reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

reklama
babki jeśli chodzi o zakupy, to pamiętacie kiedy zaczynają się letnie wyprzedaże?, bo ja ruszam pod koniec lipca na urlop do Polski i chciałam coś na urlop sobie dokupić

babki jeśli chodzi o zakupy, to pamiętacie kiedy zaczynają się letnie wyprzedaże?, bo ja ruszam pod koniec lipca na urlop do Polski i chciałam coś na urlop sobie dokupić

Ja tez chce wiedziec bo musze sie obkupic w fatalaszki bo lece wrzesien- pazdziernik gdzies do cieplych krajow, wiec fajnie by bylo ;-) A upatrzylam sobie pare fajnych rzeczy w Debenhamsie wiec mam nadzieje ze przeceny beda przed wyjazdem i to spore heh.

Marta jak juz zrobilas suwaczek, pojawiaja ci sie rozne kody.skopiuj ten kod url , wejdz do swoich ustawien, na swoja sygnature, wstaw i zapisz.I gotowe.

Ostatnia edycja:
hej babeczki.właśnie wróciłam z malutką ze spaceru i od krychy.mała znowu ma gorączkę i marudzi więc wieczór nie zapowiada się ciekawie.
ms.marple-nam środa pasuje.zgadamy się jeszcze co do godziny
tymczasem zmykam wstawić obiad dla mężusia i spróbuję położyć małą spać

Aguś o tak do Dublina teraz w naszym stanie to jak na sybir wielka wyprawa, a jeszcze z moim malusim pęcherzem to już w ogóle tragedia:) Kochana może nasze dzieci na zmianę pogody tak reagują bo mi brzuszek tez daje popalić dzisiaj i w ogóle tak się dziwnie czuję... chyba rybcia poczeka.:zawstydzona/y:
Ja myślałam że wy spotkanko macie jutro a ja niestety do maternity ale jak to w środę to muszę coś wykombinować żeby się spotkać:):tak:
Cytrusku dziękuję- ogrodniczki pasują a na zabawkę nie mogę się napatrzeć i aż łezka się kręci tak jakoś milutko jak jakiś posmak dziecka w domu:);-)

Ło matko jaka pustka:eek: Aż w szoku jestem...
Junior śpi już prawie 4 godziny:szok: i czekam aż się obudzi i pójdziemy się kąpać. Mam nadzieję, że dzisiaj się wyśpię, bo te szpitalne łóżka do wygodnych nie należą:crazy:
Lecę do Juniora i do łóżka:-D

Trzymajcie się babeczki i mam nadzieję,że kiedyś na jakiś sabat mateczek się załapię:baffled: W niedalekim czasie....

reklama
WLAZLAM TYLKO ZOBACZYC CO NASKROBALYSCIE:)
ja oczywiscie sie nie polozylam tylko poprasowalam bo zas trzeba prac jak tyle producentow mam hehhehehe...

ja jednak jade do miasta jutro po te ubezpieczenie....ktoras sie wybiera???????

Do góry