o coś takiego nam chodzi !!! Na pewno już to widziałaś...
reklama
K
krycha
Gość
Heh, już się poprawiłam - Twoje zdjęcie czytelniejsze było no i pierwsze ...
D
drozdusia
Gość
Potwierdzam, uroczo było ;-)!!! Aaaaa, Ms.Marple, mam dla Ciebie 3 paki chrupków i trzymam kciuki żeby Bąbelka nie męczyła żadna gorączka i żebyście jutro też byli na pępkowym!!!!!
Czy Wy możecie sobie wyobrazić, że mojemy dziecku wystarczyło dzisiaj tylko 10 minut przy zabawce Laury (takiej do nauki chodzenia między innymi) i ciągle wstaje???? I to tak szybko, że szok , a jeszcze wczoraj cięzki dupeć miała... Jestem pod wrażeniem tak szybkich zmian !!!!!!
cieszę się laseczki że zabawka się spodobała-do nabycia w smyths-ie.ale jak coś to zapraszam do mnie na sesje.Laura chętnie się podzieli.a właśnie,mała też już śpi od ponad godziny a mi mężuś przygotował szparagi z masełkiem i bułką tartą.a teraz robi grzaneczki.mniam mniam.uwielbiam takie obżarstwo na noc:-)
justysia21
Elfikowa mama :D
a widzialam widzialam dzieki dziewczynki.... my mojego meza bratanicy kupilismy kiedys wozeczek na tej samej podstawie robione i ona tez przy tym pierwsze kroczki zrobila..... na bank takie cudo w przyszlosci sobie sprawimy
SZKODA OLCIA ZE CIE NIE BEDZIE
SZKODA OLCIA ZE CIE NIE BEDZIE
aaa wpdlam jeszcze przed snem luknac co robicie
A kto nie lubi...Szkoda ze sobie nie mozna tak co jakis czas powtrzac tej imprezki, chociaz pewnie by spowszednialo a tak pamieta sie do konca zycia
A moj mezu robi lody mniam mniam, a najwazniejsze z eniemaja kalorii, bo robione w mszynie na mleku odtluszczonym naiam mniam mniam saprzepyszne i moge jesc je do woli!!!!!!
Gastone w sumi tak sobie myślę to też charakter pracy, jak tak co weekend patrzysz na te zakochane oczy i słuchasz przysięg małżeńskich to po prostu jakoś tak fajnie nastraja Ja uwielbiam chodzić na śluby.
O rany jak mi żal że mnie jutro nie będzie, i jak pokazujecie co macie dla małej Julci,ale będzie musiało być fajnie jutro.... Jak ja to przeżyję
A kto nie lubi...Szkoda ze sobie nie mozna tak co jakis czas powtrzac tej imprezki, chociaz pewnie by spowszednialo a tak pamieta sie do konca zycia
ihih ostatnio bylam w Medipolu i tam ta zabawka stoi i moje prawie 3 letnie dziecko mialo radoche z tego , chociaz siegalo mu to kolan prawie hih ale mialam ubaw podbno bawil sie tym przez cla moja wizyte u dentystki
cieszę się laseczki że zabawka się spodobała-do nabycia w smyths-ie.ale jak coś to zapraszam do mnie na sesje.Laura chętnie się podzieli.a właśnie,mała też już śpi od ponad godziny a mi mężuś przygotował szparagi z masełkiem i bułką tartą.a teraz robi grzaneczki.mniam mniam.uwielbiam takie obżarstwo na noc:-)
A moj mezu robi lody mniam mniam, a najwazniejsze z eniemaja kalorii, bo robione w mszynie na mleku odtluszczonym naiam mniam mniam saprzepyszne i moge jesc je do woli!!!!!!
D
drozdusia
Gość
na szczęście nie muszę i nigdy nie musiałam liczyć kalorii więc opycham się do woli czym chcę i w dowolnych ilościach
drozdunia ja gdybym miała taką figurkę jak Ty to ze sklepu ze słodyczami po prostu nie wychodziłabym, a w domu to mój brat narzekałby na za wysoki rachunek za światło a wszystko przeze mnie bo ciągle siedzę w lodówce hahaha Niektórzy po prostu rodzą się szczęściarzami, a ja co, jk ptaszek zjem i wszystko widać.. a i idę po loda, takiego prawdziwego, tłustego....
Cytrus
mama dwoch czarodziejek:)
Oj Ola Oladrozdunia ja gdybym miała taką figurkę jak Ty to ze sklepu ze słodyczami po prostu nie wychodziłabym, a w domu to mój brat narzekałby na za wysoki rachunek za światło a wszystko przeze mnie bo ciągle siedzę w lodówce hahaha Niektórzy po prostu rodzą się szczęściarzami, a ja co, jk ptaszek zjem i wszystko widać.. a i idę po loda, takiego prawdziwego, tłustego....
A Olenko przeslij mi to moje wychudzone zdjecie
A ja wlasnie sobie pifffko wypilam bo sie zzmeczylam strasznie przebieraniem Julki zabawek.Takze jej zabaweczki mam juz spakowane:-)
Ide spac do juterka babki
Olcia no i powodzenia zycze w poszukiwaniu lokum.Odezwij sie jak wrocisz;-)
reklama