reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

ms.marple -jak tam Adaśko po szczepieniu?moja mała obudziła się jakieś 10 minut po waszym wyjściu.zaraz zrobię podejście do położenia jej spać ale oczy ma wielkie jak pięciozłotówki więc się nie napalam.byłam też na chwilę u Igorka-wesolutki i daje się już brać na ręce także już chyba nie boli,jest znacznie lepiej

reklama
ms.marple -jak tam Adaśko po szczepieniu?moja mała obudziła się jakieś 10 minut po waszym wyjściu.zaraz zrobię podejście do położenia jej spać ale oczy ma wielkie jak pięciozłotówki więc się nie napalam.byłam też na chwilę u Igorka-wesolutki i daje się już brać na ręce także już chyba nie boli,jest znacznie lepiej

Oj, Bidula, prawie całe spotkanie przespała i nic się z dzieciakami nie pobawiła... Super, że z Igorkiem lepiej, oby szybko wrócili do domu!!!!! Oliwka, po wyjściu od Was, padał bardzo szybko, a teraz szaleje z tatusiem hehehehehehe...

Właśnie Ms.Marple, jak Adaś zniósł dziesiejsze kłócie???

Ja też trzymam za Was, mamusie "na ostatniej prostej", żebyście się szybko, łatwo i bezkomlikacji porozpakowywały, zwłaszcza Tobie, Kasiu Irlandka ;-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Czesc mamuski i jeden ty nasz pewnie kiedys przyszly tatusiu:-)
Kurcze cichutko tu,pewnie lapiecie ostatnie slonko i ciepelko:tak:
Gastone jak Maksio?Zadowolony?A jak jego oczko?
Bozenka Ty chyba pytalas o mieszkanie?Wiec dalej na Dooradoyle,troche blizej Justysi i Megan;-)A szczegoly jutro;-)
Ola jak mi sie normalnie plakac chce ze Ty jedziesz:-(

Dzieki Cytrusku Max jest przesczeliwy, zakochany w tych wszytskich wiertarkach i mlotkach.Az sie boje jak mi znow acznie progo rozkrecac (ostatnio rozlozyl prog na czesci pierwsze :baffled:) W kazdym razie strasznie dziekuje, ze moglam skorzystac na tak fajnej okazji:-) A dywanik idealnie pasuje do pokoiku, wsrod torow i pociagow wyglada suuuper.
A oczko wciaz na takim samym poziomie.Moj kochany fafel wyglada jak biedny kotek, podejrzewamy ze chyba sie palma ukol i taka sie blonka zrobila na oczku.Narazie przemywam i uzywam kropelek, zobaczymy do poniedzialku, jak nie da to rezultatu wtedy lekarz.
Gaston Ty sierotko na kawusię mogłaś z mężulkiem przyjechać. A swoją drogą superanckiego masz mężolka...a mało już takich zostało:)

Wiesz on w robocie wlasciwe i musialdo studia wracac, poz tym Masiek dzisiaj spiacy i marudny przez zarwana nocke, wiec mialabym tylko nerwowke.Ale kiedys jak bedzi e miak wiecej czasu napewno sie pojawie.:tak:
Ech i ja sama jestem padnieta.mezulek wlasnie kawe robi, wiec postawi mnie na nogi, o nie chce sie wczesniej klasc..mezu pracuje w weekend, sluby od jutra trzepie wiec musze z nim spedzic jakos milo wieczor a glowa sama leci:baffled:

No a mezulka mam super hih jedenascie lat temu go chwycilam i nie puszcze juz do starosci :-D:-D:-D

Ostatnia edycja:
Bąbel zasnął ufff
strasznie płakał przy zastrzykach, nawet nie wiedziałam, że ma taki donośny głos-- okropne te trzy zastrzyki :wściekła/y:
mam tylko nadzieję, że będzie spokojnie spał i gorączka go ominie tym razem:nerd:
dobrze, że Igorek już się lepiej czuje:tak:
babki miły dzionek z wami spędziłam:tak::-D
idę kończyć sprzątanie bo mi dom zarósł:confused2:i sfrustrowana jestem :confused2:

Bąbel zasnął ufff
strasznie płakał przy zastrzykach, nawet nie wiedziałam, że ma taki donośny głos-- okropne te trzy zastrzyki :wściekła/y:
mam tylko nadzieję, że będzie spokojnie spał i gorączka go ominie tym razem:nerd:
dobrze, że Igorek już się lepiej czuje:tak:
babki miły dzionek z wami spędziłam:tak::-D
idę kończyć sprzątanie bo mi dom zarósł:confused2:i sfrustrowana jestem :confused2:

Potwierdzam, uroczo było ;-)!!! Aaaaa, Ms.Marple, mam dla Ciebie 3 paki chrupków i trzymam kciuki żeby Bąbelka nie męczyła żadna gorączka i żebyście jutro też byli na pępkowym!!!!!

Czy Wy możecie sobie wyobrazić, że mojemy dziecku wystarczyło dzisiaj tylko 10 minut przy zabawce Laury (takiej do nauki chodzenia między innymi) i ciągle wstaje???? I to tak szybko, że szok :szok:, a jeszcze wczoraj cięzki dupeć miała... Jestem pod wrażeniem tak szybkich zmian :eek:!!!!!!

Potwierdzam, uroczo było ;-)!!! Aaaaa, Ms.Marple, mam dla Ciebie 3 paki chrupków i trzymam kciuki żeby Bąbelka nie męczyła żadna gorączka i żebyście jutro też byli na pępkowym!!!!!

Czy Wy możecie sobie wyobrazić, że mojemy dziecku wystarczyło dzisiaj tylko 10 minut przy zabawce Laury (takiej do nauki chodzenia między innymi) i ciągle wstaje???? I to tak szybko, że szok :szok:, a jeszcze wczoraj cięzki dupeć miała... Jestem pod wrażeniem tak szybkich zmian :eek:!!!!!!
świetna ta zabawka, muszę tez coś takiego kupić:tak: może i mój kuper ruszy,
bardzo się Bąblowi podobała

dzięki za chrupy

ja tez chce wiedziec co to za zabawka!!!!! tak na przyszlosc!!!!!!!!!!!! prosze o jakies fotki hihihih do jutra dziewuchy!!!!!!!!!!!!!! i prosze mi sie nie spoznic hihihiih;-);-);-)

Gastone w sumi tak sobie myślę to też charakter pracy, jak tak co weekend patrzysz na te zakochane oczy i słuchasz przysięg małżeńskich to po prostu jakoś tak fajnie nastraja:) Ja uwielbiam chodzić na śluby.

O rany jak mi żal że mnie jutro nie będzie, i jak pokazujecie co macie dla małej Julci,ale będzie musiało być fajnie jutro.... Jak ja to przeżyję

ja tez chce wiedziec co to za zabawka!!!!! tak na przyszlosc!!!!!!!!!!!! prosze o jakies fotki hihihih do jutra dziewuchy!!!!!!!!!!!!!! i prosze mi sie nie spoznic hihihiih;-);-);-)
3479865A64UC225872M.jpg

reklama
O właśnie o takie cudo nam chodzi :laugh2:!!! Mówię Wam wszędzie, gdzie można oczywiście, wstaje - SZOK :szok::szok::szok:... Dobrze, że w końcu zasnęła, będziemy mieli z mężem chwilkę dla siebie ;-)!!! Więc słodkich snów Laseczki i do jutra :-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry