reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

reklama
Potwierdzam, uroczo było ;-)!!! Aaaaa, Ms.Marple, mam dla Ciebie 3 paki chrupków i trzymam kciuki żeby Bąbelka nie męczyła żadna gorączka i żebyście jutro też byli na pępkowym!!!!!

Czy Wy możecie sobie wyobrazić, że mojemy dziecku wystarczyło dzisiaj tylko 10 minut przy zabawce Laury (takiej do nauki chodzenia między innymi) i ciągle wstaje???? I to tak szybko, że szok :szok:, a jeszcze wczoraj cięzki dupeć miała... Jestem pod wrażeniem tak szybkich zmian :eek:!!!!!!

cieszę się laseczki że zabawka się spodobała-do nabycia w smyths-ie.ale jak coś to zapraszam do mnie na sesje.Laura chętnie się podzieli.a właśnie,mała też już śpi od ponad godziny a mi mężuś przygotował szparagi z masełkiem i bułką tartą.a teraz robi grzaneczki.mniam mniam.uwielbiam takie obżarstwo na noc:-)

a widzialam widzialam :p:p:p dzieki dziewczynki.... my mojego meza bratanicy kupilismy kiedys wozeczek na tej samej podstawie robione i ona tez przy tym pierwsze kroczki zrobila..... na bank takie cudo w przyszlosci sobie sprawimy :tak::tak::tak:
SZKODA OLCIA ZE CIE NIE BEDZIE :(

aaa wpdlam jeszcze przed snem luknac co robicie :-D
Gastone w sumi tak sobie myślę to też charakter pracy, jak tak co weekend patrzysz na te zakochane oczy i słuchasz przysięg małżeńskich to po prostu jakoś tak fajnie nastraja:) Ja uwielbiam chodzić na śluby.
O rany jak mi żal że mnie jutro nie będzie, i jak pokazujecie co macie dla małej Julci,ale będzie musiało być fajnie jutro.... Jak ja to przeżyję

A kto nie lubi...Szkoda ze sobie nie mozna tak co jakis czas powtrzac tej imprezki, chociaz pewnie by spowszednialo a tak pamieta sie do konca zycia :happy:

3479865A64UC225872M.jpg
ihih ostatnio bylam w Medipolu i tam ta zabawka stoi i moje prawie 3 letnie dziecko mialo radoche z tego , chociaz siegalo mu to kolan prawie hih ale mialam ubaw :laugh2: podbno bawil sie tym przez cla moja wizyte u dentystki :-D
cieszę się laseczki że zabawka się spodobała-do nabycia w smyths-ie.ale jak coś to zapraszam do mnie na sesje.Laura chętnie się podzieli.a właśnie,mała też już śpi od ponad godziny a mi mężuś przygotował szparagi z masełkiem i bułką tartą.a teraz robi grzaneczki.mniam mniam.uwielbiam takie obżarstwo na noc:-)

A moj mezu robi lody mniam mniam, a najwazniejsze z eniemaja kalorii, bo robione w mszynie na mleku odtluszczonym naiam mniam mniam saprzepyszne i moge jesc je do woli!!!!!!:rofl2:

na szczęście nie muszę i nigdy nie musiałam liczyć kalorii więc opycham się do woli czym chcę i w dowolnych ilościach

drozdunia ja gdybym miała taką figurkę jak Ty to ze sklepu ze słodyczami po prostu nie wychodziłabym, a w domu to mój brat narzekałby na za wysoki rachunek za światło a wszystko przeze mnie bo ciągle siedzę w lodówce hahaha Niektórzy po prostu rodzą się szczęściarzami, a ja co, jk ptaszek zjem i wszystko widać.. a i idę po loda, takiego prawdziwego, tłustego....:rofl2::rofl2::rofl2:

drozdunia ja gdybym miała taką figurkę jak Ty to ze sklepu ze słodyczami po prostu nie wychodziłabym, a w domu to mój brat narzekałby na za wysoki rachunek za światło a wszystko przeze mnie bo ciągle siedzę w lodówce hahaha Niektórzy po prostu rodzą się szczęściarzami, a ja co, jk ptaszek zjem i wszystko widać.. a i idę po loda, takiego prawdziwego, tłustego....:rofl2::rofl2::rofl2:
:-D:-D:-D Oj Ola Ola:rofl2:
A Olenko przeslij mi to moje wychudzone zdjecie:-D
A ja wlasnie sobie pifffko wypilam bo sie zzmeczylam strasznie przebieraniem Julki zabawek.Takze jej zabaweczki mam juz spakowane:-)
Ide spac do juterka babki
Olcia no i powodzenia zycze w poszukiwaniu lokum.Odezwij sie jak wrocisz;-)

reklama
Hej babeczki, ja jeszcze na straży, bo się wyspałam dzisiaj:-)
Olivca,to Wy do Dublina się wybieracie?Dobrze zrozumiałam? A macie gdzie przekimać? Jeśli nie, to wyślę Ci namiary na priva i wpadajcie!

dobrołnoc, jak to mawiał Krecik:-D

Do góry