reklama
K
krycha
Gość
Elo wieczorkiem :-)!!! Mam pytanko - kiedy jest imprezka u Justysi21?
D
drozdusia
Gość
hej hej.pogoda się zrobiła to i mało babeczki piszą.my niedawno wróciliśmy z killaloe,wykąpałam Lolę i położyłam do łóżeczka.malutka znowu buszowała w trawie i nawet popluskała się z tatusiem w jeziorku.zastanawiałam się nad tym samym co krycha-kiedy pępkowe u justysi?
a właśnie justysia21-jak malutka?ssie cycora?
olivca- byłaś nad jeziorkiem?
spadam wrzucić coś na ruszt i chyba zmykam spać bo jutro planuję z małą jakiś dłuższy spacerek.tylko muszę jeszcze pomyśleć nad trasą
a właśnie justysia21-jak malutka?ssie cycora?
olivca- byłaś nad jeziorkiem?
spadam wrzucić coś na ruszt i chyba zmykam spać bo jutro planuję z małą jakiś dłuższy spacerek.tylko muszę jeszcze pomyśleć nad trasą
justysia21
Elfikowa mama :D
ej babki u mnie w czwartek a mala ssie tylko strasznie jest leniwa i od razu usypia, ale najwazniejsze ze sie nauczyla... to nic ze musimy ja butla dokarmiac
D
drozdusia
Gość
ej babki u mnie w czwartek a mala ssie tylko strasznie jest leniwa i od razu usypia, ale najwazniejsze ze sie nauczyla... to nic ze musimy ja butla dokarmiac
moja też jak cyca poczuła to zaraz przycinała komara.nawet jeszcze dzisiaj jej się to zdarza.ale fajnie że ruszyła i w ogóle ciągnie.w takim razie widzimy się w czwartek
K
krycha
Gość
no laseczki mam fart że Krycha się nie wylogowała chciałem się pożegnać fajnie bylo was poznać i nie które zobaczyć, ale z przykrością zawiadamiam was że jutro pogodę zabieram z powrotem do Polski
K
krycha
Gość
Ja nie pozwalam i się nie zgadzam!!! Oj Krycha drogo zapłaci za to niewylogowywowanie się, proszę nam zostawić słonko, w Polsce i bez niego fajnie
Oj, Olivca, ja tak z przyzwyczajenia się nie wylogowuje, a niesforny Krzyś to ciągle wykorzystuje ech... O słonko będę walczyć jak lwica, bo też uważam, że powinno nam świecić jak najdłużej!!!!!!! I faktycznie jutro żegnam już swoich gości i wracamy, mam nadzieję, że nie do - szarej rzeczywistości a przede wszystkim do Was mamusie ...
Ja na dziś się już żegnam i słodkich snów życzę i do jutra, buziaki ;-)
reklama
oj nie, nie pojechaliśmy, bo nim moje kochanie wstało to do mnie wróciła choroba morska-już piąty dzień więc chyba mój szczęśliwy czas ciąży dobiega końca i znowu mam jak na początku. Pojechaliśmy więc do Agi, żeby byc na miejscu, ale w sumie to nie zamieniłabym tej wizytki na żaden inny wypad:-) Tylko że teraz jeszcze się ledwo ruszam, ale fajnie było bo tak międzynarodowo,tylu nas zmiksowaych Jak ja uwielbiam takie imprezy....olivca- byłaś nad jeziorkiem?
Krycha no to jestes uratowana, ponoć jutro ma być najogorętszy dzień, jeszcze lepiej niż dzisiaj