reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

To ja po krecikowemu się przywitam - DOBRIDEN ;-) - Pyza właśnie ogląda jego przygody hihihihihihi... Z resztą jak codziennie :-)!!! Olivca, trzymam kciuki żeby udało Wam się przyjemny domek znaleźć i proszę, może przy okazji Aine poznasz... A spotkaniem się nie martw - to nie ostatnie!!!!!! Zmykam, bo dużo mam do roboty, a mało czasu heh! Miłego dnia życzę wszystkim, paaaaaa :dry:

reklama
dzien doberek:)
a gdzie wcielo naszego Ulana???????hahahha

no....to do zobaczenia u Justynki dziewczynki:):):):)
aaaa i wezcie aparaty bo trza fotki zrobic hehehehhe a ja poprosze tradycyjnie maila z ich kopiami:)
papatki

dzień dobry
kurczęta już wszystkie wywiało:eek:
Bąbel ma stan podgorączkowy i jest trochę rozbity ale wpadniemy i my, tylko się prześpi bo w nocy ciągle się budził:nerd:

dzień dobry
kurczęta już wszystkie wywiało:eek:
Bąbel ma stan podgorączkowy i jest trochę rozbity ale wpadniemy i my, tylko się prześpi bo w nocy ciągle się budził:nerd:

Ja jestem!!! Właśnie jemy z Oliwką śniadanko ;-)! Bardzo się cieszę, że będziecie i chrupy już zapakowane :rofl2::rofl2::rofl2:

I ta pogoda... Hmmm.... Miodzio!!!! Znów wskakuje w kiecke co by się jeszcze poopalać w drodze :-p...

Gastone, ja tam nie mam nic przeciwko, a reszta mamuś musi się określić :sorry:! Aaaaa, Ułan możliwe, że już w pracy, bo od dziś miał zacząć :-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Aine jestes kochana:rofl2::-):happy: Dziękuję Ci bardzo:) Ja jednak spanikowałam i wracam w sobotę, jakies takie małe skurcze mam więc nie chcę zostać gdzieś po ludziach do poniedziałku-jak stara babcia już jestem:) Ale fajniutko mieć tam Ciebie.
Oj szkoda biednego Bąbla że tak się męczy, może jak zobaczy dziewczyny to na trszkę mu przejdzie;-)
I oczywiście prosze róbcie dużo fotek, ja wiem że spotkanka jeszcze będą, ale to jest takie poważniejsze no i wyjątkowo cały komplecik będzie, zachlipię się w aucie, bo wy to nawet nie zauważycie że jednej brak a ja będę cały czas myślała jak tam fajnie się macie:tak:
Cytrusku zdjęcia Ci wyslę jak wrócę bo już lecę do pakowania, wpadliśy na pomysł żeby przecież nie jechac "na pusto" i weźmiemy ze sobą już cosik:)
Buziaczki dziewczynki i ucałujcie ode mnie małą Julcię

reklama
noooooo :) jestem:)
dziekuje bardzo za mile spedzony czas:) oby nam tak pozostaly te spotkanka bo bardzo przyjemne sa:)
olivca a ty wracaj szybko do nas:) tylko ciebie dzis brakowalo i kasi z igorkiem:)

Do góry