reklama
Jasne dziewczyny mi pasi;-)A dzisiaj mam jakieś marne samopoczucie)Tylko bym spała i spała:-(a tu tyyyyyle roboty na mnie czeka Agusia nie wiem jak będzie z tym obcięciem Marek musi mi zobaczyć nożyczki bo chyba sobie połamałam na własnej głowiznie hihi kupie sobie w Polsce bo chciałabym jakieś lepsze ale teraz na razie jestem bez sprzętu Dziwczyny no to do środy wszystkie zainteresowane kawuchą zapraszam:-);-)martuana krycha, drozdusia będę miała auto we środę , może być?
a ja dzisiaj się kładę a każdym razem, kiedy Bąbel śpi ale nie mogę powiedzieć, żebym się lepiej czuła kiedy wstaję po pół godzinie
beakta
Mammy of boys & girl
Heja. Hm....szkoda ze ja nikogo nie widzialam chcociaz wczoraj w limerydzkim pennysie spedzilam 3 godziny....a ogolnie to w Limerick caly dzien ;-)....urzadzilysmy sobie z kolezankami babski wypad na zakupy....
i mnie sie wydaje ze mi gastone w pennysie mignela
Oj Beatka takie wypady są potrzebne dla ciała i DUUUUUUUUUUUUUUUcha hihihja uwielbiam takie zakupki z siostrą albo dziewczynami choć teraz już moja kondycja mi nie dogadzaale mam nadzieje że niedługo;-) dziewczynki pisałyście już pewnie ale plis mi trza jak dziecku Ja chcę sobie dołączyć suwaczek z wiekiem dzieci i wogule potrafie go zrobić zdjęcie wkleić i piękny mi się pokazuje ale potem pisze że musze go skopiować i jakieś tam coś wpisać ale ja nie mam pojęcia gdzie to wpisać jak i wogule czy któraś miała by dla mnie tylecierpliwości i napisała o co kaman??:-(
aga_irlandia
MAMA PO RAZ PIATY:)
o rany beata cos ty w pennym robila 3 godziny?????ja wpadlam wlasciwie i wypadlam hehehhe
oki marta jak nie masz sprzetu to trudno jak wrocisz to sie napocisz kobieto przy jego wlosach hahahha
ola nie musisz sprawdzac kochana bo ta dziewczyna to w polsce jest wiec tam chyba wysylkowo nawet zamowic moze namiary dalam a dalej niech se robi co chce
olcia rybka po grecku jest: a mnie juz lepiej chyba poprostu ten maly ninjia mi tak po zoladku skacze ech.....wczoraj to samo mialam
ja sie moze przyczlapie w srode tez marta bo potem to dluuuugo sie nie bedziemy widziec
oki marta jak nie masz sprzetu to trudno jak wrocisz to sie napocisz kobieto przy jego wlosach hahahha
ola nie musisz sprawdzac kochana bo ta dziewczyna to w polsce jest wiec tam chyba wysylkowo nawet zamowic moze namiary dalam a dalej niech se robi co chce
olcia rybka po grecku jest: a mnie juz lepiej chyba poprostu ten maly ninjia mi tak po zoladku skacze ech.....wczoraj to samo mialam
ja sie moze przyczlapie w srode tez marta bo potem to dluuuugo sie nie bedziemy widziec
Ooo, zakupkowy temat ja wczoraj też miałam babski dzień, bo łaziłyśmy z teściową po sklepach-nakupiliśmy jej ciuchów i torebek-ona jest maniaczką torebek i zegarków podobnie zresztą jak ja dziś wyruszamy po zegarki hihihihi.aż miło patrzeć, jak się babeczka tak cieszy ze wszystkiego:-)
aga_irlandia
MAMA PO RAZ PIATY:)
nie no aine tak beze mnie lazicie????????/buuuuuuuuuu
beakta
Mammy of boys & girl
Sama sie zdziwilam ze tyle nam zeszlo....ale wiesz jak to bez chlopow i dzieci. wszystko powoli mozna obejrzec, przymierzyc a tam tez kolejki . Zreszta obkupilam troche rodzinke do tej PL wiec jakos tak zeszlo.o rany beata cos ty w pennym robila 3 godziny????
reklama
nie no aine tak beze mnie lazicie????????/buuuuuuuuuu
to przyjedź! co?