy Bąbel śpi ale nie mogę powiedzieć, żebym się lepiej czuła kiedy wstaję po pół godzinie:baffled::-D:-D:-D

reklama
martuana krycha, drozdusia będę miała auto we środę , może być?

a ja dzisiaj się kładę a każdym razem, kiedy Bąbel śpi ale nie mogę powiedzieć, żebym się lepiej czuła kiedy wstaję po pół godzinie:baffled::-D:-D:-D
Jasne dziewczyny mi pasi;-)A dzisiaj mam jakieś marne samopoczucie:))Tylko bym spała i spała:-(a tu tyyyyyle roboty na mnie czeka:szok: Agusia nie wiem jak będzie z tym obcięciem Marek musi mi zobaczyć nożyczki bo chyba sobie połamałam na własnej głowiznie hihi kupie sobie w Polsce bo chciałabym jakieś lepsze ale teraz na razie jestem bez sprzętu:no::confused2::angry: Dziwczyny no to do środy wszystkie zainteresowane kawuchą zapraszam:-);-):tak::-D

Oj Beatka takie wypady są potrzebne dla ciała i DUUUUUUUUUUUUUUUcha hihih:-Dja uwielbiam takie zakupki z siostrą albo dziewczynami choć teraz już moja kondycja mi nie dogadza:no::zawstydzona/y::szok:ale mam nadz:szok:ieje że niedługo;-) dziewczynki pisałyście już pewnie ale plis mi trza jak dziecku :-DJa chcę sobie dołączyć suwaczek z wiekiem dzieci i wogule potrafie go zr:-Dobić zdjęcie wkleić i piękny mi się pokazuje ale potem pisze że musze go skopiować i jakieś tam coś wpisać ale ja nie mam pojęcia gdz:-Die to wpisać jak i wogule czy któraś miała by dla mnie tylecierpliwości i napisała o co kaman??:-(

o rany beata cos ty w pennym robila 3 godziny?????ja wpadlam wlasciwie i wypadlam hehehhe

oki marta jak nie masz sprzetu to trudno:) jak wrocisz to sie napocisz kobieto przy jego wlosach hahahha

ola nie musisz sprawdzac kochana bo ta dziewczyna to w polsce jest wiec tam chyba wysylkowo nawet zamowic moze:) namiary dalam a dalej niech se robi co chce:):):)
olcia rybka po grecku jest::) a mnie juz lepiej:) chyba poprostu ten maly ninjia mi tak po zoladku skacze ech.....wczoraj to samo mialam:):):)

ja sie moze przyczlapie w srode tez marta bo potem to dluuuugo sie nie bedziemy widziec;):):)

Ooo, zakupkowy temat:-D ja wczoraj też miałam babski dzień, bo łaziłyśmy z teściową po sklepach-nakupiliśmy jej ciuchów i torebek-ona jest maniaczką torebek i zegarków:-D podobnie zresztą jak ja:-p dziś wyruszamy po zegarki hihihihi.aż miło patrzeć, jak się babeczka tak cieszy ze wszystkiego:-)

reklama
Do góry